Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 21 od 44 PrvaPrva ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 501 do 525 od 1094
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja bih koristio EDGE signal jer iskreno nema mi neke velike razlike, internet ko internet ok je i EDGE, nemam neki veliki promet - ali problem je što mi EDGE tj. GSM signal smeta TV-u (DVB-T), kada stiže poruka ili me netko zove slika zamrzava i smetnje nastaju - neznam zašto ali T-mobile GSM signal interferira sa DVB-T signalom. To nije slučaj sa Tele2, za Vip neznam...
    Tako da onda MORAM imati 3G signal uključen ako ne želim gubiti živce s TV-om.
    A također ne moram razmišljati dal će me tko nazvati dok sam na internetu pa mu davati zauzeće - ovako na 3G sam dostupan i za pozive...

Evo sada se moram osvrnuti na bonbon, neznam kako je sa T-mobile: Imali ste (ili imate, neznam 100%) "poteškoće" sa pushom, imate već neko vrijeme poteškoće sa pucanjem, tj. nemogućnošću uspostave poziva, poruke nisu dolazile sa tele2, internet štopa ponekad, pa te poruke koje stižu o tko me zvao iako je mob uključen i signal prisutan... Puno je tu nekih "poteškoća"! Pa dajte već riješite to jednom, ok da se neki novi problem pojavi pa ga riješite kroz koji dan, tjedan...ali ovdje govorimo o mjesecima poteškoća sa pushom, mjesecima poteškoća sa "tko me zvao"...govorite da su samo 3 korisnika prijavila problem, pa kolika je kritična masa da bi tehnička služba riješila problem? Mislim, ipak ni nemate puno korisnika, korisnici su novi, možda ni ne prijavljuju poteškoće...ali sve da jedan korisnik ima stalne poteškoće zar on nije bitan? To što nije prijavljeno ne znači da ne postoji...
    Malo bih rekao da ste "tromi" što se tiče "poteškoća"...Kad se pojavi poteškoća ja očekujem sljedeći mjesec najkasnije da je riješena, neznam kako ostali korisnici razmišljaju...Evo, čak i 2 mjeseca mi je ok ukoliko je stvarno "velika poteškoća", ali više od toga postavlja pitanje odnosa cijena/kvaliteta. Džaba što ste jeftini ako me ljudi tu i tamo neće moći dobiti, ako push tu i tamo neće stizati...to je nepouzdano...Ili nam želite time reći da uz pouzdanost ide i veća cijena!?

Bio sam simpa korisnik godinama, tele2 korisnik godinama, vip korisnik godinama - i ne sjećam se višemjesečnih poteškoća, ukoliko je bilo nešto to je u dan-dva riješeno i vozimo dalje...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izgleda da to nije samo na bonbonu, sestra je na Tmobile pretplati pa joj se prošlog mjeseca par puta slična situacija desila. Isto istočni dio grada.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonbon koristi infrastrukturu T-mobile, tim gore - jel su ona 3 korisnika što su prijavila poteškoće ukupno uključujući i T-mobile?

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šta je ono bilo rečeno za push, da će se riješiti do kraja godine ili sam nešto pobrkao?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

5. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel riješen puš službeno?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usput bonbon, imate odličnu božićnu ponudu. jedva čekam da kao korisnik ubodem nešto od vas! Nema šta, skidam kapu.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na pushu se još uvijek radi.

mlesic, mislim da generaliziraš jer tvojim riječima bonbon ima generalno probleme s uspostavom poziva i spajanjem na internet. Koristimo signal T-Mobile-a i ne postoji nikakav poredak u prioritetu tko će imati bolji signal. bonbon ima preko 100 000 korisnika i vjeruj mi da bi se osjetilo da su te poteškoće generalne.

10aLEX-u sam sugerirao zamjenu sim-a a tebe molim da mi na PM pošalješ: broj mobitela, podatak kad je došlo do pucanja poziva/interneta. Ili ako imaš mogućnosti, prati nekoliko dana, zapiši točno vrijeme pucanja veze i lokaciju pa ćemo provjeriti.

što se tiče problema s tele2, već sam bio rekao da je bio problem s njihove strane

9. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Generaliziram jer osim meni se to dešava još sigurno 2 osobe koje znam, evo ovdje sam saznao danas da se još ljudi javlja s tim problemom - a sada što ostali (pa ni ja) to nisu prijavili to neznači da se ne dešava nešto funky...

