Već je pisano o tome. U Kutini ne radi više uopće, odnosno, koncesionar je skinuo Tele2 sa liste operatera s kojim se može plaćati parking SMS porukom.
Već je pisano o tome. U Kutini ne radi više uopće, odnosno, koncesionar je skinuo Tele2 sa liste operatera s kojim se može plaćati parking SMS porukom.
U Zadru sam 3 put plaćao parking i sve prošlo u redu i jako brzo.
Meni se isto u zadnje vrijeme događaju problemi sa parkingom.Pošaljem SMS i onda dugo čekam povratni SMS.Jednom sam poslao tri poruke i ništa.kad sam nazvao SZK rekli su mi da sustav preopterećen i da budem strpljiv......Koja glupost.Pa onaj kontrolor na parkingu neće biti srtpljiv.![]()
Dobio sam na jedan broj poruku tipa "nadopati racun sa 50kn do 16.4. i dobit ce 100 sms-ova", taj broj bas i ne koristim precesto i ne dopunjujem ga.
Izgleda da je i Tele2 poceo navoditi korisnike da obnove stare kartice!![]()
zasto ne radi na web stranici www.tele2.hr mogucnost web kupovine bonova? ili to samo meni ne radi?
Bankomat?
Ili pak http://www.bonbonijera.hr/
Web shop mi je radio jutros u 8, a i sada.. Firefox izbaci neki certifikat error, samo ga treba dozvoliti i stranica će se nastaviti učitavati. Izgleda da su nešto smiksali s tim pa možda na drugim browserima radi probleme.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
odeš u Konzum i kupiš bon sa amexom :doh:
vec par dana poruke mi ne stizu na odrediste, nekad uopce, nekad za par sati tek dodu.
i to na oba tele2 broja. koji se vrag dogada, ovo me vec pocinje iritirati.
neradi roaming sa t-comom u zadarskoj županiji...nocas od ponoci...zna li netko razlog???
Ne radi ni u Splitu, a oni nemaju pojma moraju provjeravat ...... za popizdit
Pa to u poslovnom svijetu ne ide kao na pijaci, mora se sloziti i neko priopcenje tj. usuglasiti istinit ili lazan odgovor. Za to treba vremena![]()
Fak, izgleda da sam trebao zvat T-mobile da njih pitam![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 26-05-2009 u 17:41
evo saznao sam razlog greske i otkrivanja je....upit koji su u kamenoresci tele2 trebali uklesati na glagoljici te ga poslati na t-mobil nije bio pisan u wordu te je igrom te male greškice jos neotkriven kvar....kamenoresci t2 cine sve da do kraja dana taj upit napisu u wordu....
Naletio sam na ovu vijest na grupi hr.alt.cellular.gsm
od sutra (27.5) krece internet s Voice brojem i to:
10 lipa za 100 kb, sto bi bilo 1 kn po 1 Mb...
isto kao i sad 10 kn 10 MB, ali... nema ogranicenja. Dakle makar neko
osvjezenje sto je ok.
Sve vrijedi samo unutar Tele2 signala, kad si u T-mobile roamingu,
nista
od neta...
Eto.. sad cemo vidjeti, ne?
Kazu od 1.7 opet neka promjena, nadam se da ce biti tipa 50 kn 100 mb
ili tako nesto...
Ima li tko kakve pouzdane informacije?
evo nesto informacija: http://www.tele2.hr/tarife/prijenos_...a_za_1_MB.html
navodno se ukida mobil10 za bonove, a za pretplatu ostaje. nakon sto se potrosi tih 10mb ide prema ovoj "promociji", odnosno 20kn/mb na t-mobile signalu i 1kn/mb na tele2 signalu.
Bookmarks