ja svake noci preko bitcomment-a skinem minimalno 1.5GB...Meni sve super radi sto se optime tice jedino me t-comov modem zeza! Veza mi cesto zna puknut!
Kod mene radi sa BitCometom sasvim normalno,skidao neku vecer i brzina isla preko 70.,
Sve zavisi sto skidate i koliko je onih od kojih skidate,njihova brzina veze,vasa brzina itd...Nema to veze sa ovom uslugom,.
ja svake noci preko bitcomment-a skinem minimalno 1.5GB...Meni sve super radi sto se optime tice jedino me t-comov modem zeza! Veza mi cesto zna puknut!
Ok... Ajmo onda ovak... Mislim da znam što te muči, a to je vjerojatno način funkcioniranja korisničkih stranica koji je i mene mučio![]()
Userom i passom koji si dobio na pismu od Optime možeš se logirati kao običan korisnik i time pregledavati ostvareni promet, telefonske pozive ili Dial-Up spajanja ukoliko koristiš takve usluge. Kako bi mogao dobiti mogućnost potpune administracije (za one usluge koje to dozvljavaju) trebao bi se propagirati u account admina (administratora računa). Najlakši način ti je da odeš na login page na korisničke stranice i umjesto da se logiraš, odeš na link ispod "Registracija novog korisnika". Na stranici koja ti se otvori vidljive su dvje forme, lijeva je za registraciju novih korisnika dok je desna za aktivaciju postojećih korisnika. Popuniš ovu desnu gdje upišeš identifikacijski broj (pvih 8 znamenki poziva na broj s računa), korisničko ime i lozinku te ponovno lozinku za provjeru. Klikneš na pošalji i to bi trebalo biti to... Nakon ovog si propagiran u account admina na korisničkim stranicama i moći ćeš si administrirati dodatne e-mail adrese. Vjerojatno se pitaš otkud ti ovaj identifikacijski broj obzirom da nemaš račun?!? Nazovi službu za korisnike na0800 0088 i traži da ti pročitaju (morat će napraviti identifikaciju - tražit će te podatke koji se moraju podudarati s tvojima u bazi itd.). Znam da se sve ovo možda čini glupim jer se činilo i meni, no vjeruj mi ima razloga zašto je tako... Objašnjenje sad neću pisat ali ako te zanima može jednom na PM.
Eto ako bude opet poteškoća javi, bilo ovdje bilo na PM.![]()
Evo ja misli si uzet taj optimu dsl, dali je potrebno imati adsl od t-coma da bi mogao imati optimu dsl?
Osim ako ne zivis u gradu gdje optima ima svoju infrastrukturu vec uvedenu...pa se možeš koristiti i njihovim brzinama..koje su također jeftinije od htovih
ja imam adsl trafic i fakat mi torrenti idu ok.oko 80-110kb/s al nekad zna srat pa skida samo 40kb/s to je navecer vecinoma.
daj jeli mi moze ko reci jeli ko imao problema u optimi.
jeli vam uvijek skida punom brzinom(torrenti se ne racunaju).
Pa i nije baš da nema veze, ako recimo optima ne bi imala dovoljnu propusnost brzina pada iako ti je t-com stavio kao max brzinu 1024kbits. To se najbolje vidjelo na primjeru vm-mreža koji zbog razno raznih razloga nisu osigurali dovoljnu propusnost i to je rezultiralo očajno sporom vezom s varijacijama u brzini. Ali teško da će se to dogoditi optimi.
Ma sve ja to kužim, ali ti ne kužiš mene. VM je isto išao preko t-coma ali je imao premalu propusnost prema internetu i kad su svi počeli skidati link se zagušio i brzina je padala svima. Ne velim ja da će se to desiti optimi, samo opovrgavam tvrdnju da brzina ovisi samo o t-comu.
Isprike ako je već bilo to pitanje (a nisam ga primjetio tu)..
Ako uzmem T-Com adsl na ugovor od 12mj. mogu li se prebaciti na Optimu Traffic?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja mislim da bi svakako trebao, raskines s njima ugovor i uzmes optimu...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Jel zna netko zasto mi je danas od 22 sata stalna IP adresa??? Imam Optima Traffic. Ja se reconectan i uvijek mi je ista adresa, izmedju reconectanja sam cekao i do pola sata.
Zasto????
Bookmarks