Meni je dosta 10 min dnevno prema ostalim mrežama, 10 poruka također je dosta. 300 mb dnevno je sasvim dovoljno. 1000 min uz nadoplatu 40 kn je sasvim dovoljno a kad se uzme da se može još + 300 min prema bonbonu - to je sve i previše!!! A meni su svi na bonbonu...onaj tko nije ja mu zvrcnem pa nek me nazove - pošto ima bolju mrežu i tarifu od mene! Tu opciju se ne mora imati stalno uključenu - nego uključiš onaj dan kada ti treba! Vjerujem da će biti kasnije i drugačijih (boljih) opcija. Mjesečnih, tjednih i sl. Ovo je sada prva stvar i kao početak nije uopće loše! Razgovaram sa užom i širom obitelji i s curom posve besplatno. Svatko sa svakim priča džabe i nitko ne plati NIŠTA. Uvjet je nadoplata 40 kn - ne 100 kn.
Tele2 broj ću prenijeti na bonove čim istekne ova pogodnost što su mi kao dali. Broj mi baš i nije previše bitan - neznam zašto su ljudi emocionalno, psihički i fizički vezani uz svoje brojeve!? Broj ko broj - drugi ga spreme u imenik i sve što vide je ime i prezime! Tko pamti uopće brojeve...sve da je spektakularan kao 095 555 555 opet ga nitko ne pamti nego ga spreme ljudi u imenik i više ga nikada ne vide. Meni je bitnije da mi ostane što više para u novčaniku nego spektakularan broj! Javiš svoj broj onima s kojima pričaš i eto. A ako baš želiš broj zadržat - preneseš ga u drugu mrežu - može se i to.
Ovo naplaćivanje od 40 kn je pljačka - to mi nikako nema smisla! Radije ću raskinuti ugovor pa uzeti novi broj! - tek sad vidim: pa zašto bi im dao 40 kn za ništa!? Stvar je principa!

Odgovori uz citat
. Pa pregrmi tih 4 mjeseca još. Ili se pripremi na kontaktiranje SZK di ćete obmanjivat, muljat i dezinformirat, a sumnjam da ćeš nešto postići.

Bookmarks