Jedino mi se ne svidja sto na korisnickim stranicama nema sve onako detaljno da vidis vrijeme spajanja i za svako spajanje koliko je potroseno prometa.,![]()
Istina,nisam niti pogledao sve opcije,moja greska!
Gdje mogu napraviti jos jednu dodatnu email adresu na optimi???
Pise mi da mogu imati 4 besplatne e mail adrese no nemogu nigdje na korisnikim stranicama naci mogucnost da napravim novi account.
I jel zna netko koji su im Incoming (POP3) i Outgoing (SMTP) mail serveri????
Molim vas pomozite.
a kako ce ic ako neko ima max tv?
Daj jel zna itko ovo za mejl treba mi hitno!!!
a moze li se na optimu preci ako sam uzela maxtv na 2 godine???
EDIT:ok ok...bedak sam...ne morate odmah vikati
vidjeh par postova gore odgovor na svoje pitanje...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
evo...i ja sam poslala zahtjev...ionako sada placam promet 60kn...pa ovih 70kn nece biti velika razlika![]()
ja sam poslala zahtjev za lozinkom sa svojim imenom, iako je tata nositelj racuna...mislim, na njega glasi...jel to neki problem???valjda nije...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nije problem
isuse evo danas je 8.2 i napokon su mi doma stigli ugovori koje sam podigao zahtjev 28.1... a i nije tak strasno...jedva cekam odgovor
After all...
Dodatnu/dodatne e-mail adrese si možeš administrirati putem korisničkih stranica. S lijeve strane pod "Pregled usluga" odabereš "Elektronska pošta" pa pod "Parametri usluge" klikneš na "Dodatna e-mail adresa - Dodaj?". Upišeš alias (domena ti je već po defaultu odabrana - @optinet.hr), klikneš na dodaj i to je to...
ako budeš imao poteškoća javi....
Zadnji uredio avaya : 08-02-2007 u 15:27
Kako vam idu torrenti,meni sa utorrenta ne želi skidati.Koji port imate?
Bookmarks