Kakva iskustva imate? Imam namjeru koristit flat rate mjesec dana a da ne ugasim laptop.
Kakva iskustva imate? Imam namjeru koristit flat rate mjesec dana a da ne ugasim laptop.
zasto nebi mogao raditi cijeli dani...
ali opet sve ti to ovisi kakav stroj imash....isto kao i stolni pc...(ako imas doro napajanje, ups...moze...no ponekad se dese nepredvidive stvari...ja sam imao dobro slozen pc i nakon 15 dana rada krepa mi mreza na mbo....sto se moze...)...tako je i sa lapom....moze raditi godinama bez problema a moze ti jednostavno nesto krepati ... i mosh ga slikaT![]()
RoBee
Zadnji uredio zerobravo : 13-05-2007 u 13:35
Mislim, a kaj ni ti bilo da ga isključiš na par sati? Ionako ti veza nakon 24 sati pukne.
I ja imam novi laptop ASUS i skoro mi je uvijek upaljen. Stalno nesto skidam, a u nekim postavkama sam namjestio da ADSL veza ostane upaljena kad je on u sleep modu. Tako da nikad nije pregrijan, trosi normalno struju, cak i malo manje i downloada.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
U sleep modu veza nemoze biti upaljena jer jedina stvar koja na racunalu radi je ram.Sleep mod je napravljen za ustedu energije,laptop trosi jako malo a u jako kratkom vremenu je spremno za ponovan rad.Poklopac ti nemora biti spusten sve ovisi o postavkama od laptopa u sleepu moze bit i bez spustenog poklopca ali za skidanje preko noci najbolje je spustiti takt procesora i ugasit monitor..
imaš za podesit komandu kod zatvaranja poklopca (power options). Podesi da se ne dogodi ništa. (ekran se gasi, lap dalje radi.) Nemreš skidat s neta u sleep modu.
Zadnji uredio zerobravo : 13-05-2007 u 13:34
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vert dobro kaže.
Što se tiče negašenja,moj je jednom radio 3 dana bez prestanka (na moru,spojen na pojačalo i zvučnike) i nije mu ništa bilo. Povremeno se proc znao žešče ugrijati,ali onda bi samo ugasio sve programe na sat-dva i pustio ga da malo "odahne"
i sad dal se može nariktati da skida sa neta u sleep modu-tj. dok je poklopljen ili ne?
Ma to se da dogovorit sa T-comom... A ja sam skidao u sleep modu jer sam namjestio da se ADSL veza prekine samo kad ja to ucinim.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Ma što se da dogovoriti sa T-Comom? To ti je frend pričao bajke, jer je to od samog početka uvođenja ADSL-a.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks