Obavijest se šalje. Kad se potroši paket i kad se upozorava da ističe i slijedi reaktivacija ako je iznos na računu dovoljan. A što se dogodilo konkretno u tvom slučaju? Možeš mi poslati broj na PM pa da detaljnije provjerimo?
Obavijest se šalje. Kad se potroši paket i kad se upozorava da ističe i slijedi reaktivacija ako je iznos na računu dovoljan. A što se dogodilo konkretno u tvom slučaju? Možeš mi poslati broj na PM pa da detaljnije provjerimo?
Došla mi je poruka sad ujutro da mi je paket deaktiviran, a zapravo je bio deaktiviran već malo iza ponoći, dakle prvo se deaktivirao a tek onda za 10ak sati je poslana poruka da je deaktiviran.
No nema veze, valjda je izolirani slučaj. Pitao sam zato što sam svaki put dosad obnavljao par dana prije nego što mi je istekao pa nisam imao iskustva s time, odnosno nisam znao šalje li se uopće ta porukaAko bude problema opet sljedeći mjesec, javim se.
Ma tarife su ok, jedino bi mogli malo pojačati data pakete, pogotovo ove niže.. I obračunsku jedninicu za data smanjiti sa 100 na 10..
- Opera user
--- COD2 expert
Imam kritiku i dalje na internet.
- push i dalje ne radi skorz kako treba, bilo je naznaka da se popravio ali nije to 100% dobro kao na drugim mrežama
- na određenim lokacijama u ZG u gradu gdje se vidi da je signal dosta dobar i očitava mi 3G na net je nemoguće ić, ništa ne otvara i stalno vrti, isprobano na 3 različita bonbon broja sa 3 različita smartphonea, čak i jedan Tmobile korisnik je imao isto problem tamo (jedna od lokacija je područje oko Basciere kod savskog mosta, cijeli taj dio očito pokriva isti repetitor, surfanje je nemoguće već tjednima, ima još jedna lokacija ali nemogu se sjetit sad gdje je to bilo...uglavnom...u 30% slučaja stalno neki problem, signala ima ali nemože se ništa sa njim)
Za sve ostalo ogromni plus...ali ovo gore živcira...pogotovo kad je nešto hitno...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@djibuti, mi mislimo da paketi još valjaju pa nema potrebe za korekcijomA gle, lijepo da konkurencija reagira. Nigdje ne piše da će naše cijene ovako stajati vječno.
@Symbeq, iako još nemamo informaciju da sve radi što se tiče pusha čuli smo reakcije mnogih korisnika da je situacija puno bolja. Ali još uvijek nije službeno sve popravljeno već se radi na tome. Što se tiče ovih lokacija i neta, osobno nisam imao problema kad sam bio u Staroj Savi (a tamo sam dosta često) A i 3 naše cure žive u domu i njima je sve ok. Ajde ako će ti se dat, zapiši vrijeme i datum + lokaciju pa mi javi da provjerimo što je s time. Pretpostavljam da gašenje i paljenje mobitela ne pomaže. Thanks za "ogromni plus".
@Sniper, inzistiram.Aj please, pošalji broj da provjerimo.
dobio sam info poruke da će mi se svi paketi obračunat upola cijene, ali ipak se samo jedan umanjio... neka greška sustava ili ipak bi se mogli svi obračunat upola manje?![]()
Jesi siguran da je pisalo "SVI" paketi? Jer popust vrijedi za nadoplate od 80 i 160kn. Po principu, jedna nadoplata, jedan popust.
e da, imam pitanje![]()
vrijedi li tih 50% popusta i za vise od jedne nadopune i aktivacije unutar mjesec dana??
naime, tata je 24.11. obnovio sa 80kn, i aktivirao paket velikih razgovora, i naplatilo mu je 30kn... potrosio je minute pa smo mu jucer ponovno obnovili sa 80kn, medutim paket je bio 60kn..?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
vedranvex, da ako još nisi popust koristio. ali kad ga iskoristiš na jednom paketu, nema više. osim ako nisi imao više nadoplata.
tutlek, jednostavno, jedna nadoplata bonom većim od 80kn, jedan popust. ako bi uzeo 7 bonova, dobio bi 7 popusta.
zasto mu je onda naplaceno 60kn? jel se moze provjeriti??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa nije dosla poruka... nisam ni znala da se treba cekat poruka...
no dobro, ako se i trebala, bonbon, jel se moze kaj napravit? ionako vidite u sistemu da je obnovljeno sa 80kn...
