Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 44 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 426 do 450 od 1094
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bonbon
    Ne zato sto je virtualni operater, vec zato sto je virutalni operater od t-mobile-a
    Po meni je to dokaz da imate iPhone i da mozete "posudjiivati" modele koje je narucio t-mobile (te time price o direktnom narucivanju i malim kolicinama bas ne "drzi vodu" )!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonbon nije virtualni operater T-Mobile-a već je brand HT-a. Ako se u isti koš ne stavljaju Iskon i T-Com onda se ne bi trebali stavljati ni bonbon i T-Mobile. bar ja tako gledamo na to. pošto HT ima dogovor s Appleom jasno je da je bonbon lakše mogao osigurati količine iPhone-a jer je led probio T-Mobile.

Ono što svi mogu vidjeti je da bonbon ne radi copy paste mobilne ponude T-Mobile-a i da nam oni ne daju višak aparata. Istina je da su to dva branda HT-a ali tu postoji itekakva konkurencija.

Ne moraš vjerovati ali spika o direktnom naručivanju i manjim količinama je istinita. Naravno, tvoje je pravo ne vjerovati i misliti da ti ja tu "bacam krafne u oči". Ako budeš u ZG javi se pa ti bonbon ekipa rado stvari pojasni i usmeno na cugi

3. 'Hvala' kaže:

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-5 ili 7 razlika je mala, bitno da nije 17. Ali to onda nek je stvarno 5 super povoljnih mobitela, koji imaju potencijal biti zanimljivi par godina (x10 mini navodim kao primjer). Žnj mobitel mi je taj Ideos. Žnj se zove, žnj izgleda a i cijena mu je onda Žnj...eto, djeci vjerujem da je zanimljiv i dostupan onda. Ajd treba biti i takav jedan. Samo mene više zanima Arc, Galaxy S i tako neki ozbiljniji mobiteli (iphone ne smatram ozbiljnim modelom mobitela jer je to više accessorise modni dodatak - jednom riječju ajfon). Bio je u ponudi HTC Wildfire ili koji već - e tu mi se činilo da krećete u dobrom smijeru. Ovaj novi SE walkman je isto uredu mobitel, samo da je tu npr Galaxy S u ponudi za 1500 kn - e to bi već bilo nešto! Sada je to stariji model (čitaj: jeftiniji) a odličan, provjeren. Nek je i 2000kn uz akciju "pare nazad na račun" ili tako nešto vjerujem da bih odmah počeo štediti za njega... A ovako, ideos, walkman, x10 mini to je sve tako eto jeftina kategorija. Za ozbiljnije korisnike nema jedan pošteni mobitel (kažem mobitel, ne ozbiljan modni dodatak)

A vjerujem da će biti i boljih mobitela u ponudi - nemogu biti lošiji, jer se samo bolji i bolji proizvode...

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rak21, naravno

mlesic, sve je to stvar percepcije.

recimo, SN su proglasile Darija Srnu najboljim igračem kvalifikacija. Po meni to nije sigurno tako. Ali to je moj pogled.

Ti Huawei smatraš "žnj" proizvodom dok sam se ja uvjerio u zadnjih nekoliko mjeseci u njegovu kvalitetu i stava sam da se ta firma podcjenjuje. To tako ide.

(sad ćeš ti reći da je Srna odigrao super zadnjih 10 utakmica)

Hrvoje (da se i potpišem kad iznosim svoj nogometni stav)

6. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, da ne oftopičarimo, nekome je Huawei ideos igrač godine a nekome galaxy S. Složit ćemo se da se ne slažemo! Ja bih u utakmici radio gledao profesionalne igrače SE vs Samsung nego Huawei vs Konzum.

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mlesic nikako ne shvaća da se Bonbon ne može razbacivati akcijama u kojima potrošeni iznos za mobitel nakon određenoga razdoblja, uplaćuješ li bonove određene vrijednosti, dobiješ na račun.

To vrijedi samo za skupe mreže, Vipme ili Simpu, koje tako privlače kupce.

No one imaju skuplje minute i njima darovanje kuna na takav način ne radi štetu.

Slično je i s telefonima.

Ako hoćeš bolji telefon, otići ćeš u Vip ili T-mobile, ali onda moraš računati da će te odrati na cijeni minute.

Ne će te odrati jedino u Tele2, ali ondje pojedinci dobivaju ospice kada čuju kako radi Služba za korisnike.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Ok, da ne oftopičarimo, nekome je Huawei ideos igrač godine a nekome galaxy S. Složit ćemo se da se ne slažemo! Ja bih u utakmici radio gledao profesionalne igrače SE vs Samsung nego Huawei vs Konzum.
    I u utakmici Huawei vs Konzum bi bio atraktivniji nogomet, otvoreniji i više golova...bilo bi zanimljivije...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako je Symbeq, bilo bi zanimljivije, više golova, moguća iznenađenja - u prijevodu na mobilnu industriju iznenađenja, iznenadni golovi, servis, kvarovi nisu dobrodošla stvar. Traži se pouzdanost i stabilnost - da se zna da je to pobjednički mobitel a ne da su moguća iznenađenja.

@DŠ - onda bonbon ne treba ni prodavati mobitele uopće, tj. mogu staviti u ponudu po tim tržišnim cijenama koje će onda rijetki kupovati. Ja sam mislio da bonbon želi privući što više korisnika, da kupuju mobitele kod njih i onda ostanu ih i koristiti kod njih... Ja ako kupim mob u vipu ću biti prisiljen i koristiti ga u vipu. Baš me zanima jel prodan koji iphone u bonbonu?

Zasad ja vidim da bonbon ne prilvači korisnike mobitelima, a mogli bi - pokazali su da mogu imati jako povoljne mobitele...Ovako bonbon samo eto posreduje u trgovini mobitela, kao da sam otišao u konikom pa kupio mob na akciji, i još ga čak zakodiraju u bonbonu a ne daju ništa kuna nazad u bilo kojem vidu (a mogu, jer su tel. operater). Čak i u njemačkoj kad kupiš neki mob za 30 Eura dobiješ npr 25 Eura nazad na račun. I tamo kod njih mislim da ne postoji istek bona, nego nadoplaćivao ti ili ne račun ti je aktivan...nema 90 dana 270 dana i te fore.

P.S. T-mobile je vlasnik bonbona, kao i simpe zar ne? Te spike mi smo odvojeni, zasebni su ok - ali penezi se sljevaju na jedan račun, zar ne? Bio ja na T-mobile, Iskon, bonbon ili simpa - moje kune uvijek završe na istom mjestu!?

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To nije tajna. Ali percepcija ljudi je često da je vlasnik T-Mobile a ispravno je da je vlasnik HT.

Znači mama je HT, djeca su T-Mobile, T-Com, bonbon, Iskon...

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očito tata neda djeci baš da rade što hoće - da je bonbon samostalan onda bi mogao dijeliti i banane onima koji prieđu kod njih na mrežu ili kupe mob. Ovako bonbon mi izgleda kao da ipak ima vezane ruke donekle...Tu i tamo koja kratka akcija, ograničene količine mobitela, vremenski rok trajanja i sl. Mislim, uredu je to, dinamično i sve, ali nema odlučnosti da jednostavno izbor uvijek bude bonbon...Kada se ljudi pitaju gdje kupiti mobitel da odgovor bude očit - bonbon, jer je tamo najjeftinije. Zašto ostati na bonbonu, zato što onda taj novac koji sam dao za mob mogu tamo i potrošiti? Zašto bih ga tamo trošio - pa zato jer su tamo najjeftinije minute, sms, internet...

Hoću reći da cjelokupna slika bude bonbon kao najbolji i najjeftiniji! Trenutno bonbon tu i tamo bljesne nečim odličnim i povoljnim...bar takav ja dojam imam. Inače, meni se čini bonbon odličan i savršeno mi paše, samo što ako za recimo godinu dana budem htio kupiti novi mob a situacija bude kao sada morat ću ići na pretplatu, ili konikom po mobitel...to mi nekako nema smisla. Operater bi trebao imati neku solidnu ponudu mobitela koje pojeftino mogu dobiti oni koji koriste tog operatera. Ovi trenutni mobiteli svi koji su bili spadaju tako u jeftiniju do najjeftiniju kategoriju- koja bi pasala eto djeci i mladima...ali neki mladi i rade, imaju plaću i ne žele najjeftinije mobitele za djecu..E tu su onda prisiljeni ići bratu T-mobile ili komšiji Vipu...Ako imaju para ne znači da su glupi pa da bace 4500kn za mob koji mogu dobiti za 45kn u pretplati...Ipak tata HT ne da djeci da rade što hoće

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia E55 / SGS+
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    6.498
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.498, Nivo: 19
    Bodovi: 6.498, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonbon je trenutno najkvalitetnija prepaid mreza, a ocekivat da ce cijene mobitela bit u rangu ili malo vise sa onima sto nude vip i tmobile u postpaidu je ipak malo naivno ocekivat. isto tako, naivno je i govorit da je bonbon samostalna mreza...ona je samostalna sto se usluge tice,ljudi,podrske i slicno, ali uvijek ce HT imat glavnu rijec kad ce se radit veliki koraci(kao npr uvodenje puno jeftinijih uredaja)...jer da imaju tako jeftine mobitele ko bi onda jos bio u npr tmobileu? niko pametan naravno...i zato ce uvijek HT/Tmobile dozirat ponudu u bonbonu, jer bi inace sami sebi radili konkurenciju i gubili ljude na pretplati(sto je po meni ujedno i najbitnije za neku mrezu). a onda opet, da nema HT-a nebi bilo ni bonbona, tako da je sve to zacaran krug. dobro da je i ovako, pa su bar veca konkurencija vipu,tomatu i tele2

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    iPhone 4 16GB
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    3.261
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.261, Nivo: 13
    Bodovi: 3.261, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da li netko od korisnika ili još bolje, iz bonbona, može potvrditi da je push proradio i da sad normalno funkconira?
    ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao truba13 Pregledaj post
    da li netko od korisnika ili još bolje, iz bonbona, može potvrditi da je push proradio i da sad normalno funkconira?
    Meni je proradio (ja se bar nadam). Od ponedjeljka mi radi skroz normalno, iako se nekad zalomi da mi ne dođe neka obavijest. Jako sam zadovoljan
    One day, sky went blue...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    iP6s, Lumia 930
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    16.860
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne radi.. A vidi ovoga; ne dolaze mu sve poruke a jako je zadovoljan..
    - Opera user
    --- COD2 expert

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rak21 Pregledaj post
    Ne radi.. A vidi ovoga; ne dolaze mu sve poruke a jako je zadovoljan..
    Ček, znači ja trebam dizat tužbu radi toga kaj mi ne javi da mi je došla poruka na fejsu ili nekaj? ko me treba hitno, pa ima SMS, ili me nazove.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    iP6s, Lumia 930
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    16.860
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma jok.. Ali necu i ne mogu biti zadovoljan nefunkcioniranjem osnovnih usluga. Nepojmljivo mi je da u 21. St. ne radi push a jos gora su mi razna nebulozna objasnjenja kad svi dobro znamo da imaju svu potrebnu infraksturu..
    - Opera user
    --- COD2 expert

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    Ček, znači ja trebam dizat tužbu radi toga kaj mi ne javi da mi je došla poruka na fejsu ili nekaj? ko me treba hitno, pa ima SMS, ili me nazove.
    Znači to što se zna zbagirati za tebe nije problem, čak štoviše, jako si zadovoljan. Toliko zadovoljan da svaki mjesec plaćaš tu uslugu i pišeš kako si zadovoljan
    Ne želimo da dižeš tužbe nego da budeš realan, iskren i objektivan. I meni radi, nisam primjetio probleme, ali daleko od toga da ih hvalim jerbo od bonbona nema nikakvog glasa po tom pitanju. Radije gledajmo na to kao na neslužbeno alfa testiranje

edit: Znam da ste se oglasili, nespretno sam se izrazio - mislio sam na bilo kakvu službenu potvrdu da se nešto uopće događa
    Zadnji uredio xlr : 21-11-2011 u 23:25
    Keep calm and fastboot oem unlock.

20. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonbon se više puta oglasio po ovom pitanju pa nema smisla da se ponavljam

kad bude novosti, javim.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Znači to što se zna zbagirati za tebe nije problem, čak štoviše, jako si zadovoljan. Toliko zadovoljan da svaki mjesec plaćaš tu uslugu i pišeš kako si zadovoljan
    Ne želimo da dižeš tužbe nego da budeš realan, iskren i objektivan. I meni radi, nisam primjetio probleme, ali daleko od toga da ih hvalim jerbo od bonbona nema nikakvog glasa po tom pitanju. Radije gledajmo na to kao na neslužbeno alfa testiranje
    Pa nisam hejter, pa da hejtam (doduše moglo bi se reć da sam fanboy ), ali push mi je radio prošli tjedan, bez greške, i sad je ovaj tjedan opet počel po starom.
    Al kad sam tako zadovoljan: bon od 80 mi drži već evo, skoro mjesec dana (sad trenutno imam cca 55 kn). Ne zovem puno, a to kaj zovem, ajmo reć da mi se isplati. SMS mi je fora kad je ista cijena kam god da šaljem, tj na sve mreže, dok sam na t-mobileu pazil kome šaljem. Bonbon je prva mreža koja mi se dopala, nisu "uškopljeni" ko ostali
    Znam da sve to znaš, ali sad sam argumentirao svoj stav
    @bonbon znamo a jel ima kakvih novosti o onoj registraciji? barem kolko još moramo čekat da saznamo koje su to "pogodnosti"?

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tokom prosinca spremamo neka iznenađenja za registrirane korisnike. Ostalo je tajna.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    Tokom prosinca spremamo neka iznenađenja za registrirane korisnike. Ostalo je tajna.
    Ajde, barem sam vrijeme zbavil sad

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    Oni koji su prenjeli broj iz druge mreže su pretpostavljam registrirani? Bila je potrebna osobna ali se ne sjećam detalja.

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko ja znam nisu, ti podaci nemaju veze s registracijom.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Registrirani korisnik je onaj koji je napravio account na bonbon.com.hr (ime, prezime, broj) ili postoji neka druga procedura?

edit: ah, ignorirajte, na webu je ipak osvanulo nešto novo:
    https://www.bonbon.com.hr/registriraj_bonbon_broj
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sniper u pravu REgistracija na webu nema veze s time.

+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 44 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove