Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 108 PrvaPrva ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 37 77 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 651 do 675 od 2682
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    samsung
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .:Kristijan:. Pregledaj post
    Ljudi, evo jedan veeliki minus sa moje strane prema SZK!

Aktviram KOPROMO 30.9.2008. i zovem szk jer nisam par sati dobio povratnu poruku, i kažu da na drigi broj pošaljem (ako sam slao na 888, sada da pošaljem na 880) međutim, rekao je da se to nemože koristiti ako se ne obnovi bon. Ja sam bon obnovio 2 dana prije nego što sam aktivirao KNOCKOUT promo, te nije dolazilo u obzir da to aktiviram, jer opet nadoplatit racun mi se neda. I ljepo meni sutradan dođe poruka i skinuli mi 25 kn sa računa.

Pošto nisam znao da imam sada besplatne pozie (jer je frik reko da prvo moram obnoviti bon pa onda imam) ja nisam punih 17 dana to koristio. Ebem li im zivot. Sva sreca da sam sad zvao da mi pošalju gprs i mms postavke pa su mi usput i to objasnili.

E, sad me zanima ako ja ne obnovim bon nakon mjesec dana, onda više nemam pravo na knock out promo ili?

misliš 30.8.? dobro ti je bilo objašnjeno nakon aktivacije KOPROMO treba napravti nadoplatu minimalno 50 kuna.
    ako si novi korisnik nije se naplatila aktivacija, ako si stari onda jednokratno 20 kuna, ne znam otkud ti je 25kuna naplačeno?
    promotivno ti je razdoblje 3 mjeseca od dana aktivacije, i bitno je da svakim 30 dana imas nadoplatu bona minimalno 50 kuna. i koristiš ju do 30.11.....
    Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Bodovi
    15.389
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.389, Nivo: 29
    Bodovi: 15.389, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još uvijek mi je besplatan sms,a ne bi trebao biti

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    samsung
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo novost za pohvalu, prijenos ugovora na drugu osobu se više ne naplačuje!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire, SGH-F480v
    Operater
    Tele2 i VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što je sa onim BONUS programom? Postoji li uopće još? Na stranici ne nađem ništa o tome.
    Clarke's Third Law:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    samsung
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nagy_os Pregledaj post
    Što je sa onim BONUS programom? Postoji li uopće još? Na stranici ne nađem ništa o tome.
    završilo, moglo se uključiti u bonus program do 1.12.2007. šteta što toga više nema...

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung U600 - SE G700
    Operater
    VIP - Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Evo samo da se pohvalim.. Presao sa Vipa na tele 2 i mjesecni racum mi se smanjio sa cca 300-350 kn na 98 kn

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    HTC Hero/Samsung S7350
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.326
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.326, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 4,3%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nakon sto sam puko izazvan zadnjim troskom u T-scumobile i VIPa,reko sam da raskidam VIP,ove ruzicaste trebam trpit do 1. mjeseca josh....danas sam odlucio otic u Teletinu i otvorit pretplatu. Ubo sam si i novu 6120c....prva stvar koju mogu primjetit je da signal voli skakat i padat vise od mene na Kraljevstvu/Perfectionu/Astralisu pocetkom 2000ih..... pozivi idu normala,SMSevi isto.....čekamo veće šokove
    pa zašto?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Operater
    Tele2, Vip
    Bodovi
    6.742
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.742, Nivo: 19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bas nemam takvih problema u zadnje vrijeme po Zagrebu, mozda si na nekoj lokaciji koju pokriva vise baznih stanica, a nijedna jos kako treba

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    HTC Hero/Samsung S7350
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.326
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ludi al problema s pozivima i porukama nemam.....i btw,vise manje centar zagreba,neznam kak drugacije Šalatu objansit
    pa zašto?

Datum registracije
    May 2007
    Operater
    Tele2, Vip
    Bodovi
    6.742
    Nivo
    19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa centar, da, manje-vise Ne znam jesi na 3g signalu ili na 2G? Meni njihov 3g signal zna biti svakakav, ali 2G mi se u zadnje vrijeme cini dobar gdje god dodjem. Naravno, vjerujem da i dalje ima lokacija gdje postoje neki problemi i oscilacije. Dobro je sto u ZG sada rade na 900 MHZ sto ce sigurno pomoci u boljem pokrivanju jer 1800 MHZ je zaista hendikep u odnosu na druga dva operatera.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zbogradičega još uvijek jako mali broj ljudi koristi Tele2?

