Još uvijek mi je besplatan sms,a ne bi trebao biti
misliš 30.8.? dobro ti je bilo objašnjeno nakon aktivacije KOPROMO treba napravti nadoplatu minimalno 50 kuna.
ako si novi korisnik nije se naplatila aktivacija, ako si stari onda jednokratno 20 kuna, ne znam otkud ti je 25kuna naplačeno?
promotivno ti je razdoblje 3 mjeseca od dana aktivacije, i bitno je da svakim 30 dana imas nadoplatu bona minimalno 50 kuna. i koristiš ju do 30.11.....
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Još uvijek mi je besplatan sms,a ne bi trebao biti
evo novost za pohvalu, prijenos ugovora na drugu osobu se više ne naplačuje!
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
Što je sa onim BONUS programom? Postoji li uopće još? Na stranici ne nađem ništa o tome.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Evo samo da se pohvalim.. Presao sa Vipa na tele 2 i mjesecni racum mi se smanjio sa cca 300-350 kn na 98 kn
nakon sto sam puko izazvan zadnjim troskom u T-scumobile i VIPa,reko sam da raskidam VIP,ove ruzicaste trebam trpit do 1. mjeseca josh....danas sam odlucio otic u Teletinu i otvorit pretplatu. Ubo sam si i novu 6120c....prva stvar koju mogu primjetit je da signal voli skakat i padat vise od mene na Kraljevstvu/Perfectionu/Astralisu pocetkom 2000ih..... pozivi idu normala,SMSevi isto.....čekamo veće šokove![]()
pa zašto?
Ja bas nemam takvih problema u zadnje vrijeme po Zagrebu, mozda si na nekoj lokaciji koju pokriva vise baznih stanica, a nijedna jos kako treba![]()
ma ludi al problema s pozivima i porukama nemam.....i btw,vise manje centar zagreba,neznam kak drugacije Šalatu objansit![]()
pa zašto?
Pa centar, da, manje-viseNe znam jesi na 3g signalu ili na 2G? Meni njihov 3g signal zna biti svakakav, ali 2G mi se u zadnje vrijeme cini dobar gdje god dodjem. Naravno, vjerujem da i dalje ima lokacija gdje postoje neki problemi i oscilacije. Dobro je sto u ZG sada rade na 900 MHZ sto ce sigurno pomoci u boljem pokrivanju jer 1800 MHZ je zaista hendikep u odnosu na druga dva operatera.
Zbogradičega još uvijek jako mali broj ljudi koristi Tele2?
Odlučio sam si uzeti još jedan mobitel i broj na koji bi stavio ZeroIn tarifu, za pozive unutar Tele2 mreže, dok bi mi glavni mobitel bio onaj sa prebačenim 091 brojem i KnockOut tarifom.
I tako, krenuo sam računati koliko mi se to ustvari isplati, koliko bi uštedio, i pri pogledu na pozive u proteklih 15 dana uvidio sam da mi je jako mali broj ljudi na Tele2, doslovno par njih (uključujući obitelj, koje ionako ne zovem nego samo cimnem i očekujem povratni poziv, budući da su oni na pretplati sa minimalnom jesečnom potrošnjom koju nikada u cjelosti ne iskoriste, pa tako isto štedim).
Jednostavno mi nije jasno zašto je to tako, jer stvarno uštede su velike.
Većina prijatelja mi je na 091, nekolicina na 098, na prste jedne ruke mogu izbrojati one na 095. Naravno, svi su uvijek bez para na mobitelu, i nikad me nitko ne može nazvati, nego ja moram zvati. Pa zašto se ne prebaciti, pa da i bon traje koji dan više, ili neka se opet potroši, pa ću vas ja zvati gotovo besplatno sa ZeroIn tarifom.
Kad im spomenem neka se prebace, nikome se ne da, priče kako su im svi na VIP-u, ..... Pa neka su, unutar VIP-a su pozivi najjeftiniji 0,80 kn, a s Tele2 na VIP su 0,49 kn. Zašto su ljudi toliko glupi?
Čak sam mislio kupiti par kartica pa ima podijeliti
Jednog frenda s kojim najviše komuniciram sam nagovorio da Tomato eliminira i uzme Tele2, uz VIP koji mu je glavni jer mu više paše. Ali ni on već par mjeseci nikako da kupi karticu. Njemu ću je ja uzeti drugi tjedan....
Ljudi ni ne shvaćaju koliko ih stari operateri deru.
Ja imam T-mobil pretplatu Flex60 i tih 60 kn koristim isključivo za pozive unutar mreže kojih baš i ne realiziram previše. Paralelno sa tim koristim i Tele2 KO bla-bla tarifu i sa 50kn/mjesečno pričam koliko mi treba i uvjek mi malo ostane.