R.I.P.-16.10.2007.
tutlek, bonus ti nije nestao. jer ako ga nisi iskoristio pri sljedećoj aktivaciji paketa on će biti 50% povoljniji.
pa ok za to... ali znaci da sam ovaj put popusila jer nisam cekala tu poruku ;( pa me zanimalo dal se da kaj napravit)
R.I.P.-16.10.2007.
Ta poruka je zeznuta stvar, i ja sam jednom zaletio prije nje. Uglavnom, cekajte poruku!![]()
Mene je zeznulo jer sam razmisljao na sljedeci nacin: besplatne minute dobijem puno prije same poruke, valjda je tako i s bonusom. Ali eto, nije.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
današnji mejl od bonbonaBok!
s obzirom na trud i angažman koji si već uložio na našem site-u, htjeli smo da prvi saznaš neke stvarčice. Budući da bonbon korisnici sada mogu registrirati svoj bonbon broj, svi koji to učine moći će sudjelovati u hrpi nagradnjača tijekom 12. mjeseca. Sada slijedi ekskluzivna informacija za tebe: počevši s 6.12. pa sve do kraja godine podijelit ćemo 10 HTC Wildfire S mobitela, 1 HTC Flyer tablet i 90 bonova od 40 kn registriranim bonbon korisnicima.
Informaciju imaši sve što trebaš napraviti ? ako već nisi ? je registrirati svoj bonbon broj jednim od nekoliko dostupnih kanala (prema principu ?koji ti je najjednostavniji?) pa biti na Facebooku i Twitteru tijekom 12. mjeseca. Kako se registrirati, provjeri ovdje.
Ako ti je jednostavnije, možeš odgovoriti na ovaj e-mail i napisati želiš li se registrirati kao fizička, pravna ili maloljetna osoba i mi ćemo ti poslati obrazac za registraciju na tvoj e-mail. Obrazac jednostavno popuniš, pošalješ nam ga natrag i pričekaš SMS da si registrirani korisnik.
I da, tko zna, možda ovo nisu sva iznenađenja u 12. mj...
Sretno i pozdrav od bonbon ekipe!
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Da li tko u Osijeku i okolici ima problema da mu puca veza kad je stavljen mobitel na perf. WCDMA/GSM. Jucer sam primjetio probleme sa time pa sam vratio na only GSM i to mi se ne desava!
Ne mogu reci da li je do mreze ili do mobitela, kupljen prije par dana Xperia mini pro SK17i.
Probaj staviti GSM auto PRL. Nekako se bolje ponaša u uvjetima lošeg 3G-a (ukoliko uopće imaš 3G signal). Nisi ništa rekao o signalu kojeg koristiš, na koji način ti puca veza itd.
Imam 3G signal, na xperiji ima one 4 crtice i oznaka 3G/H/E ovisno, i kada sam na pref. WCDMA pune su 1 ili 2 crtice i 3G/H,a kod only GSM pune sve 4 i E(dge).
A pucanje veze znaci da se za vrijeme razgovora prekine veza!
Ista situacija sa signalom je i kod mene. Imam 2-3 crtice 3G signala koji najčešće padne prilikom poziva i sve 4 crtice EDGE-a. Kod mene prilikom poziva signal pleše između 3G-a, pa EDGE-a sve do običnog G-aali veza ne puca. Doduše, kristim GSM auto PRL jer koliko sam informiran, on će me zadržati na 2G signalu ukoliko je 3G signal preslab. WCDMA prefered radi upravo suprotno - prebacuje te na 3G sve dok ga ima, pa makar on bio jako slab.
@xlr
Hvala za objasnjenje, moram malo detaljnije prouciti moj SK17i jer za sada nisam nasao taj GSM auto PRL, ja imam samo only GSM, only WCDMA, pref WCDMA/GSM!
Ne znam gdje to podešavaš, ali baci oko ovdje: odi u dialer i utipkaj ovo *#*#4636#*#* i pod phone information bi trebao imati dosta ponuđenih tipova mreže. Ukoliko si već gledao tamo i nema, onda ni ja nemam više ideja.
@xlr
Super, sa ovim kodom i ja dobijem GSM auto PRL (naravno toga na Settings/mobile network/... nema )! Hvala jos jednom!
Bookmarks