Odlučio sam si uzeti još jedan mobitel i broj na koji bi stavio ZeroIn tarifu, za pozive unutar Tele2 mreže, dok bi mi glavni mobitel bio onaj sa prebačenim 091 brojem i KnockOut tarifom.

I tako, krenuo sam računati koliko mi se to ustvari isplati, koliko bi uštedio, i pri pogledu na pozive u proteklih 15 dana uvidio sam da mi je jako mali broj ljudi na Tele2, doslovno par njih (uključujući obitelj, koje ionako ne zovem nego samo cimnem i očekujem povratni poziv, budući da su oni na pretplati sa minimalnom jesečnom potrošnjom koju nikada u cjelosti ne iskoriste, pa tako isto štedim).

Jednostavno mi nije jasno zašto je to tako, jer stvarno uštede su velike.
    Većina prijatelja mi je na 091, nekolicina na 098, na prste jedne ruke mogu izbrojati one na 095. Naravno, svi su uvijek bez para na mobitelu, i nikad me nitko ne može nazvati, nego ja moram zvati. Pa zašto se ne prebaciti, pa da i bon traje koji dan više, ili neka se opet potroši, pa ću vas ja zvati gotovo besplatno sa ZeroIn tarifom.

Kad im spomenem neka se prebace, nikome se ne da, priče kako su im svi na VIP-u, ..... Pa neka su, unutar VIP-a su pozivi najjeftiniji 0,80 kn, a s Tele2 na VIP su 0,49 kn. Zašto su ljudi toliko glupi?

Čak sam mislio kupiti par kartica pa ima podijeliti

Jednog frenda s kojim najviše komuniciram sam nagovorio da Tomato eliminira i uzme Tele2, uz VIP koji mu je glavni jer mu više paše. Ali ni on već par mjeseci nikako da kupi karticu. Njemu ću je ja uzeti drugi tjedan....

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Zbogradičega još uvijek jako mali broj ljudi koristi Tele2?

Odlučio sam si uzeti još jedan mobitel i broj na koji bi stavio ZeroIn tarifu, za pozive unutar Tele2 mreže, dok bi mi glavni mobitel bio onaj sa prebačenim 091 brojem i KnockOut tarifom.

I tako, krenuo sam računati koliko mi se to ustvari isplati, koliko bi uštedio, i pri pogledu na pozive u proteklih 15 dana uvidio sam da mi je jako mali broj ljudi na Tele2, doslovno par njih (uključujući obitelj, koje ionako ne zovem nego samo cimnem i očekujem povratni poziv, budući da su oni na pretplati sa minimalnom jesečnom potrošnjom koju nikada u cjelosti ne iskoriste, pa tako isto štedim).

Jednostavno mi nije jasno zašto je to tako, jer stvarno uštede su velike.
    Većina prijatelja mi je na 091, nekolicina na 098, na prste jedne ruke mogu izbrojati one na 095. Naravno, svi su uvijek bez para na mobitelu, i nikad me nitko ne može nazvati, nego ja moram zvati. Pa zašto se ne prebaciti, pa da i bon traje koji dan više, ili neka se opet potroši, pa ću vas ja zvati gotovo besplatno sa ZeroIn tarifom.

Kad im spomenem neka se prebace, nikome se ne da, priče kako su im svi na VIP-u, ..... Pa neka su, unutar VIP-a su pozivi najjeftiniji 0,80 kn, a s Tele2 na VIP su 0,49 kn. Zašto su ljudi toliko glupi?

Čak sam mislio kupiti par kartica pa ima podijeliti

Jednog frenda s kojim najviše komuniciram sam nagovorio da Tomato eliminira i uzme Tele2, uz VIP koji mu je glavni jer mu više paše. Ali ni on već par mjeseci nikako da kupi karticu. Njemu ću je ja uzeti drugi tjedan....

Ljudi ni ne shvaćaju koliko ih stari operateri deru.
    Ja imam T-mobil pretplatu Flex60 i tih 60 kn koristim isključivo za pozive unutar mreže kojih baš i ne realiziram previše. Paralelno sa tim koristim i Tele2 KO bla-bla tarifu i sa 50kn/mjesečno pričam koliko mi treba i uvjek mi malo ostane.
    Često zbog posla putujem sa Krka u Rijeku i njenu širu okolicu i još mi se nije desilo da nisam mogao realizirati poziv zbog nedostataka u mreži pa priča o lošoj pokrivenosti ne stoji više.