Ok, kad mi se pojavi problem zapisati ću vrijeme pa se javim s točnim podacima...a koliko će od tih 100 000 korisnika zapisati vrijeme kad im je odbilo uspostaviti poziv ili stigne "tko me zvao" i žaliti se da im nešto nevalja? Nazvat će još 2-3 puta i "probit" se...kome se da zapisivati i natezati oko gluposti...? Evo ja ću to napraviti čisto jer se možda riješi problem, pa da me ljudi uvijek mogu dobiti...iako se ni meni neda baš natezati oko toga!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Bodovi
    4.365
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.365, Nivo: 15
    Bodovi: 4.365, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa oke, evo da se malo i ja ubacim u raspravu, meni se isto zna dogodit da mi neko kaze "zas se ne javljas, zvao sam te" a ja pogledam mobitel i vidim poruku tko me zvao. ili isto tako dogodi se (to malo cesce) da kad zovem da se necuje nista. nema onog tuuu...tuuu. onda poklopim, ponovo nazovem i radi. evo bonbon, da znate, ustvari se uopce ne zalim na uslugu ni nista, samo obavjestavam da ima sigurno takvih ljudi dosta, al se niko ne zali jer ustvari im je to normalno.
    ja sam inace stvarno super zadovoljan s vama, samo da jos nekako nagradnu igru napravite vise vjerojatnom da se nesto dobije ovo za mob dobije neki ludak (poput mene ) koji se pripremi jako jako dobro za tih 17:00, al trebalo bi to napravit malo vise mogucim za ostale, i da malo vise ovisi o sreci. mozda tako da npr u roku 2 sata bude 10 malih igrica sa pitanjima (nece vise moci biti bonbon pitanje opcenito, al mozete nesto matematicko, mrvicu teze, da se zbroji par minuta i napise u lipama...), i 10 prvih dobi bon
    na taj nacin bi ljudi imali vise sansa, nebi se znalo tocno u koju ce min bit igra pa nebi bilo tolko jednostavno, i pitanja bi bila mrvicu vise za razmisljanje.. eto razmislite

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kad smo već kod pucanja veze i meni se isto par puta dogodilo. Posljednji put u ponedjeljak oko 16h. Detalje ću na PM.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post

10aLEX-u sam sugerirao zamjenu sim-a a tebe molim da mi na PM pošalješ: broj mobitela, podatak kad je došlo do pucanja poziva/interneta. Ili ako imaš mogućnosti, prati nekoliko dana, zapiši točno vrijeme pucanja veze i lokaciju pa ćemo provjeriti.
    Nemoj se zajebavat s time. Bezveze pratiš i zapisuješ a na kraju ništa ne naprave. Ja sam prvi tu pisao da veza puca, pa se bonbon pjenio i na kraju ništa nisu napravili.
    I usput to se događalo na 2 različita SIMa.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    djibuti, nitko se ne pjeni. Uvijek provjerimo što se može provjeriti i interveniramo gdje god je to moguće.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo poslao sam na PM bonbon info o nedostupnosti, upravo mi se desilo...pa sam od drugog pokušaja uspostavio poziv. A sugovorniku je u međuvremenu došla poruka "tko je zvao". Sva sreća pa imate tu uslugu tko je zvao preko sms-a pa vidim da me netko pokušava dobiti i onda ja njega nazovem nazad...

Ova poteškoća nije ništa strašno, dešava se povremeno...ali vidite o čemu se radi jer očito problem perzistira...ne trebaju vam takve bedaste poteškoće koje kvare ukupni dojam!

A korisnicima koji zbilja imaju problema sa pucanjem trenutnog poziva i zbilja imaju otežanu komunikaciju, razmislite da ih malo oraspoložite s nekim kunama na račun (kao što je bilo ono 40 kn zbog dan-dva pada t-mobile). Kada korisnici tako dobiju "odštetu" onda rado i zažmire na takve poteškoće...a i imaju više strpljenja. Ja nisam među tim korisnicima što imaju ZBILJA otežanu komunikaciju i non-stop probleme, tak da ne žicam radi sebe odštetu...

