Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Zbogradičega još uvijek jako mali broj ljudi koristi Tele2?

Odlučio sam si uzeti još jedan mobitel i broj na koji bi stavio ZeroIn tarifu, za pozive unutar Tele2 mreže, dok bi mi glavni mobitel bio onaj sa prebačenim 091 brojem i KnockOut tarifom.

I tako, krenuo sam računati koliko mi se to ustvari isplati, koliko bi uštedio, i pri pogledu na pozive u proteklih 15 dana uvidio sam da mi je jako mali broj ljudi na Tele2, doslovno par njih (uključujući obitelj, koje ionako ne zovem nego samo cimnem i očekujem povratni poziv, budući da su oni na pretplati sa minimalnom jesečnom potrošnjom koju nikada u cjelosti ne iskoriste, pa tako isto štedim).

Jednostavno mi nije jasno zašto je to tako, jer stvarno uštede su velike.
    Većina prijatelja mi je na 091, nekolicina na 098, na prste jedne ruke mogu izbrojati one na 095. Naravno, svi su uvijek bez para na mobitelu, i nikad me nitko ne može nazvati, nego ja moram zvati. Pa zašto se ne prebaciti, pa da i bon traje koji dan više, ili neka se opet potroši, pa ću vas ja zvati gotovo besplatno sa ZeroIn tarifom.

Kad im spomenem neka se prebace, nikome se ne da, priče kako su im svi na VIP-u, ..... Pa neka su, unutar VIP-a su pozivi najjeftiniji 0,80 kn, a s Tele2 na VIP su 0,49 kn. Zašto su ljudi toliko glupi?

Čak sam mislio kupiti par kartica pa ima podijeliti

Jednog frenda s kojim najviše komuniciram sam nagovorio da Tomato eliminira i uzme Tele2, uz VIP koji mu je glavni jer mu više paše. Ali ni on već par mjeseci nikako da kupi karticu. Njemu ću je ja uzeti drugi tjedan....

Ljudi ni ne shvaćaju koliko ih stari operateri deru.
    Ja imam T-mobil pretplatu Flex60 i tih 60 kn koristim isključivo za pozive unutar mreže kojih baš i ne realiziram previše. Paralelno sa tim koristim i Tele2 KO bla-bla tarifu i sa 50kn/mjesečno pričam koliko mi treba i uvjek mi malo ostane.
    Često zbog posla putujem sa Krka u Rijeku i njenu širu okolicu i još mi se nije desilo da nisam mogao realizirati poziv zbog nedostataka u mreži pa priča o lošoj pokrivenosti ne stoji više.

Što se tiče brojeva za prijatelje kupi si čokolade iz Dorina Obitelji i podjeli prijateljima te brojeve. Jedina mana je što kao pjedinac možeš na svoje ime podignuti samo 3 broja.

Gore navedeni moj tekst nije nastao u propagandne svrhe i Tele2 me ne plaća.
    Istini za volju lobiram za njih jer smatram da se korištenjem te mreže može uštediti koja kuna u komunikaciji putem mobilne mreže.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis Pregledaj post
    Ja imam T-mobil pretplatu Flex60 i tih 60 kn koristim isključivo za pozive unutar mreže kojih baš i ne realiziram previše. Paralelno sa tim koristim i Tele2 KO bla-bla tarifu i sa 50kn/mjesečno pričam koliko mi treba i uvjek mi malo ostane.
    Često zbog posla putujem sa Krka u Rijeku i njenu širu okolicu i još mi se nije desilo da nisam mogao realizirati poziv zbog nedostataka u mreži pa priča o lošoj pokrivenosti ne stoji više.

Što se tiče brojeva za prijatelje kupi si čokolade iz Dorina Obitelji i podjeli prijateljima te brojeve. Jedina mana je što kao pjedinac možeš na svoje ime podignuti samo 3 broja.

Istini za volju lobiram za njih jer smatram da se korištenjem te mreže može uštediti koja kuna u komunikaciji putem mobilne mreže.

Meni recimo tata još uvijek nije prešao na Tele2, nego pušta VIP-u da ga pljačka. U godinu dana, od kad sam ja, a poslije i mama na Tele2, njega još više deru jer smo mu mi na drugoj mreži...
    Pokrivenost... VIP je stvarno dobro pokriven, ali imam jednu kuću, u manjem Istarskom selu, gdje on recimo ima signal samo ispod jedne murve, u kući nema šanse da ga ima. A Tele2 ima dovoljno svog signala, a u samoj kući gdje su stari kameni zidovi od 60cm, signal se prebaci na T-mobile i sve radi normalno.

Tako da mogu reći, da je Tele2 sada ustvari mobilni operater koji je najbolje pokriven signalom, ne svugdje vlastitim, ali to me ne zanima čije se bazne stanice koriste...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis Pregledaj post

znamo mi denis da nisi propagandist....i u pravu si....

ps:''a gdje je ojpi?!''

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika