jel itko dobio ugovor ko je samo popunio online prijavu?
jel itko dobio ugovor ko je samo popunio online prijavu?
After all...
sad sam zvao onaj besplatni broj i kaze zenska da moram biti korisnik Optima fixne telefonije da bih mogao dobiti Optima ADSL traffic. Jeste li i vi koji ste predali korisnici?
iPhone 5s 16 GB
Nismo. Krivo su ti rekli. Korisnik usluge može biti svatko kome je dostupan T-comov max adsl.
super onda, sutra saljem zahtjev
iPhone 5s 16 GB
Evo sad mi je ispisalo kao nocni promet.
Pa da nije ispisali sve bi se uracunalo u onih 5 GB....
a kako ce ic ako neko ima max tv?
Daj jel zna itko ovo za mejl treba mi hitno!!!
a moze li se na optimu preci ako sam uzela maxtv na 2 godine???
EDIT:ok ok...bedak sam...ne morate odmah vikati
vidjeh par postova gore odgovor na svoje pitanje...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
evo...i ja sam poslala zahtjev...ionako sada placam promet 60kn...pa ovih 70kn nece biti velika razlika![]()
ja sam poslala zahtjev za lozinkom sa svojim imenom, iako je tata nositelj racuna...mislim, na njega glasi...jel to neki problem???valjda nije...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nije problem
isuse evo danas je 8.2 i napokon su mi doma stigli ugovori koje sam podigao zahtjev 28.1... a i nije tak strasno...jedva cekam odgovor
After all...
Evo ja misli si uzet taj optimu dsl, dali je potrebno imati adsl od t-coma da bi mogao imati optimu dsl?
Osim ako ne zivis u gradu gdje optima ima svoju infrastrukturu vec uvedenu...pa se možeš koristiti i njihovim brzinama..koje su također jeftinije od htovih
ja imam adsl trafic i fakat mi torrenti idu ok.oko 80-110kb/s al nekad zna srat pa skida samo 40kb/s to je navecer vecinoma.
daj jeli mi moze ko reci jeli ko imao problema u optimi.
jeli vam uvijek skida punom brzinom(torrenti se ne racunaju).
Bookmarks