Više ni ne pratim gdje sam se već prijavio... Još se samo trebam muriji.
Više ni ne pratim gdje sam se već prijavio... Još se samo trebam muriji.
istina,ja cekam da netko postavi svoje bazne stanice kao sto radi tele2 ,pa ako treba radje cu placat tele-u nego t-comu![]()
Navodno će se ukinuti obveza plaćanja pretplate tcomuIzvorno postao cyberphere
to bi bilo ljepoIzvorno postao jay
![]()
ja pitao mailom i dobio odgovor:
"Štovani,
Optima Telekom će nuditi i vlastitu uslugu xDSL-a koja će pratiti svjetske trendove na tom području te biti interesantna našim korisnicima.
Početak naše xDSL usluge očekuje se krajem godine, paralelno sa izgradnjom vlastite infrastrukture. Ukoliko bude kakvih promjena, bit će objavljeno putem medija, odnosno na stranici:
http://www.optima.hr
U skoroj budućnosti će Optima Telekom nuditi mogućnost sklapanja novog ugovora za fiksni priključak i preko vlastite mreže te također potpuni prijenos broja (number portability), kada se za to stvore tehnički uvjeti u izgradnji infrastrukture do krajnjeg rezidencijalnog korisnika, ili skorije, kada bude donešen pravilnik o raspetljavanju lokalne petlje, odnosno o zakupu postojećih parica. Tada naknadu za telefonski priključak nećete više plaćati T-com-u. Odluka o tome hoćemo li mi naplaćivati naknadu za priključak nije još donešena.
Sa štovanjem,"
Da će graditi vlastitu mrežu?! Pa kolik će im za to trebati? Desetljeća?
Pretplata za optima adsl će ići optimi, prilično sam ziher u to.
Pa sigurno neće svugdje, ali nekim velikim firmama je već povućena optika i koristi se Optimina infrastruktura, to im se isplati, povlačenje kablova u Kutinu im se vjerojatno neće tako brzo isplatiti pa ako će to i raditi za to buš se načekao...Izvorno postao frish-KI
Ne čekam ja više nikoga.
e ****** ako misle do sljedece godine to stavit to je vec malo previse za cekati onda slobodno mogu potpisati ugovor sa iskonom
Slobodno ti potpiši, jer planovi se u većini sličajeva ili izjalove ili se oduže rokovi...
Evo odgovora o planovima za pokretanje ADSL usluge...
Čekaj i čekaj ...
Poštovani,
Optima Telekom u prvoj fazi nudi osnovne usluge u fiksnoj mreži.
Prvenstveno je riječ o usluzi
predodabira operatora, tako da se sav promet koji ostvarujete preko
Optima Telekoma naplaćuje
po našim cijenama i tarifnim paketima, a i dalje koristite postojeći
telefonski priključak.
Optima Telekom će nuditi i vlastitu ADSL uslugu koja će pratiti
svjetske trendove na tom području
te biti interesantna našim korisnicima.
Početak naše ADSL usluge očekuje se na jesen, paralelno sa izgradnjom
vlastite infrastrukture ili
skorije, kada bude donešen pravilnik o raspetljavanju lokalne petlje.
Dotad, možete nesmetano
koristiti ADSL usluge T-HT-a, po njihovom cjeniku. Ukoliko bude kakvih
promjena, bit će objavljeno
putem medija, odnosno na stranici:
http://www.optima.hr
ADSL2+ uslugu moći ćemo ponuditi nakon raspetljavanja lokalne petlje
paralelno sa izgradnjom
vlastite infrastrukture što se očekuje početkom sljedeće godine.
Trenutno je ADSL usluga OT-a
u testnoj fazi te paketi, ovisno o njima i cijena, još nisu definirani.
Ukoliko Ste zainteresirani,
molimo Vas da ostavite Va?e cijenjene kontakt podatke na stranici
http://www.optima.hr/dsl.aspx
Nije ovo za mene ...
Ovaj podatak sam nasao na linku: http://www.poslovni.hr/18038.aspx
"...a kako je najavio sam Žuvanić, Osijek će biti prvi grad u Hrvatskoj gdje će svojim korisnicima ponuditi kompletnu uslugu ADSL-a te da će od 1. rujna komercijalno moći prodavati tu svoju uslugu."
Smiješan je onaj dio sa Slavonskom bankom kao "nije beznačajna činjenica", a kad ono ta banka u vlasništvu Hypo-a.
Zadnji uredio Inovator : 31-07-2006 u 22:41
onda ispadne da bi mogao imati promet od 2gb i brzinu od 1Mbit za 79kn???
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nije ljoše koljegeIako nisam baš upoznat (bar ne detaljno) s ponudom T-coma mislim da je ovo isplatljivije
![]()
Ma samo da se pojavi bilo kakva konkurencija, sigurno će biti bolji (čitaj: jeftiniji) od T-sCuma
Cijene su super prema t-comovima. Za 143kn možeš imat 1mbit, 5gb prometa od 7-22, a po noći flat. ZAKON!Također je zanimljiva brzina 0,5mbit sa "noćnim" flatom za 108kn!!! Idu stvari na bolje! :bunny:
Sigurno da idu na bolje, ali ne za sad![]()
Ne znam...vezano uz taj "noćni" flat, to će samo donijeti velike probleme, s obzirom da će leecheri isključivo downloadirati preko noći, što će vjerojatno "slabašan" link učiniti beskorisnim. Tako da mislim da bi bolje prošli bez te FlatMIN tarife.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni nije jasna ta FlatMIN tarifa: jel imam tih 5GB na raspolaganju svaki dan od 7-22 ili je to ukupan mjesečni promet napravljen u vremenu 7-22?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Mjesečno imaš pravo na 5 GB, u promet se računa samo ono što potrošiš svakim danom od 7-22 h.Izvorno postao nijala
Sav promet koji napraviš od 22-7 h ti je besplatan, tj. kao da imaš flat od 22-07h svaki dan
Jel jasnije?![]()
Bookmarks