Ajd molim te malo bolje procitaj ovo
Dali imaju negdje ugovori kao kod t-coma, da ih isprintam, ispunim i odmah posaljem, da nemoram cekat njih da mi posalju kuci
Ajd molim te malo bolje procitaj ovo
Dali imaju negdje ugovori kao kod t-coma, da ih isprintam, ispunim i odmah posaljem, da nemoram cekat njih da mi posalju kuci
a da ti to procitas?
http://www.optima.hr/%5Cobrasci%5CZa...fic_usluge.pdf
i thx![]()
malo sam si dao truda i evo nakon nesto vise od 24 sata sam dobio username od optime! Naravno na telefon! Rekli su mi da ako se danas spojim samo jednom nece mi se racunat za cijeli mjesec ali ako se spojim vise od 2 puta onda ce mi racunat svih 70 kuna!
evo stiglo i meni,ma sve 5,radi ko podmazano![]()
Poslao sam u ponedjeljak zahtjev i sinoc ih zovem da pokusam dobiti lozinku i korisnicko ime preko telefona i obecali me nazvati jos kao sinoc i to rijesiti ali niti sinoc,niti danas jos nista...
pa meni nista nije doslo a poslo sam jos u nedjelju on-line
Bolje bi ti bilo da si posalo faksom,jer kad pošalješ on line prvo ti treba doći poštom njihov zahtjev koji moraš ispuniti,potpisati i to njima poslati,a tek onda dobiješ korisničko,lozinku. na to sve dodaj koliko dana treba poštom da to sve stigne,malo poduže to traje.
Možeš još poslati zahtjev faksom,sigurno ćeš prije dobiti.
hmm, jel se isplati sad uzimati to, ili sacekati da t-com nesto napravi?
iPhone 5s 16 GB
znaci dobijem od njih username i pass, ovaj mjesec se spajam s njima, sljedeci mjesec t-com snizi cijene i vracam se onda na t-com? bez ikakvog placanja optimi sljedeci mjesec?
iPhone 5s 16 GB
mozda se i prebacim, ali to tek mogu od sljedeceg mj, jel ovaj mj, jos imam 5 GB za potrosit na t-comua to na optimi, se ne naplacuje ako se nijednom ne spojim? npr. za par dana dobijem sifru i dok se ne spojim nista mi se ne naplacuje od optime dok se npr 1.3. spojim?
iPhone 5s 16 GB
Zadnji uredio Putumayo : 05-02-2007 u 18:42
A valjda će doći do 1.3 (ili par dana kasnije). Nije nam pošta baš tolko spora. Svejedno se ne isplati spajat se u veljači kad smo se već spojili preko t-coma.
ma ja cu online poslati. A sto da dobijem kad posaljem tako? neki mail ili mi na kucnu adresu nesto stigne?
iPhone 5s 16 GB
aha, thx. ma mora doci do 28.2. tek je 5., ne treba im valjda toliko dugo
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks