svaku informaciju u vezi sa optiminim dsl-om cemo objavit ovdje![]()
Evo bio sam na optimi kako mi je killa nabacio musicu u uho.Dolje u desnom kutu je banner sa tekstom ->jos brze jos povoljnije adsl.Ali kliknem na to i dodje mi samo prijava.Heh rado bi volio znati koje su cijene prije nego sto se prijavim,i kao sto je killa rekao ako se prijavim a ono prikljucak kosta?...ako netko zna nesto o tome bilo bi ok da javi,fala
![]()
svaku informaciju u vezi sa optiminim dsl-om cemo objavit ovdje![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja nemam firmu ali mogu li i ja dobit na testiranje ?
kaj bu oni tam u firmi testirali lol bum ja testirao kak spada, ddownload na full brzini 24/7i malo uploada tek tolko radi testiranja
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 01-12-2005 u 23:25
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ajd pitaj frenda kada ce cijene ako moze saznat![]()
i ja cu isto ako bude jeftinije na optimu![]()
evo poslo sam optimi mail i evo sto kazu,pitao sam za cijene,prikljucak itd:
Štovani,
ADSL2+ uslugu moći ćemo ponuditi nakon raspetljavanja lokalne petlje paralelno sa izgradnjom
vlastite infrastrukture što se očekuje početkom sljedeće godine. Trenutno je ADSL usluga OT-a
u testnoj fazi te paketi, ovisno o njima i cijena, još nisu definirani. Ukoliko Ste zainteresirani,
molimo Vas da ostavite Vaše cijenjene kontakt podatke na stranici
http://www.optima.hr/dsl.aspx u svrhu planiranja mreže.
Sa štovanjem!
evo to je to,sada cemo vidjet sta ce biti sljedece godine
Ova tema već postoji:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14387
a kakve će cijene biti, jer mi je glupo popuniti onaj obrazac, pa da nakraju budu abnormalne cijene..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
evo kao sto si vidio pise da cijene jos nisu definirane,ali ako bude adsl2+ za neku dobru cijenu zasto ne![]()
i da,sada sam otiso na optimu i prijavio se.pise da je to samo zbog planiranja mreze a i da nije je ok,nadam se da ce uskoro jer mi t-com ugovor istice za 20 dana
Da, baš! Neće to tako skoro. Barem ne još nekoliko mjeseci.
znam da...samo neznam dali mi se ukida t-com internet kada mi istekne ugovor.
ne ukida ti se... samo sto mozes ti to ukinut... oni ce te vjerojatno (kao sto su mene) nazvat kad ti istekne ugovor i zahvalit ti, ulizivat ti se, pitat dal imas kakvih pitanja i problema i tak... al ja cu vjerojatno prekinut suradnju ako optima ponudi nesto bolje, posto mi je ugovor isteko na ljeto...
Ma nece ti se ni ulizivat ... meni je zavrsio ugovor u 11-tom mjesecu i to je to ... jednostavno nastavljas koristiti njihovu uslugu dok je ne pozelis prekinut !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Viš nisam se sjetil pitat dal bu se i priključak naplaćival, al nekak mi se sve čini da ne budeBrijem da bu isto neka akcija tipa priključak za 1kn...
Brijem da i oni znaju da puknu cijenu priključka 600kn da im se nitko ne bu spojil.
di si to izvuko![]()
koristan info gospon guzicaIzvorno postao guzica
![]()
Na izravan upit o uvođenju ADSL-a od strane Optime odgovoreno mi je da se čeka raspetljavanje lokalne petlje, te da pružanje usluge očekuju početkom slijedeće godine (?????)
Nije ovo za mene ...
Ha ha. To se "čeka" još od 01.01.05. kad je službeno prestao monopol.Izvorno postao tomislav10
Nešto je trulo u državi Danskoj![]()
A da ja ipak uzmem ADSL kod npr. Iskona ?Izvorno postao Drug Mile
Nije ovo za mene ...
A uzmi kod iskona ili HT-a isti qurac. Jedino ako ti se čeka još.........Znaš onu....ko čeka - popizdi čekajući![]()
Bookmarks