Što se tiče brojeva za prijatelje kupi si čokolade iz Dorina Obitelji i podjeli prijateljima te brojeve. Jedina mana je što kao pjedinac možeš na svoje ime podignuti samo 3 broja.

Gore navedeni moj tekst nije nastao u propagandne svrhe i Tele2 me ne plaća.
    Istini za volju lobiram za njih jer smatram da se korištenjem te mreže može uštediti koja kuna u komunikaciji putem mobilne mreže.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis Pregledaj post
    Ja imam T-mobil pretplatu Flex60 i tih 60 kn koristim isključivo za pozive unutar mreže kojih baš i ne realiziram previše. Paralelno sa tim koristim i Tele2 KO bla-bla tarifu i sa 50kn/mjesečno pričam koliko mi treba i uvjek mi malo ostane.
    Često zbog posla putujem sa Krka u Rijeku i njenu širu okolicu i još mi se nije desilo da nisam mogao realizirati poziv zbog nedostataka u mreži pa priča o lošoj pokrivenosti ne stoji više.

Što se tiče brojeva za prijatelje kupi si čokolade iz Dorina Obitelji i podjeli prijateljima te brojeve. Jedina mana je što kao pjedinac možeš na svoje ime podignuti samo 3 broja.

Istini za volju lobiram za njih jer smatram da se korištenjem te mreže može uštediti koja kuna u komunikaciji putem mobilne mreže.

Meni recimo tata još uvijek nije prešao na Tele2, nego pušta VIP-u da ga pljačka. U godinu dana, od kad sam ja, a poslije i mama na Tele2, njega još više deru jer smo mu mi na drugoj mreži...
    Pokrivenost... VIP je stvarno dobro pokriven, ali imam jednu kuću, u manjem Istarskom selu, gdje on recimo ima signal samo ispod jedne murve, u kući nema šanse da ga ima. A Tele2 ima dovoljno svog signala, a u samoj kući gdje su stari kameni zidovi od 60cm, signal se prebaci na T-mobile i sve radi normalno.

Tako da mogu reći, da je Tele2 sada ustvari mobilni operater koji je najbolje pokriven signalom, ne svugdje vlastitim, ali to me ne zanima čije se bazne stanice koriste...

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele2 ima početničkih grešaka, ali je stvarno najjeftinija mreža u Hrvatskoj. Ljudi gube svaki mjesec novac, ako se ne prebace. Ja se bojim da oni ne napuste Hrvatsku, kao što je njima slučaj bio u nekim drugim europskim zemljama. zato treba da se što više ljudi prebaci na Tele2.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis Pregledaj post

znamo mi denis da nisi propagandist....i u pravu si....

ps:''a gdje je ojpi?!''

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    Tele2 ima početničkih grešaka, ali je stvarno najjeftinija mreža u Hrvatskoj. Ljudi gube svaki mjesec novac, ako se ne prebace. Ja se bojim da oni ne napuste Hrvatsku, kao što je njima slučaj bio u nekim drugim europskim zemljama. zato treba da se što više ljudi prebaci na Tele2.
    Meni recimo već 6 mjeseci prilikom provjere stanja na računu ne prikazuje na kojoj sam mreži, i pri nadoplati računa ne dobivam poruku da mi je aktiviran KnockOut.

Nikako da mi to riješe.

Sad im opet šaljem mail...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, kod mene je isto.
    Piše mi da imam aktiviranu KNOCK OUT promo tarifu, a uzimaju mi 29 lipa za SMS (koliko znam u PROMO tarifi je sve bilo nula osim razgovora izvan 095 mreže i uspostave poziva).
    Petljaju i ovi.
    A ovo da se može pričati, stvarno može. S bonom od 50 kuna mjesečno se napričam i još mi ostane. Kod VIPneta nikako da uspijem skužiti kako da mjesečno ne prijeđem limit od 50kn jer to samo odleti u par poziva.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Moby - nemoj lupat gluposti ako nemaš provjerene informacije U promo knock out nikad nisu bili besplatni smsovi, bila je posebna akcija za to

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni recimo već 6 mjeseci prilikom provjere stanja na računu ne prikazuje na kojoj sam mreži, i pri nadoplati računa ne dobivam poruku da mi je aktiviran KnockOut.

Nikako da mi to riješe.

Sad im opet šaljem mail...
    Nisam im nikada ovako nešto napisao, ali stvarno mi je pun kufer, pa nek im bude...

