Samsung D720 Dostupnost Samsung SGH-D720
i560-Info Samsung-ova linija mobilnih uređaja bogatija je za još jednog „pametnog“ uređaja iz serije i, a riječ je o modelu i560. Kako možete vidjeti i prema slikama ovo je uređaj kojeg krasi vrlo dobar dizajn te sama ergonomija uređaja. Dizajn sam po sebi podsjeća na model U600, međutim ovo je...
Pozdrav svima. Ovako imam vec 2g. S4 mini i danas (jutros) do 12h je radio sve super zvao sam s njega koristio wifi i mobilni internet slikao i sve radilo super. Dodem doma spojim ga na liniju i pustim radio preko app Slooshaj! radio 5-10min i krepao nisam bio uz njega pa ne znam kako tocno...
Dali se moze i kako sa galaksy mega 19205GT staviti hotspot i spojiti putem bezicnog USB adaptera sat.resiver koji podrzava wi-fi. Ali se moze na samsungu galaksy 19205 GT napravit hotspot i kako i spojiti USB adapterom na sat resiver koji podrzava WIFI jer nemam jos liniju neta i neznam koju...
Pozdrav ekipa ma otkljucao bi ovaj stari mob i nasao sam neki univerzalni postupak koji vrijedi malte ne za sve samsunge starije i uspijem ga otkljucati no kad dodem do kraja otkljuca se i kad trebam iskljucit zakljucavanje tj.unesem zadnju sifru pise da je neispravna i kad mob uugasim moram sve...
Par pitanja.Svaki put kad ga palim mi prikaze opciju dodatnog pribora.Prilicno frustrirajuce. Svaki put kak to maknut? Takoder i kadga ugasim te upalim moram ponovno spremat postavke za internet.Isto ludilo Takoder bi i trebao usb drivere za njega pretrazio sam cijeli net forume i nista.Moze mala...
Pozdrav! Evo ovako imam jedan problem u vezi navedenog mobitela,naime otac mi koristi taj navedeni mobitel i jučer mu je ispao iz đepa na nekih pol metra i napuknuo mu je ekran (ona plastika iznad LCD-a) . I sad tražim po ebayu zamjensku masku ili samo taj dio ali nemogu naći ništa pa bih molio...
Instalirao sam jedan Garmin xt 5.20.Kada se zavrsila instalacija otkacio sam telefon sa kompjutera(nisam odabrao Safely Remove Hardware)i telefon se blokirao. Kad sam ga restartovao telefon pocinje da ucitava sistem i na ekranu se pojavi natpis: Phone start-up failed.Contact the retailer. ...
Pozdrav narode. Imam jedan problemčić :). Zna li netko postoji li nekakva aplikacija pomoću koje je moguće povećati veličinu fonta prilikom pisanja poruka? Nešto za slabovidne osobe. Hvala na pomoći. Ispričavam se unaprijed adminima ako sam fulao temu.
Dakle,imam problem na I8910, naime ne pokreće mi video snimke, samo ide zvuk, a slika crnilo, za bilo koji snimak i format, čak i one koje snimam ja lično njegovom kamerom, imal ko kakvo rješenje? savjet ?
Ovako napravio bi update preko mobitela. na nokia n97 samo se islo na azuriranje software-a i sve je proslo ok a ovdje mi trazi da postavim neke postavke poslužitelja prvo...e sad ja neznam kako i sta treba... ako netko zna molio bi pomoć... preko kabla mi isto nece raditi update jer nemoze...
http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php slike iz ruke: http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-pictures-2691.php preview: http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-review-317.php
Pozdrav. Ovak stoje stvari. Kad slikam single shot, vani, po ovom vremenu dobijem samo bijeli ekran, nema slike.(inaće mi je slika oko 2 MB, sad je oko 300 KB) Sve postavke su ok. U zatvorenom i po noći kamera radi super. Maloprije sam slikao nebo (plavo, bez oblaka) i sve super. Slikam nekaj...
Pozdrav, zanima me jel ko probo http://hx-custom-roms.com/category/how-to-flash-i8910-cfw i jel ima kakvih nuspojava mogucih ? Hvala
Prošli tjedan sam uzeo ovaj uređaj i sad kad su se malo slegli dojmovi ću napisati review sa mog stajališta. (Uzeo sam 8Gb verziju jer 16Gb još nije došla na tržište). Mobitel sam uzeo iz više razloga - privukla me 8 megapikselna kamera, dobar dizajn, zapravo sve funkcije koje su objedinjene u...
Flashanje Samsung I8510 Tutorial. :thumbup: ***DISCLAIMER*** Sve što radite, radite na VLASTITU odgovornost. Ne snosim nikakve posljedice nastale ovim tutorialom. Ovo je vrlo lak posao ako znate što radite, prvo malo proučite kako stvari rade pa onda tek idite flashati. ***NAPOMENA***...
Dosad sam bio na nokiama, a sad mi se pružila prilika da uzmem ovaj mob. S obzirom da često koristim navigaciju može li mi itko reći radi li na ovom mobu garmin, ali isključivo preko integriranog gps-a. Hvala unaprijed
Pozdrav, prije nekih 2 mjeseca krepala mi je linija displaya i dok sam imo qwerty tipkovnicu nisam mogo brisat slova, jedan dan sama od sebe se popravila sve do neki dan kad je opet krepala na istom mjestu, al sad se ne popravlja vise od tjedan dana, kak da to popravim,garancija mi je istekla, ty
Problem sa baterijom.Probao sa više baterija sve izvuče za 8 sati u mirovanju.Probao bez memorijske kartice,probao full reset bez ikakvih instalirani dodatni programa ali uvijek isto. Nešto vozi energiju iz baterije.
neka mi netko molim vas napise ili objasni kako da si instaliram garmin navigaciju na mom mobitelu... sve sam probao ali jednostavno ne ide... ako je ikako moguce da mi napisete korak po korak, jer sam novi u svemu ovome... unaprijed zahvaljujem... pozzzz ekipi
Moj G810 dosta teško hvata wireless signal, dok s drugim mobitelima bez problema uhvatim mreže. Kakva su vam iskustva?
Da li je netko uspio spojiti Omniu i8910 na internet preko PC Studija? Postavio sam Access Point u PC Studiju za Tele2, ali nisam se uspio spojiti. Trebam li upisati neke inicijalizacijske komande ili što? Hvala.
Moze koji link za aplikacije,teme i jel ima mogucnost kakve nadogradnje.!!" :) :hrv:
Znači, jutros krenem prebaciti jednu sliku u .jpg formatu s laptopa na Innov8 veličine 440kb, kada mi javi Transfer failed. Brže uparim Nokiju 5310xm i na nju laptop prebaci fotku. U čemu bi mogla biti kvaka?
Nakon svakoga gašenja/paljenja moram nanovo unositi MMS i GPRS postavke u mobitel što postaje vrlo iritantno. Ima li tko rješenje?
planiram si kupit taj mob pa me zanimaju neke informacije o njemu i nasao sam novoga za 1800kn pa me zanima da li tolko vrijedi???hvala
Ovo mi se znalo dešavati i prije, ali bih uglavnom definisao novu pristupnu točku i sve bi bilo ok. Evo šta se desi: Uđem u pretraživač (defaultni) i kliknem na bookmark (ili kad ukucam nešto na početnom ekranu u Google i stisnem "pretraga") i kad bi trebao da se pojavi izbornik za odabir...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma