ćek malo, jer ja moram šta potpisivat sa optimom ili mogu prestat kad hoću..
npr. ostalo mi još par mjeseci kod t-coma, i sad odem kod optime, nemoram potpisivat ugovore na neko određeno vrijeme..
ćek malo, jer ja moram šta potpisivat sa optimom ili mogu prestat kad hoću..
npr. ostalo mi još par mjeseci kod t-coma, i sad odem kod optime, nemoram potpisivat ugovore na neko određeno vrijeme..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ja se prebacujem na optimu definitivno..
Popricao sa starim, i on je rekao da moze..![]()
pazi ovo(s njihove stranice_česta pitanja):
1. Odlučim li se koristiti OptiDSL uslugu, mogu li i dalje koristiti T-Comov telefonski priključak i njihove tarifne modele?
Korisnik OptiDSL usluge možete postati prelaskom na mrežu Optima Telekoma. Korištenjem povoljnijih Optima tarifnih modela neće biti potrebe za korištenjem nekog od tarifnih modela drugih operatora.
-znači da moram prijeći na optimu da bih mogao imat njihov dsl,ne?
2. Do sada sam koristio ADSL usluge drugih operatora i već posjedujem vlastiti ADSL modem. Mogu li postati korisnik OptiDSL usluge bez kupovine novog ADSL modema?
Modemi unutar OptiDSL ponude su ANEX A modemi i po svojim specifikacijama drugačiji od ADSL modema koje nude drugi operatori (ANEX B modemii). Upravo radi toga ADSL modemi drugih operatora nisu pogodni za korištenje OptiDSL usluge.
-ponovo treba čekati da ti neko dođe i instalira novi modem... previše zezancije oko svega (barem što se mene tiče)
Pa dobro ljudi,jel vi neznate čitat....
Usluga ADSL Traffic namijenjena je prvenstveno korisnicima usluge predodabira operatora Optima Telekoma koji već koriste ili tek planiraju zatražiti ADSL uslugu dostupnu preko davatelja pristupne tehnologije – T-HT Hrvatskih telekomunikacija d.d. i moguće ju je koristiti uz odabir pristupne brzine od 1 Mbps, 2 Mbps ili 3 Mbps, a na lokacijama na kojima trenutno nije dostupna kompletna usluga OptiDSL.
ADSL traffic-za ljude koji već koriste ili tek planiraju zatražiti ADSL uslugu dostupnu preko davatelja pristupne tehnologije – T-HT Hrvatskih telekomunikacija d.d. - znači,brzinu plaćaš tekomu(79 kn),a paket Optimi
OptiDSL-kompletna usluga,sve preko Optime - sve plaćaš Optimi
Stvarno nije komplicirano za skužiti,a imate i besplatni broj za nazvat pa vam objasne.
Ma da samo pročitaju od početka do kraja ovu temu - skužili bi i da su Tice na grani koliko se neke stvari ponavljaju.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ja sam poslao zahtjev....
Koliko sad trebam cekat???
Ako mi ne spoje do srijede dali cu morat tek cekat treci mjesec???
Neda mi se zvat njih pa ako netko zna molio bih da napise.
Danas sam zvao sluzbu i rekli su mi da treba dva-tri tjedna da prodje vas zahtjev (od trenutka kad ga zaprime, bilo to postom, faxom ili sta vec) kroz njihov sistem te da mi je najbolje spajati se jos drugi mjesec preko T-Coma a od 1.3 na Optimu. Ista stvar kao i kad ste dobili T-Com ADSL, kad se prvi put spojite na Optimu tek tad ce pocet naplacivati, dakle nema brige da vam za drugi mjesec Optima naplati nesto (ako se ne spajate naravno).
I ja sam danas posalo zahtjev postom i bas me to isto zanimalo.,A nista onda,valja se strpiti dok ne stigne korisnicko ime i lozinka.,
A onda ce valjda i T-Com spustiti cijene, pa opet back to T-Com
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jedino ako budu povoljniji od Optime,a ako budu iste cijene nema razloga da se opet prebacujem na t-com promet.,Da ih se nekako skroz rijesiti,to bi bilo najbolje.,
E pa da...Al ja ne kužim. Zar se ADSL ne obračunava do onog dana do kojeg je korisnik priključen na uslugu? Zar to nije slično kao kod mobitela?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Neznam jesm to dobro skontal!
ima t comov paket 1 gigu. Znači brzina i promet 100kn mjesećno.
Sad bi ja uzeo od optime 2 gige i još mogu nešto manje od 512mega za 20kn ne?
Brzina od t coma i promet 2 gige od optime zajedno 100kn, pod uvjetom da se ni jedanput u mjesecu ne spojim preko t-coma?
Jesam to dobro skužil?
Ak je tak odmah prelazim! 2 gige za iste pare!
??
Zvao sam SZK i pito za koliko dana ce mi doci username! Znate sta su mi rekli!!! Da oni taj zahtjev salju t-comu koj odlucuje dali ce mi omogucit tu uslugu!!Ja pitam pa kakve veze ima t-com s optimom i ona mi je na to pocela neke gluposti pricat o tome kako moram imat sve racune placene kod t-coma.....uglavno hrpa gluposti!!
![]()
Koliko se ja sjecam tako nije bilo sa iskonom!
Bas sam sada ljut jer bi htio sto prije dobit taj flatmin!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa alex valjda ti nije problem jos 50 kuna i imas flat mini,ja sam to uzeo,i sve mi zasad ok,dakle uzmes 1mbit brzinu,i paket od 1 gige za 20 kuna kod t coma,i onda kod optime flatMINI,i nikako se ne spojis preko t coma,vec preko optime,i za 149 kuna imas brzinu od 1mbita,i u satima od 10-22 trosis 5 gigabjta koje su ukljucene u flatMINI paket,a od 22-07 imas flat rate.za sada najbolja moguca opcija
Šta se mene tiće meni nije problem, da imam para, ali pošto ne radim i pošto jedva krpam kraj s krajem od subote do subote, 50 kn mi je puunoo!
Razmislit ću još, i probat spomenut starcima "poskupljenje od 50 kn" super mi je ovo flaat od 22 do 7, dobro bi mi došlo za skinut pokoji noviji film.![]()
jel itko uopce do sad dobijo ugovre na potpisivanje i korisnicko ime? sve mi se vidi da to nece bas bit tako brzo....sta ce im uopce ugovori...KAKAV UGOVOR? ne kuzim, za VM-Mreze dobijes lozinku za par dana i netrebas ugovor
ja sam danas nazvala korisničku službu kada bi otprilike dobila korisničko,lozinki jer sam jučer poslala prijavu faxom,pa mi je žena rekla da bi poštom dobila najkasnije krajem tjedna ili početkom slijedećeg,ali neka nazovem još i sura pa ako će imati kreirano moje podatke u bazi da će mi ih reći preko telefona da bi se već sutra mogla preko njih se povezati.
nadam se da bude tako.
Naknada za uključenje* 549,00
to bi znacilo da ako se hocu prebacit na optimu trebam platiti 550 kn?
Bookmarks