Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 75 od 108 PrvaPrva ... 25 65 71 72 73 74 75 76 77 78 79 85 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.851 do 1.875 od 2682
    Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    da, na posljednjem racunu ti dodje naknada za migraciju i novu sim karticu u iznos 40 kn.
    iako nekim korisnicima to ne naplacuju....zna se kojima...oni koji prigovaraju,zele raskid,pa im se nudi SVE samo da ostanu na mrezi.
    isto je i kod drugih operatera
    je je...i ja sam im "zaprijetio" da odlazim nakon 6 godina sto sam mjesecno ostavljao 450kn na vise...pa mi nisu apslutno nis ponudili. a vjerojatno bi poudili neki mob kiz svoje ponude koji me ne interesiraju. dakle prelazim na bonove cisto zato jer zelim zadrzat broj...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je dosta 10 min dnevno prema ostalim mrežama, 10 poruka također je dosta. 300 mb dnevno je sasvim dovoljno. 1000 min uz nadoplatu 40 kn je sasvim dovoljno a kad se uzme da se može još + 300 min prema bonbonu - to je sve i previše!!! A meni su svi na bonbonu...onaj tko nije ja mu zvrcnem pa nek me nazove - pošto ima bolju mrežu i tarifu od mene! Tu opciju se ne mora imati stalno uključenu - nego uključiš onaj dan kada ti treba! Vjerujem da će biti kasnije i drugačijih (boljih) opcija. Mjesečnih, tjednih i sl. Ovo je sada prva stvar i kao početak nije uopće loše! Razgovaram sa užom i širom obitelji i s curom posve besplatno. Svatko sa svakim priča džabe i nitko ne plati NIŠTA. Uvjet je nadoplata 40 kn - ne 100 kn.

Tele2 broj ću prenijeti na bonove čim istekne ova pogodnost što su mi kao dali. Broj mi baš i nije previše bitan - neznam zašto su ljudi emocionalno, psihički i fizički vezani uz svoje brojeve!? Broj ko broj - drugi ga spreme u imenik i sve što vide je ime i prezime! Tko pamti uopće brojeve...sve da je spektakularan kao 095 555 555 opet ga nitko ne pamti nego ga spreme ljudi u imenik i više ga nikada ne vide. Meni je bitnije da mi ostane što više para u novčaniku nego spektakularan broj! Javiš svoj broj onima s kojima pričaš i eto. A ako baš želiš broj zadržat - preneseš ga u drugu mrežu - može se i to.
    Ovo naplaćivanje od 40 kn je pljačka - to mi nikako nema smisla! Radije ću raskinuti ugovor pa uzeti novi broj! - tek sad vidim: pa zašto bi im dao 40 kn za ništa!? Stvar je principa!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    SE Xperia Ray
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    5.687
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.687, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pod broj 1. šta će mi mobitel ako moram druge cimati da me zove, ja te nebi sigurno zvao.
    Pod broj 2. nije stvar da si emocionalno vezan za broj, u biti malo i jesi, nego je stvar u tome da neću valjda slati novi broj na 100 kolega i prijatelja. Pogotovo ako netko koristi mobitelj u poslovne svrhe.

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Htc Leo
    Operater
    bonbon, tele2
    Bodovi
    4.248
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.248, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakon 3 godine, odlazim s Tele2. Usluga im je katastrofalna u zadnje vrijeme i više nisu najjeftinijii najpovoljniji. Kupio sam novi bonbon broj i umjesto dosadašnje kozero opcije gdje ti uzmu 50 kuna, naplaćuju uspostavu i sumnjivo obračunavaju minute, lijepo uplatim 40 kuna koje mi što je najvažnije ostaju na računu za iskoristivost na druge načine i uživam u razgovaranju na stabilnoj mreži gdje ne moram brinut na čijem ću signalu biti i hoce li ga biti.

Za sad sam kupio bonbon broj i prebacio ljude s kojima komuniciram. Postojeći tele2 broj ću nadoplaćivat s max 50 kuna mjesečno da bude rezervni ili da iskoristim neki dobar podatkovni paket ako se pojavi. S vremenom ću ga najvjerojatnije prebacit ili u tomato ili bonbon.