"Poštovani,

Molim Vas da mi za navedeni broj provjerite na kojoj je tarifi, jer prilikom nadoplate bona nisam dobio SMS sa podatkom da mi je aktivirana KnockOut tarifa.

Također Vas molim da provjeritite u čemu je stvar, jer navedeni SMS ne primam već nekoliko mjeseci, a prilikom provjere stanja na računu, ne prikazuje mi se trenutno aktivna tarifa.

Istu stvar sam već nekoliko puta prijavio, ali nikad ništa nije riješeno, pa mi nije jasno što je tu toliki problem... Da li nikoga nije briga, ili su ljudi koji bi to trebali riješiti toliko nesposobni, ili pak nezainteresirani za posao, ili je to stvarno nešto nerješivo zbog nekog sofisticiranog tehničkog problema...."

Sad će valjda šta riješiti

(dobit ću kao i uvijek mail u kojem piše da je to proslijeđeno nekoj tehničkoj službi, koje valjda nema, jer nikad nisu ništa i riješili)

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, druga tarifa je bila. Mislim da se zvala SMS nula.
    Da, ali nisam dobio SMS da mi je to deaktivirano. Pošaljem par desetaka SMS-ova i kasnije imam što provjeriti na stanju računa.
    U Mobisu!

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Da, kod mene je isto.
    Piše mi da imam aktiviranu KNOCK OUT promo tarifu, a uzimaju mi 29 lipa za SMS (koliko znam u PROMO tarifi je sve bilo nula osim razgovora izvan 095 mreže i uspostave poziva).
    Petljaju i ovi.
    A ovo da se može pričati, stvarno može. S bonom od 50 kuna mjesečno se napričam i još mi ostane. Kod VIPneta nikako da uspijem skužiti kako da mjesečno ne prijeđem limit od 50kn jer to samo odleti u par poziva.
    nisu bili besplatni sms-ovi....od kuda ti to?

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam im nikada ovako nešto napisao, ali stvarno mi je pun kufer, pa nek im bude...

"Poštovani,

Molim Vas da mi za navedeni broj provjerite na kojoj je tarifi, jer prilikom nadoplate bona nisam dobio SMS sa podatkom da mi je aktivirana KnockOut tarifa.

Također Vas molim da provjeritite u čemu je stvar, jer navedeni SMS ne primam već nekoliko mjeseci, a prilikom provjere stanja na računu, ne prikazuje mi se trenutno aktivna tarifa.

Istu stvar sam već nekoliko puta prijavio, ali nikad ništa nije riješeno, pa mi nije jasno što je tu toliki problem... Da li nikoga nije briga, ili su ljudi koji bi to trebali riješiti toliko nesposobni, ili pak nezainteresirani za posao, ili je to stvarno nešto nerješivo zbog nekog sofisticiranog tehničkog problema...."

(dobit ću kao i uvijek mail u kojem piše da je to proslijeđeno nekoj tehničkoj službi, koje valjda nema, jer nikad nisu ništa i riješili)
    nazalost nista neces rjesiti zvanjem szk niti slanjem e mailova....jedina ti je solucija svaki dan zvati szk po 2-3 puta...te dosadjivati..jedno ce tad se netko pokrenuti da vidi sto je...ipak je to premalo placena raja da bi ti rjesila ''komplicirane ''stvari...

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
    nisu bili besplatni sms-ovi....od kuda ti to?
    Bili su nešto niže cijene. Ne znam jel bilo 29 lipa, ali su odmah uveli SMS za 9 lipa, a ako nadoplatiš bon od 100kn, bilo je mukte.
    Ugl, ja se više ne sjećam, ali zanimljivo, vjerojatno nikada neću niti saznati kad je ta opcija deaktivirana.
    U Mobisu!

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @hp compaq
    ne dobivas sms da ti je aktiviran knock out jer sigurno nadoplatis racun unutar onih 30 dana koristenja. Kad ti istekne 30 dana knock outa i kad ti jave da je tarifa deaktivirana, i nakon toga nadoplatis racun onda ti posalju onaj sms. Tarifu mozes provjeriti preko govornog automata, nazovi 444 i onda pritisni 2 za prepaid, pa opet 2, onda 1 za tarife, pa onda 4 za provjeru tarife. Ako si na promo knock out onda ce ti prekinuti poziv, a ako koristis bilo koju drugu tarifu reci ce ti koja je.

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

"Poštovani,

pošalji mi na pm broj da vidim o čemu se radi!

+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 108 PrvaPrva ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 37 77 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579