neki update , kak vam je bilo sinoc sto se torrenta tice --- netko osim black hawka?
neki update , kak vam je bilo sinoc sto se torrenta tice --- netko osim black hawka?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
meni je sinoc torrent fakat super isao....
Avo sad sam zvao SZK i rekli su da ce me nazvat u vezi stalnog IP. Kad me nazovu javim vam sta su mi rekli
e ako ocu uzet optima adsl traffic, a na t-comu sam što da napravim onda da više ne plaćam njihove promete, što da samo prestanem koristiti ili?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
da...jednostavno se vise ne spajas preko njih...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni su torrenti nocas isli ocajno! Nadam se da nije nista ozbiljno!
Skidam neku igricu koja nema bas puno seedova.
Poceo sam je skida oko 21:30 i brzina mi je bila oko 40-50KB/s sto je ok jer ima malo ljudi koji mi ju daju...
E sada je nasto problem kada je doslo 22h! Brzina mi se spustila na 5KB/s i koliko sam vidio nije se bas puno penjala....jos cu par noci pricekat ali ako bude tako zvat cu SZK!
a mi sa wlanom? da bi promjenili sifru za spajanje moramo preko FF uci u postavke routera. I sad ako 31.02. promjenim sifru, naplatiti ce mi se optima za 2 mj, a ako 1.3. promjenim sifru, nadoplatit ce mi se t-com paket![]()
iPhone 5s 16 GB
Meni su rekli da ce me danas tokom dana nazvat ali nisu.
Sad ja njih opet idem zvat!
EDIT:
Evo pricao sam s njima i rekli su mi da se to sa IP-om nebi smjelo dogodit i da ce me sutra prijepodne nazvati i rijesiti problem!
Sad cemo vidjet sta ce dalje bit.
Sestra mi skuzila da na Vip music nemoze slusat niti gledat nista.
Izbaci ovu poruku:
Dali oni nas stavljaju sad preko proxy-ja pa nam javlja da nismo iz hrvatske ili koji k****????
Zadnji uredio Black_Hawk : 19-02-2007 u 22:43
A jel možete koristiti ostale vipove usluge? Webmail, vip imenik, websms, vip navigator i to?
Evo sredili su mi ovo u vezi IP-a i rekli su da ce i brzine sad normalno radit.
Zovite ih ako je i vama stalan IP, zbog toga vam i brzine padaju, tak su barem meni rekli.
Ja sam ih x puta zvao dok mi nisu sredili
I kod mene se IP ne mijenja,ali tek sam sada primjetio.,Znaci poceli su i oni da se "igraju"![]()
evo podneo sam zahtjev za OptiMin uslugu. I nazvao nesto T-com i pitam hoce li biti kakvih snizenja, kaze lik da ce uskoro cijene jako pasti, kao ide Uskrs i to... Kaze da probam nazvati 28. da vidim hoce li sto biti od 1.3.
iPhone 5s 16 GB
I meni je IP stalan,ali ne vidim da mi nešto sporije skida, Aresom upravo skidam dva filma i oba mi idu 100-120 kb sec.
Trenutno mi mijenja IP pri svakom diskonektiranju,a sto se tice brzine na rapidu ide standardno.,
ma nek govoreuzeti cu za 3. mjesec optimu, a ako snize nesto 4. mjesec sam opet na t-comu
iPhone 5s 16 GB
Evo sad mi radi sve odlicno, skida torrente po 100 kB/s i mijenja IP
Bookmarks