Često zbog posla putujem sa Krka u Rijeku i njenu širu okolicu i još mi se nije desilo da nisam mogao realizirati poziv zbog nedostataka u mreži pa priča o lošoj pokrivenosti ne stoji više.
Što se tiče brojeva za prijatelje kupi si čokolade iz Dorina Obitelji i podjeli prijateljima te brojeve. Jedina mana je što kao pjedinac možeš na svoje ime podignuti samo 3 broja.
Gore navedeni moj tekst nije nastao u propagandne svrhe i Tele2 me ne plaća.
Istini za volju lobiram za njih jer smatram da se korištenjem te mreže može uštediti koja kuna u komunikaciji putem mobilne mreže.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Meni recimo tata još uvijek nije prešao na Tele2, nego pušta VIP-u da ga pljačka. U godinu dana, od kad sam ja, a poslije i mama na Tele2, njega još više deru jer smo mu mi na drugoj mreži...
Pokrivenost... VIP je stvarno dobro pokriven, ali imam jednu kuću, u manjem Istarskom selu, gdje on recimo ima signal samo ispod jedne murve, u kući nema šanse da ga ima. A Tele2 ima dovoljno svog signala, a u samoj kući gdje su stari kameni zidovi od 60cm, signal se prebaci na T-mobile i sve radi normalno.
Tako da mogu reći, da je Tele2 sada ustvari mobilni operater koji je najbolje pokriven signalom, ne svugdje vlastitim, ali to me ne zanima čije se bazne stanice koriste...
Tele2 ima početničkih grešaka, ali je stvarno najjeftinija mreža u Hrvatskoj. Ljudi gube svaki mjesec novac, ako se ne prebace. Ja se bojim da oni ne napuste Hrvatsku, kao što je njima slučaj bio u nekim drugim europskim zemljama. zato treba da se što više ljudi prebaci na Tele2.
Da, kod mene je isto.
Piše mi da imam aktiviranu KNOCK OUT promo tarifu, a uzimaju mi 29 lipa za SMS (koliko znam u PROMO tarifi je sve bilo nula osim razgovora izvan 095 mreže i uspostave poziva).
Petljaju i ovi.
A ovo da se može pričati, stvarno može. S bonom od 50 kuna mjesečno se napričam i još mi ostane. Kod VIPneta nikako da uspijem skužiti kako da mjesečno ne prijeđem limit od 50kn jer to samo odleti u par poziva.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
@ Moby - nemoj lupat gluposti ako nemaš provjerene informacijeU promo knock out nikad nisu bili besplatni smsovi, bila je posebna akcija za to
![]()
Nisam im nikada ovako nešto napisao, ali stvarno mi je pun kufer, pa nek im bude...
"Poštovani,
Molim Vas da mi za navedeni broj provjerite na kojoj je tarifi, jer prilikom nadoplate bona nisam dobio SMS sa podatkom da mi je aktivirana KnockOut tarifa.
Također Vas molim da provjeritite u čemu je stvar, jer navedeni SMS ne primam već nekoliko mjeseci, a prilikom provjere stanja na računu, ne prikazuje mi se trenutno aktivna tarifa.
Istu stvar sam već nekoliko puta prijavio, ali nikad ništa nije riješeno, pa mi nije jasno što je tu toliki problem... Da li nikoga nije briga, ili su ljudi koji bi to trebali riješiti toliko nesposobni, ili pak nezainteresirani za posao, ili je to stvarno nešto nerješivo zbog nekog sofisticiranog tehničkog problema...."
Sad će valjda šta riješiti
(dobit ću kao i uvijek mail u kojem piše da je to proslijeđeno nekoj tehničkoj službi, koje valjda nema, jer nikad nisu ništa i riješili)![]()
Da, druga tarifa je bila. Mislim da se zvala SMS nula.
Da, ali nisam dobio SMS da mi je to deaktivirano. Pošaljem par desetaka SMS-ova i kasnije imam što provjeriti na stanju računa.
U Mobisu!
U Mobisu!
@hp compaq
ne dobivas sms da ti je aktiviran knock out jer sigurno nadoplatis racun unutar onih 30 dana koristenja. Kad ti istekne 30 dana knock outa i kad ti jave da je tarifa deaktivirana, i nakon toga nadoplatis racun onda ti posalju onaj sms. Tarifu mozes provjeriti preko govornog automata, nazovi 444 i onda pritisni 2 za prepaid, pa opet 2, onda 1 za tarife, pa onda 4 za provjeru tarife. Ako si na promo knock out onda ce ti prekinuti poziv, a ako koristis bilo koju drugu tarifu reci ce ti koja je.
Bookmarks