Zvao sam službu za korisnike jučer radi onog broja koji nije moj broj u postavkama moba - uglavnom operater mi ponudio da mi pošalju sim karticu za internet bespla - eto, baš lijepa gesta...prije tjedan dana sam naručio, tj. kupio jednu simicu takvu jer mi treba...
    Hoću reći da je takav pristup odličan - svaka čast! Mi korisnici smo kao mala djeca razmaženi i volimo da nas se mazi i pazi. A kada se naljutimo - naljutimo se isto ko mala djeca, znamo se i durit!
    Zadnji uredio mlesic : 14-12-2011 u 12:07

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene su nazvali iz SZK i uzeli su podatke kada i na kojem podrucju su se desilo prekidanje veze, nedostupnost za druge (Tko me zvao-efekt ),...
    Uglavnom zamjena SIMa vise nije u opciji vec ce provjeriti pa mi javiti rezultate.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobio sam podatke od vas troje

dakle, mlesic i 10aLEX.

Sljaka, zovemo te na mob radi dodatnih podataka

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zvali i mene u vezi nekog lokalnog problema, uzeli zapisnik i sad čekamo tehničare.
    Kvragu, kako možemo biti tako nabrijani na njih kada su oni tako dobri prema nama? Samo zamislite da imate posla s Tele2

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @10aLEX - bilo je itekako ovakvih problema s tele2 u osijeku u bolnici pogotovo, T-mobile i vip uredan signal a Tele2 ni dabi...stalno mi nestajalo signala, u liftu, u podrumu...onda kad na selo odem ako sam ostavio na automatsko traženje signala on nađ kao neki tele2 signal kojega se drži iako je 0 crtica, tj. znam da nema tele2 signal nego je T-mobile roaming, i ako nisam ručno odabrao T-mobile mobitel mi je bez mreže, kao da je ugašen...pa me ljudi cijelo jutro pokušavaju dobiti i čude se što sam ugasio mobitel...

Evo zvali su me danas da uzmu podatke i opet su zvali maloprije da je kao tehnička služba provjerila i ukratko što je tu je. Signal je kao u T-mobile i poteškoće se mogu javiti u brdovitim područjima, guste vegetacije, gustih zgrada, podrumima, halama...Uglavnom, zaključak je da je to sada tako i ništa se ne može.

Meni je samo čudno to što se dešava ponekad - ako sam u području gdje je otežano prodiranje signala onda bi to tako trebalo biti stalno ili većinu vremena na tim lokacijama. Meni je to samo ponekada. Nalazim se na drugom katu i signal je sasvim uredan, čak i GPS signal mogu iz stana uhvatiti...
    Mislim da je na susjednoj zgradi odašiljač (znam jer su od toga novca za postavljanje odašiljača uredili valjda fasadu, tako sam čuo...a i vidim odašiljače )

Također, djevojka je isto u zgradi i koristi GSM signal koji je kao prodorniji od 3G signala i isto se dešava... Mama je na selu, GSM signal, nema brda, nema vegetacije, ravna slavonija - isto se dešava...

Ništa, uzet ćemo da je to tako, dolazi u paketu sa povoljnom cijenom. Ponekad si nedostupan, dobiješ "tko-me-zvao", nazoveš toga tko te zvao i kažeš "sorry bio sam u podrumu" i to je to! Inače, u podrumu zgrade imam također sasvim uredan signal...a u STUCU i tako gdje je otežan 3G automatski prebaci na GSM i ja ni ne primjetim...

Možda da napravimo kartu dešavanja "tko-me-zvao"? Dešava se evo u Osijeku - u kojim još gradovima, selima?

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mlesic
    Probaj staviti na mobitelu only GSM konekciju i testiraj par dana, siguno neces imati nikakvih problema, jer kao sto sam vec spominjao na starom mobitelu gdje i nisi mogao koristi 3G signal nikada, bas nikada u zadnji 5 mj. (koliko koristim bonbon) nije mi dosla poruka "Tko je zvao" ili da mi se netko zalio da me nije dobio.
    Na ovom novom mobitelu takodjer nemam nikakvih problema kad sam na only GSM, oni se pocnu pojavljivati kad ukljucim 3G. Inace i ja najvise boravim u dvije zgrade na 4.katu sa velikim staklenim povrsinama i tamo su mi se desavali problemi sa 3G konekcijom.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probat cu malo GSM, ali danas se to desilo dok sam zvao broj koji koristi samo GSM. Inače se dešava kada taj GSM broj zove mene na 3G-u...
    Al će mi plesat slika na tv-u...Zašto se to dešava, ta interferencija T-mobile GSM i DVB-T?

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Bodovi: 149.474, Nivo: 92
    Bodovi: 149.474, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je moguć jer donji dio frekvencijskog pojasa GSM prijenosa počinje na 880 MHz, dok gornji kod DVB-T završava na 862 MHz. Stoga je moguće da GSM signal "procuri" u ovaj od DVB-T-a.

23. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Probat cu malo GSM, ali danas se to desilo dok sam zvao broj koji koristi samo GSM. Inače se dešava kada taj GSM broj zove mene na 3G-u...
    Al će mi plesat slika na tv-u...Zašto se to dešava, ta interferencija T-mobile GSM i DVB-T?
    Imaš inaće za kupit neke filtere koji to rješavaju, davno sam to gledao pa se ne sječam više. No zapravo je jedino pravo rješenje vanjska antena, nakon godina patnje sam popizdio, stavio vanjsku antenu i sad uživam u slici bez smetnji.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma budem uzeo nagodinu nekad bnet ili iskon neku tv...sada je situacija takva da stavim na mobu 3G i to je to...jedino onda psujem kad mi netko dođe sa telefonom na GSM signalu - par sekundi prije poziva ili poruke znam da nekome mobitel će zazvoniti...užas!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Evo zvali su me danas da uzmu podatke i opet su zvali maloprije da je kao tehnička služba provjerila i ukratko što je tu je. Signal je kao u T-mobile i poteškoće se mogu javiti u brdovitim područjima, guste vegetacije, gustih zgrada, podrumima, halama...Uglavnom, zaključak je da je to sada tako i ništa se ne može.

Ljudi budimo iskreni i shvatimo da je danas upotreba mobilnog interneta u velikom porastu,a opereateri ne prate tu potrebu sa dodatnom mreznom opremom (ne mislim ovdje samo na bonbon/t-mobile)!
    Puno je razloga za to, mislim da je glavni pad dobiti i onda su smanjena ulaganja i u opremu. Jedna od usteda je vjerovatno i ovo sto se dogadja (nedostupnost, pucanje veze) a moguci razlog je ovo sto je navedeno prije: Kao da operaterska oprema automatski prekida konekciju nakom što istekne neki idle time, a to se detektira i ponovno spoji u slučaju poziva.
    Na zalost niti jedan operater nece priznati te greske jer to utice na "ugled" i percepciju kvalitetnog operatera. Naravno da nista ne znaci ako se naslo 5-6 "freekova" koji primjecuju te probleme i reagiraju na njih
    Mozda u buducnosti sa LTE/4G bude nekih pomaka a do tada moramo se pomiriti sa trenutnim stanjem.

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi probao koristiti neki drugi mob, po mogućnosti smartphone? Kažeš da ti je normalno radio prijašnji krš-phone na 2G-u...
    Krećem se po nekim mjestima s lošim 3G-om, ali ne mogu bez njega i ispitivao sam sve network modove (duga priča), ali nisam imao ovakvih problema niti se mogu sjetiti nekog bonbon prijatelja s kojim imam problema kod poziva :\ Afaik, svi oni koriste neke smartphone.

Ako imaš koga da ti posudi mob na jedan dan pa testiraj GSM PRL... Barem bi ja tako, jer da sam na tvom mjestu fakat bi se osjećao kao usamljen slučaj i ne bi mi vrag dao mira.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @xlr
    Meni se obracas?
    Vidis da nisam tako usamljen slucaj, jer i mlesic i Sljaka i TechFluence spominju nedostupnost (a imaju razlicite uredjaje), koja se meni desavala kad sam na GSM PRL.
    Imam jedan Symbian uredjaj ali nisam siguran da li njega da probam koristiti.
    Postoji mogucnost da kod tebe na podrucju Istre nije tolika zagusenost (manje korisnika bonbona/t-mobila) dok u Osijeku i Zg ima nas vise!

@mlesic
    I mene su sada zvali iz SZK i odgovor je slican tvome, koliko sam shvatio oni mjere jacinu signala, a ne bih rekao da je to glavni uzrok nedostupnosti/prekidanja.

+ Odgovori na temu
Stranica 21 od 44 PrvaPrva ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove