Podaci unutar sd/iGO/content/building: *.3DL - 3D slike znamenitosti *.3DC - 3D slike zgrada *_petrol.3DL - 3D slike benzinskih postaja Podaci unutar sd/iGO/content/POI: *.POI - Point of Interest(razne zanimljivosti, restorani, barovi, aktivnosti, i slične stvari) *_3dlm.poi - 3D slike...
iGO NextGen Universal SERBIAN - CROATION MODIFIKOVAN 7in1- Zakljčen dana 26.01.2023 Radi od Android 6 do 13++ S pango skinom i svim aktuelnim dopunama zaključenim na dan 26.01.2023 U paletu se nalazi samo karta Srbije... Vremenski sam ograničen i nisamam mogao uploadovati ostale zemlje....
iGO NextGen Universal Pango skin 7in1-23.07.2022 (sve verzije u jednoj): Preuzeti arhivu iGO_NextGen_UNIVERSAL, otpakovati, dobijeni baze folder iGO_NextGen kopirati na internu memoriju (memoriju uredjaja). Baze folderu iGO_NextGen niukom slucaju ne menjati ime. Sve prethodne verzije...
Pomoc, jel moze igo na njega?
Novija verzija iGO navigacije za Android iGO Luna 9.35.2.153810 Skinuti dolje napisane linkove, raspakirati, zatim kopirati folder "iGO_Luna" na Root Android uređaja. Pokrenuti APK aplikaciju u folderu "Install" ... Nakon instalacije ne startati odmah program, izaći i restartati uređaj...
iGO nextgen 9.18.27.736653 19.JUN.2018 (Modifikovan za Android 13++) - Spakovane karte Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Madjarska, Hrvatska, Italija, Slovenija, Austrija i Njemačka - Europe TomTom 2022.06 i iGO Europe Here 2022 Q2 + map changer ( Iz same aplikacije, mjenjate...
iGO NextGen Skin by pongo color + button_petrol Final - iGO Avicsync - iGO Pioneer - iGO Israel Nextgen - iGO Basarsoft Nextgen - WIN CE iGO Nextgen http://www46.zippyshare.com/v/E2m2iPS9/file.html
iGO Primo 9.6.13.267029 - Navitech, 6.Nov.2012 WinCE 800x480, 480x272, 480x234, 320x240 Automatic Speech Recognition (ASR) works. Preuzimanje: http://uptobox.com/w1nx4vkqim61
iGO Primo 2.4 - za kineske navigacije 800x480 iGO Primo 2.4 - Part1
Pozdrav Pokusavam na 7plus da instaliram IGO i pokazuje mi da ne podrzava ovu resoluciju "User interface resolution(1080X2034) is not supported or compatible skin can not be found.Exiting application. Ima li mu pomoci. Hvala
Na "starom" xiaomi-ju Redmi note 3 (android 6) sam imao instaliran nextgen koji je radio super. Prije nekoliko dana sam se ponovio u redmi note 9 pro (android 10) i pokušavam instalirati isti nextgen, ali ne uspjevam. Izbacuje mi Global cfg grešku, mada zip postoji u content file-u. u čemu je...
iGO Primo i3 Truck Link:
imam upita od nekoliko sofera a vezano za iGo navigacije, na WinCE ili Androidima, imaju li te navigacije obavjestenje kad je zastoj na cesti,radovi na cesti ili je neka dionica zatvorena. Znate li mozda neki drugi GPS program koji se instalira a da ima aktivne te opcije? tnx!
Počeo sam izrađivati speedcam za iGO koji sadrži nove ANPR kamere pa pitam ljude jesu li spremni pomoći malo. ja obavim većinu posla ali molim ljude da provjere lokacije, i najvažnije ograničenje brzina gdje su lokacije kamera... sada sam negdje 40% posla obavio ali to neće ništa vrijediti ako se...
Ima li gdje iGO primo neka verzija za moj Android 7 Instalirao sam iGO 9.6.7 verziju ali ne radi, dolazi poruka „missing or incomplete folder: No entries“
Dali ima negdje za skinuti nove speedcam HR koje se postavljaju ovih dana po Hrvatskoj da su posložene za IGO program format PKCS (.spc)
pozz imam igo world na j5 2016 i androidu 7.11. Uredno pokrene ali nikako ne nalazi gps.. Sys.txt sam formira jer ga nema u igo folderu... i još me zanima da li se u starom igo (igo primo israel) može ukljucit prikaz semafora na karti. Karte su iste na obe nav..
Pozdrav, Molim pomoć, napravio bih update karata za Becker navigaciju, ali mi stalno izbacuje za karte "inactive content". Pretpostavljam da treba otključati navigaciju, ali nemogu nigdje na forumima naći kako ili software koji bih trebao ubaciti u nju.
Pozz ljudovi , dali je nekom uspjelo isprogramirati ovi back button na win c uredjaju koji nema hardwerski rijeseno back button ?
Pozzz, dobio sam ovaj uredja ali nema nista na njemu pise samo Becker.i willcomen Kad mu pristupim preko usb kabla ima samo 2 foldera: DumpFiles ExtraDumpFiles i dva file: device.sig device.xlm. Htio bi ako moze Igo navigaciju mislim da je Wince 6.0. Hvala unapred
Pozdrav, Na navigaciju BECKER READY 50 LMU PLUS trebao bi namjestiti nove karte. Pa me zanima ima li ko skrekani "navigator" i ostalo šta treba, ili savjet kako to da uradim... Hvala
Becker v9.6.8.265850 - Revo.2
iGO Primo 2.4 (9.6.13.267029) Balkan Maps Program je namjenjen klasičnoj navigaciji za WinCE 5/6
pozdrav svima, Imam becker Active 5 LMU koji redovno azuriram sa kartama cele evrope. Sada trebam karte za kamione ali njih ne dobivam prilikom azuriranja. Mogu li one nekako da se ubace ili da se ubaci neki drugi program koji njih podrzava? hvala
Pozdrav. U ruke sam dobio odBecker TRANSIT 5, BBF02 R2, 9.15.3.471542..., ali ima karte iz 2013 godine. Pa bih te molio za pomoč, kako i na koji način da ubacim najnovije karte HERE ili TOM TOM. Da li mi možete savjetovati gdje da nadjem cra.kovan navigator, ili koji drugi način, da promenim...
iGO8.3 Light - za Navigacije s manje memorije Kod nekih se starijih PNA Navigacijskih uređaja pojavljuje nedostak aktivne memorije ROM - RAM , "lijek" tome je ova Light verzija iGO8.3 , izvršni file (igo8.exe) 3 puta je količinski u Mb manji od standardnih odnosno novih verzija....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma