Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 44 PrvaPrva ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 476 do 500 od 1094

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pisao sam u općem dijelu o androidima ali evo i ovdje da samo spomenem: Upaliti Airplane mod, pa ga ugasiti i onda mob kao troši manje bateriju. Rekao bih da je istina, za 9 sati mi je potrošio 15% baterije (od toga zaslon uključen 24 min 40%,9min razgovora, par poruka,..) Rekao bih sada troši 1% za 1 sat u standby modu. U uputama ne netu se spominje i taj kod *#...pa se tamo može uključiti/isključiti GSM/WCDMA što već..uglavnom, to mijenjanje/traženje signala pocucla bateriju na androidu - cell standby time without signal 50% ili više... To s tim kodom nisam probavao nego samo ovo airplane trick, kao to onda ugasi GSM traženje signala...

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mlesic
    Oprosti ali nisam shvatio poantu tvog posta!
    Hoces da kazes da bi mozda GSM auto PRL mogao vise trositi bateriju ili ...?

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poanta je da airplane mod ugasi sve "antene", tj. ugasi i gsm i wcdma. A kada se upali, onda se upali wcdma ali ne i gsm - i zato kao ne traži gsm signal nego je spojen samo na wcdma. E a te fore s tim kodom, također postoji nešto ali onda za posve ugasiš gsm ili wcdma - to ni sam ne kužim, ima brdo nekih opcija u izborniku, ali pošto jednostavno airplane on/off to riješi nema potrebe (bar kod mene) ništa dirati u tom izborniku.
    Proguglaj Airplane mode trick - Time Without Signal (50%) Bug...

A to što puca veza možda odabrati ručno wcdma ili gsm, znači ne preferiraj nego SAMO wcdma ili SAMO gsm. E sada šta više troši bateriju to neznam, loš signal najviše troši bateriju...i pogotovo kada ga nema!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inace sad kad sam na GSM auto PRL imam pojavu da sam nedostupan, ne uvijek vec povremeno! I upravo Sluzbi za korisnike pokusavam objasniti da provjere to, ali nece ako sam usamljen slucaj zato ako jos netko ima tih problema neka se ovdje javi.

@mlesic:
    Pa nije bas tako los signal ipak se krecem u centru Osijeka, a ne po sumama i gorama

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja sam u osijeku ali sad mi razina 67 %, korištenje 15h 30 min (23min wlan, 27min poziva, Zaslon uključen 1h). Znači 2% na sat. Rekao bih da mi se poduplalo trajanje baterije - prije je bilo 24 sata uz korištenje, 2 dana bi bilo možda da stoji na stolu da ga ne podignem...Izvjestit ću kada se baterija posve isprazni rezultate.

Inače, meni su ljudi govorili da ne budu na bonbon isporučene poruke u zadnjih par dana - ja nisam primjetio...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mlesic, bili su problemi zadnjih dana s tele2 mreže kad bi se slao sms na bonbon. kako je sve manje pritužbi, vjerujem da je tele2 riješio problem.

7. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    iP6s, Lumia 930
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    16.860
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rade li ti kodovi i za iphone?
    - Opera user
    --- COD2 expert

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bih znao...to provjeriti negdje pod iphone sekciom.

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja i dalje imam problema sa Xperiom mini pro! Napisao sam upit u temi o mini/mini pro ali mi se nitko ne javlja pa i dalje ne mogu zakljuciti da li je do mobitela ili do mreze.
    Znaci ne pomaze ni GSM auto PRL jer mi i tada ili sam nedostupan ili je za vrijeme razgovora se gubi glas druge osobe.
    Mislio sam da ce pomoci ako iskljucim Data conection ali to ocigledno ne pomaze.

EDIT:
    Evo primjera da se to i drugima desava (sa bonbon foruma):

i meni se isto događa na nokiji
    kada stavim na UMTS ili dual (GSM/UMTS) svako malo mi puca veza (razgovor, ne samo internet) i potpuno mi nestane signala, čim stavim samo na GSM radi bez problema
    probao sam i na drugom smartphoneu - ista stvar
    također ne ovisi o lokaciji (centar Zagreba ili istočni dio svejedno se ista stvar događa)
    ovo je počelo prije nekih 10-ak dana.

A opet kolega iz susjedne sobe ima iPhone 4S i nije primjetio taj problem a isto je na 3G konekciji stalno.
    Zadnji uredio 10aLEX : 13-12-2011 u 13:49

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10aLEX, ajmo probat sa zamjenskim SIM-om. Možda je tamo greška. Javiš nam se na: bonbon@bonbon.com.hr ?

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bonbon
    Jel netko od vas prati ovu temu na www.bonbon.com.hr:

https://community.bonbon.com.hr/T4Um...t=1084&start=0

Sad napokon kad se jos ljudi javilo sa slicnim problemima vi meni nudite zamjenu SIM kartice, ajde radje pokrenite tu tehnicku sluzbu i neka malo pogleda gdje je problem:

Prije nekog vremena to se događalo i meni. Uređaj je Galaxy Mini, područje je Maksimir (Zagreb). Dok je uređaj na 3G kao preferiranoj mreži, ponekad je dolazilo do nekog kratkotrajnog prekida. Dobivao sam poruke od Tko-me-zvao, ljudi se žalili da praktički svaki drugi put kad me nazovu dobiju poruku kako sma nedostupan.
    Kao da operaterska oprema automatski prekida konekciju nakom što istekne neki idle time, a to se detektira i ponovno spoji u slučaju poziva, pa je onda broj nedostupan... Nešto slično onome principu na koji su korisnici žalili u temi o mail pushu.
    Sad sam na 2G + EDGE, 3G samo iznimno ručno uključivanje i nikakvih problema dosad. Signal nije bio problem, uvijek ga je bilo dovoljno za razgovor bez smetnji. Ali ta nedostupnost i kratkotrajni dop konekcije je bio iritantan.
    U logovima s centrala se bilježe i ovakvi eventi, tako da se vrlo lako mogu analizirati, bilo kroz DWH bilo kroz call record baze.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma pratim. Ali i dalje isto nudim. Zamjenski sim.

Jer na našem forumu se javilo ukupno troje ljudi s tim problemom a recimo područje centra Zagreba prema istoku je gusto naseljeno. Mi imamo bar petero agenata na toj lokaciji koji nisu zapazili probleme. Dok si ti u OS, mlesic isto. Ajmo probat sa zamjenskim simom. Ništa te ne košta.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A, to svakako i meni dođe svako malo poruka tko me zvao - netko me pokuša nazvati pa neuspije od prve nego od druge ili čak trećeg pokušaja...Ili nekada za vrijeme razgovora mi ne zvoni da me netko zove nego stigne poruka da me netko zvao - znači trebalo mi je zvoniti za vrijeme poziva kao i uvijek ali par puta se desilo da nije... Nisu mi pucali razgovori ali evo, stizale su poruke tko me zvao iako je mob uključen i ima signala. 3G, osijek, x10 mini. Ja sam mislio da je to normalno kod bonbona tako ponekad...Rješava li to onda zamjena sim-a? A također i curi se to dešava, baš neki dan joj bilo tko me zvao! Ona koristi Edge signal, tj. nema 3g mobitel.
    Što se tiče interneta, a rekao bih da ponekad "zaštopa", pa ga odspojim i ponovno spojim...sada nemogu točno reći...recimo youtube nekada neće učitati, nego moram ponovno učitavati, neke stranice javi grešku pa moram reloadati...neznam, nemogu uperiti prstom na problem ali jednostavno nekada kao da "zaštopa"...

Drugi proglem: u postavkama, pod status mi daje da je moj broj telefona neki drugi broj, koji zapravo nije!? Može li se zamjenom sima to ispraviti ili kod Vas nekako u sustavu? Jer kada neku aplikaciju skinem kojoj treba moj broj telefona on povlači taj broj koji nije moj...

Pretpostavljam da vam se ljudi ne javljaju baš s tim "tko me zvao" ili pucanjem poziva jer eto ni ne obraćaju pažnju na to...evo ja se nisam obraćao, mislio sam da je to normalno...Dakle, znam sada pouzdano za 2 korisnika (3g i 2g mreža), provjeriti ću još s ostalima jel dobivaju te poruke..
    Zadnji uredio mlesic : 13-12-2011 u 19:40

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mlesic, jel se to tebi ( a vjerujem i curi) događa dok ste na netu? ono, spojeni ste, pa dođe poruka da je poziv propušten?

pitam jer se to događa ako se surfa dok si na EDGE-u.

to sam brojem u telefonu je naša greška još sa samih početaka. imaš jedan ali zbog greške u sim kartici u izborniku telefona ti piše drugi broj. uglavnom, točan je onaj koji ti je još daaavno došao u sms poruci i kojeg znaš. ovaj u telefonu možeš zanemariti.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, zanemarujem ja taj broj, ali aplikacije ne...

A cura ne koristi internet na mobitelu uopće, a ja ne koristim EDGE,...znam za to da je na edge moguće ili samo razgovor ili samo internet - ali ne radi se o tome.
    Nego ja nju pokušam nazvati i odmah me izbaci, ni ne zvoni... Pokušam ponovno i onda recimo uspijem. Ne dešava se često ali se dešava konstantno. Znalo mi je prikazati i po 3-5 poruka odjednom tko me zvao... Rekao bih da češće se to dešava kada ona mene zove negoli ja nju.

Pozivi mi uredno dolaze dok sam na netu s 3G. Nemam non stop uključen data, nego po potrebi...ali kad se desi poziv, uredno prođe.
    A to sa EDGE, mislim da onda bude info da je korisnik zauzet, ne prekine odmah poziv ako se ne varam - znači postoji razlika...

Dodatak: dešava se i ostalim ljudima, mama moja kaže da su joj stizale poruke tko me zvao i čudila se jer joj je upaljen mobitel. Također i prijateljice njezine kažu da su im stizale poruke...(nalaze se na selu gdje nema 3g signala)..tako da evo, dešava se nešto očito, nekakve poteškoće...A to kada stigne poruka netko je znači pokušao nazvati i nije uspio - pukla je veza!
    Zadnji uredio mlesic : 13-12-2011 u 20:30

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da se i ja ukljucim u ovu "Tko me zvao" raspravu.
    Ja sam do prije 10 dana imao obican dummy mobitel, koji je imao samo EDGE i nikada bas nikada (od 6.mjeseca koristim bonbon) mi nije dosla poruka "Tko me zvao".
    Ali mi se to desilo kad sam ukljucio "GSM auto PRL" na ovom novom (Xperia mini pro). Ja sada u 90% slucajeva koristim "only GSM" i nemam propustenih poziva ni "Tko me zvao"!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja bih koristio EDGE signal jer iskreno nema mi neke velike razlike, internet ko internet ok je i EDGE, nemam neki veliki promet - ali problem je što mi EDGE tj. GSM signal smeta TV-u (DVB-T), kada stiže poruka ili me netko zove slika zamrzava i smetnje nastaju - neznam zašto ali T-mobile GSM signal interferira sa DVB-T signalom. To nije slučaj sa Tele2, za Vip neznam...
    Tako da onda MORAM imati 3G signal uključen ako ne želim gubiti živce s TV-om.
    A također ne moram razmišljati dal će me tko nazvati dok sam na internetu pa mu davati zauzeće - ovako na 3G sam dostupan i za pozive...

Evo sada se moram osvrnuti na bonbon, neznam kako je sa T-mobile: Imali ste (ili imate, neznam 100%) "poteškoće" sa pushom, imate već neko vrijeme poteškoće sa pucanjem, tj. nemogućnošću uspostave poziva, poruke nisu dolazile sa tele2, internet štopa ponekad, pa te poruke koje stižu o tko me zvao iako je mob uključen i signal prisutan... Puno je tu nekih "poteškoća"! Pa dajte već riješite to jednom, ok da se neki novi problem pojavi pa ga riješite kroz koji dan, tjedan...ali ovdje govorimo o mjesecima poteškoća sa pushom, mjesecima poteškoća sa "tko me zvao"...govorite da su samo 3 korisnika prijavila problem, pa kolika je kritična masa da bi tehnička služba riješila problem? Mislim, ipak ni nemate puno korisnika, korisnici su novi, možda ni ne prijavljuju poteškoće...ali sve da jedan korisnik ima stalne poteškoće zar on nije bitan? To što nije prijavljeno ne znači da ne postoji...
    Malo bih rekao da ste "tromi" što se tiče "poteškoća"...Kad se pojavi poteškoća ja očekujem sljedeći mjesec najkasnije da je riješena, neznam kako ostali korisnici razmišljaju...Evo, čak i 2 mjeseca mi je ok ukoliko je stvarno "velika poteškoća", ali više od toga postavlja pitanje odnosa cijena/kvaliteta. Džaba što ste jeftini ako me ljudi tu i tamo neće moći dobiti, ako push tu i tamo neće stizati...to je nepouzdano...Ili nam želite time reći da uz pouzdanost ide i veća cijena!?

Bio sam simpa korisnik godinama, tele2 korisnik godinama, vip korisnik godinama - i ne sjećam se višemjesečnih poteškoća, ukoliko je bilo nešto to je u dan-dva riješeno i vozimo dalje...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izgleda da to nije samo na bonbonu, sestra je na Tmobile pretplati pa joj se prošlog mjeseca par puta slična situacija desila. Isto istočni dio grada.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonbon koristi infrastrukturu T-mobile, tim gore - jel su ona 3 korisnika što su prijavila poteškoće ukupno uključujući i T-mobile?

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šta je ono bilo rečeno za push, da će se riješiti do kraja godine ili sam nešto pobrkao?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

22. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel riješen puš službeno?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usput bonbon, imate odličnu božićnu ponudu. jedva čekam da kao korisnik ubodem nešto od vas! Nema šta, skidam kapu.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na pushu se još uvijek radi.

mlesic, mislim da generaliziraš jer tvojim riječima bonbon ima generalno probleme s uspostavom poziva i spajanjem na internet. Koristimo signal T-Mobile-a i ne postoji nikakav poredak u prioritetu tko će imati bolji signal. bonbon ima preko 100 000 korisnika i vjeruj mi da bi se osjetilo da su te poteškoće generalne.

10aLEX-u sam sugerirao zamjenu sim-a a tebe molim da mi na PM pošalješ: broj mobitela, podatak kad je došlo do pucanja poziva/interneta. Ili ako imaš mogućnosti, prati nekoliko dana, zapiši točno vrijeme pucanja veze i lokaciju pa ćemo provjeriti.

što se tiče problema s tele2, već sam bio rekao da je bio problem s njihove strane

26. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post

10aLEX-u sam sugerirao zamjenu sim-a a tebe molim da mi na PM pošalješ: broj mobitela, podatak kad je došlo do pucanja poziva/interneta. Ili ako imaš mogućnosti, prati nekoliko dana, zapiši točno vrijeme pucanja veze i lokaciju pa ćemo provjeriti.
    Nemoj se zajebavat s time. Bezveze pratiš i zapisuješ a na kraju ništa ne naprave. Ja sam prvi tu pisao da veza puca, pa se bonbon pjenio i na kraju ništa nisu napravili.
    I usput to se događalo na 2 različita SIMa.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Generaliziram jer osim meni se to dešava još sigurno 2 osobe koje znam, evo ovdje sam saznao danas da se još ljudi javlja s tim problemom - a sada što ostali (pa ni ja) to nisu prijavili to neznači da se ne dešava nešto funky...

Ok, kad mi se pojavi problem zapisati ću vrijeme pa se javim s točnim podacima...a koliko će od tih 100 000 korisnika zapisati vrijeme kad im je odbilo uspostaviti poziv ili stigne "tko me zvao" i žaliti se da im nešto nevalja? Nazvat će još 2-3 puta i "probit" se...kome se da zapisivati i natezati oko gluposti...? Evo ja ću to napraviti čisto jer se možda riješi problem, pa da me ljudi uvijek mogu dobiti...iako se ni meni neda baš natezati oko toga!

+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 44 PrvaPrva ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove