Zvao sam SZK i pito za koliko dana ce mi doci username! Znate sta su mi rekli!!! Da oni taj zahtjev salju t-comu koj odlucuje dali ce mi omogucit tu uslugu!!Ja pitam pa kakve veze ima t-com s optimom i ona mi je na to pocela neke gluposti pricat o tome kako moram imat sve racune placene kod t-coma.....uglavno hrpa gluposti!!
![]()
Koliko se ja sjecam tako nije bilo sa iskonom!
Bas sam sada ljut jer bi htio sto prije dobit taj flatmin!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel itko uopce do sad dobijo ugovre na potpisivanje i korisnicko ime? sve mi se vidi da to nece bas bit tako brzo....sta ce im uopce ugovori...KAKAV UGOVOR? ne kuzim, za VM-Mreze dobijes lozinku za par dana i netrebas ugovor
ja sam danas nazvala korisničku službu kada bi otprilike dobila korisničko,lozinki jer sam jučer poslala prijavu faxom,pa mi je žena rekla da bi poštom dobila najkasnije krajem tjedna ili početkom slijedećeg,ali neka nazovem još i sura pa ako će imati kreirano moje podatke u bazi da će mi ih reći preko telefona da bi se već sutra mogla preko njih se povezati.
nadam se da bude tako.
Naknada za uključenje* 549,00
to bi znacilo da ako se hocu prebacit na optimu trebam platiti 550 kn?
Ajd molim te malo bolje procitaj ovo
Dali imaju negdje ugovori kao kod t-coma, da ih isprintam, ispunim i odmah posaljem, da nemoram cekat njih da mi posalju kuci
a da ti to procitas?
http://www.optima.hr/%5Cobrasci%5CZa...fic_usluge.pdf
i thx![]()
malo sam si dao truda i evo nakon nesto vise od 24 sata sam dobio username od optime! Naravno na telefon! Rekli su mi da ako se danas spojim samo jednom nece mi se racunat za cijeli mjesec ali ako se spojim vise od 2 puta onda ce mi racunat svih 70 kuna!
Ovako ljudi... Gledam ovdje svakakve komentare i istinite i neistinite pa da malo pokušam pojasniti neke stvari vezane uz ADSL Traffic uslugu jer sam korisnik iste..
Nije uopće bitno koliko ste se puta spojili. Naime kod inicijalnog, prvog ili kako god hoćete spajanja se naknada računa ovisno o broju dana koliko ste koristili uslugu u prvom mjesecu (ona varijanta - podijeli se iznos naknade na broj dana u mjesecu i pomnoži sa brojem korištenih dana). Svaki slijedeći mjesec plaća se puni iznos naknade ukoliko ste imali barem jedno spajanje. Ukoliko se u tekućem mjesecu niste niti jednom spojili nećete uopće platiti mjesečnu naknadu za taj mjesec.
Što se pak tiče ugovora/zahtjeva, većina usluga kod telekomunikacijskih operatora se realizira putem zahtjeva koji poprima status ugovora njegovim potpisivanjem od strane korisnika te prihvaćanjem od strane operatora...
Eto toliko od mene... ako bude kakvih pitanja javite...
evo ja sam jucer dobio username! Meni sve radi normalno!Otvara sve stranice i torrenti rade! Sve 5!
Pucanje veze nema nikakve veze sa optimom! Ako ti veza puca moras zvati t-com!
evo skidam sa bicomet-om! Prosjecna brzina mi je 105kbit/s! Imam 1Mbit vezu! To je ok! Ja sam zadovoljan....
evo stiglo i meni,ma sve 5,radi ko podmazano![]()
Poslao sam u ponedjeljak zahtjev i sinoc ih zovem da pokusam dobiti lozinku i korisnicko ime preko telefona i obecali me nazvati jos kao sinoc i to rijesiti ali niti sinoc,niti danas jos nista...
pa meni nista nije doslo a poslo sam jos u nedjelju on-line
Bolje bi ti bilo da si posalo faksom,jer kad pošalješ on line prvo ti treba doći poštom njihov zahtjev koji moraš ispuniti,potpisati i to njima poslati,a tek onda dobiješ korisničko,lozinku. na to sve dodaj koliko dana treba poštom da to sve stigne,malo poduže to traje.
Možeš još poslati zahtjev faksom,sigurno ćeš prije dobiti.
Evo i ja sam dobio username i pass ali mi se nece spojit na korisnicke stranice. Spoio sam se na ADSL, ali tamo nece javlja da ime ili lozinka nisu dobri.
Zasto???
EDIT: Uspjeo sam. Samo treba upisat username sve do "@".
Zadnji uredio Black_Hawk : 05-02-2007 u 09:58
Bookmarks