Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao repy Pregledaj post
    I ja imam novi laptop ASUS i skoro mi je uvijek upaljen. Stalno nesto skidam, a u nekim postavkama sam namjestio da ADSL veza ostane upaljena kad je on u sleep modu. Tako da nikad nije pregrijan, trosi normalno struju, cak i malo manje i downloada.
    Ej molim te gdje si to našao za podesit da u sleep modeu veza ostaje upaljena. Hvala! Što znaći sleep mode. Da li to podrazumjeva spušten poklopac, ili monitor ugašen.
    Zadnji uredio papuca2 : 15-05-2007 u 22:19

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Qtek S200
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao papuca2 Pregledaj post
    Ej molim te gdje si to našao za podesit da u sleep modeu veza ostaje upaljena. Hvala! Što znaći sleep mode. Da li to podrazumjeva spušten poklopac, ili monitor ugašen.
    U sleep modu veza nemoze biti upaljena jer jedina stvar koja na racunalu radi je ram.Sleep mod je napravljen za ustedu energije,laptop trosi jako malo a u jako kratkom vremenu je spremno za ponovan rad.Poklopac ti nemora biti spusten sve ovisi o postavkama od laptopa u sleepu moze bit i bez spustenog poklopca ali za skidanje preko noci najbolje je spustiti takt procesora i ugasit monitor..

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gocznet Pregledaj post
    U sleep modu veza nemoze biti upaljena jer jedina stvar koja na racunalu radi je ram.Sleep mod je napravljen za ustedu energije,laptop trosi jako malo a u jako kratkom vremenu je spremno za ponovan rad.Poklopac ti nemora biti spusten sve ovisi o postavkama od laptopa u sleepu moze bit i bez spustenog poklopca ali za skidanje preko noci najbolje je spustiti takt procesora i ugasit monitor..
    Gdje se usporuje takt procesora? U biosu možda?

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove