Ja bi samo kao odgovor na ovo stavio zombixov post na blogu jer je on već sve rekao.Izvorno postao frish-KI
http://zombix.net/glob/?p=260
Preuzeto sa monitor.hrNovi telekomi do kraja ovog ljeta dobit će službene dokumente koji će im omogućiti da koriste DTK bez straha od T-HT-a, s jedne, i lokalnih samouprava, s druge strane. Nadalje, u idućih mjesec dana novi telekomi dobit će pristup T-HT-ovim telefonskim centralama, te će korisnicima napokon krajem ljeta moći ponuditi vlastiti ADSL, najavio je u razgovoru za Poslovni.hr Darko Dvornik, pomoćnik ministra za TK i poštu. Kaže on da prihodi od prava na služenje DTK nedvojbeno pripadaju lokalnoj samoupravi, iako priznaje da je pitanje vlasništva DTK otvoreno između Vlade i T-HT-a. Najavljuje i da Vlada od Hrvatske agencije za telekomunikacije očekuje snažniju ulogu i veću važnost.
Više na Poslovnom dnevniku.
Ja bi samo kao odgovor na ovo stavio zombixov post na blogu jer je on već sve rekao.Izvorno postao frish-KI
http://zombix.net/glob/?p=260
Zombix je maher na tom području, ali opet najav je tu i ostaje nam da vidimo što će od svega toga biti... Cijela stvar i nije toliko daleko, a sad da li ćem nam to donijeti konkurenciju, "raspretljanu petlju" i niže cijene ADSL-a... Znam da je najlakše biti pesimističan, ali ipak...
Bio sam ja bio optimističan dosta vremena, već godinama se priča bit će, bit će, ali više ništa ne vjerujem i pesimističan sam do daljnjega. Zapravo, ova vijest unosi još više pesimizma jer je sve povjereno HAT-u, a HAT do sad što se tiče adsl-a nije napravio ništa i pokazali su se užasno spori i neučinkoviti. Čim dvornik počne srati da je liberalizacija težak i dugotrajan proces odmah mi je jasno da samo hoće odugovlačiti sve i muljat da rade najbrže što mogu.Izvorno postao frish-KI
ja mislim ovako... "kad bude biće!" a biti će sigurno...
Seriously?
... jednog lijepog danaIzvorno postao Compov
Ma dok se to zakonski ne pritisne i to KAKO TREBA načekat će mo se pristojnog pristupa internetu...
ja mislim da će čak poslije ljeta biti nešto od tog adsl-a... čuo sam npr. da od 9mj pojeftinjuju adsl paketi t-coma... optima se odvaja od t-coma sa pretplatničkim računima... i sada ova vijest mislim da se nešto kreće...
Seriously?
Bookmarks