Mislim, a kaj ni ti bilo da ga isključiš na par sati? Ionako ti veza nakon 24 sati pukne.
Nemora bit, ja sam bas gledo bilo mi je cudno zasto mi nakon 24 sta pukne i upalio se neki prozor i pise "autodisconected" Pisalo je hocu li ga iskljuciti ja stisno na uvijek i da me to vise nepita pa mi sada veza nepuca.
Nemora bit, ja sam bas gledo bilo mi je cudno zasto mi nakon 24 sta pukne i upalio se neki prozor i pise "autodisconected" Pisalo je hocu li ga iskljuciti ja stisno na uvijek i da me to vise nepita pa mi sada veza nepuca.
nakon 24 sata operater te isključi automatski i ti nemožeš utjecat na to.
to je od početka tako, jer se na taj način spriječava server mod i slične stvari, mjenjaju ti IP svaka 24h
ma kužim ja to, nego nekužim kako mi je frendu ostalo spojeno.. sam sam vidio, bio je cilo vrime spojen na ICQ, a nitko nije imao pristup kompjuteru, a ni njegovom stanu.. a nema veze, nije važno..
Jedino možda imaš kakvu autoconnect, ali ti ne možeš utjecati na disconnectanje. Inače bi ti komp mogao služiti kao server.
Bookmarks