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    A meni su svi na bonbonu...onaj tko nije ja mu zvrcnem pa nek me nazove -
    Ovakvi su mi najjaci, jeb... bi se za bon od 40 kuna.

6. 'Hvala' kaže:

Rus

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Iuris Pregledaj post
    Nakon 3 godine, odlazim s Tele2. Usluga im je katastrofalna u zadnje vrijeme i više nisu najjeftinijii najpovoljniji. Kupio sam novi bonbon broj i umjesto dosadašnje kozero opcije gdje ti uzmu 50 kuna, naplaćuju uspostavu i sumnjivo obračunavaju minute, lijepo uplatim 40 kuna koje mi što je najvažnije ostaju na računu za iskoristivost na druge načine i uživam u razgovaranju na stabilnoj mreži gdje ne moram brinut na čijem ću signalu biti i hoce li ga biti.

Za sad sam kupio bonbon broj i prebacio ljude s kojima komuniciram. Postojeći tele2 broj ću nadoplaćivat s max 50 kuna mjesečno da bude rezervni ili da iskoristim neki dobar podatkovni paket ako se pojavi. S vremenom ću ga najvjerojatnije prebacit ili u tomato ili bonbon.
    Pa imaš tarifu "među nama" di nema 50kn za besplatne pozive i pričaš za 0kn unutar mreže. A ovi tvoji ljudi koje si prebacio očito nemaju previše briga oko broja i nije ih briga što niko ne zna njihov novi broj...
    Zadnji uredio ojpi : 20-12-2010 u 23:09

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dali mogu svoju minimalnu mjesecnu potrosnju sa 150kn smanjit na 50MMP? uz neku nadoplatu...ugovor je potpisan prije 20mjeseci!

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možeš, uz nadoplatu od 100kn . Pa pregrmi tih 4 mjeseca još. Ili se pripremi na kontaktiranje SZK di ćete obmanjivat, muljat i dezinformirat, a sumnjam da ćeš nešto postići.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerovatno možeš uz 4*100=400kn. Dakle, kao da nisi ništa ni smanjio, ...

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Htc Leo
    Operater
    bonbon, tele2
    Bodovi
    4.248
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Pa imaš tarifu "među nama" di nema 50kn za besplatne pozive i pričaš za 0kn unutar mreže. A ovi tvoji ljudi koje si prebacio očito nemaju previše briga oko broja i nije ih briga što niko ne zna njihov novi broj...
    Da bi aktivirao tarifu među nama moram uplatit bon od 100 kuna, a na bon bonu uplatim 40 kuna. Dakle, smanjio sam mjesečnu potrošnju za 60 kuna. Svi moji frendovi koje sam prebacio su također smanjili potrošnju za 60 kuna i međusobno imamo tisuće i tisuće minuta besplatno svaki mjesec do 2020. godine. Pametnome dosta. Za pozive prema drugim mrežama kojih imam jako malo također mogu koristiti bonbon gdje minuta iznosi pristojnih 70lp po minuti. I da, još jedna bitna stvar. Bonbon ne naplaćuje uspostavu poziva, a one koliko mizerne zvucale se nakupe. I da, bonbon ima poruke po 20 lipa, a tele po 29. Za ostale ljude koji me žele dobiti, a s kojima ne komuniciram imaju moj postojeći tele2 broj kojeg cu odrzavat tek toliko da mi zatreba.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti si valjda iznimka ako komuniciraš samo sa nekoliko prijatelja pa se vozate s mreže na mrežu di je vama najjeftinije, jer je očito da je 99% korisnika na ostalim mrežama, a 1% na bonbonu.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TPO ponovo dostupan!

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahahhaha...u ovom sam mjesecu poslao 2 sms-a i tpo mi je 6.91kn...tpo ponovno dostupan i ponovno pogrešan....

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    TPO ponovo dostupan!

Vidio i ja danas. Ne znam gdje je ono što su napisali da ćemo biti obavješteni kad ponovno bude dostupan, ... Zaboravilo se.

I da, piše mi da izvan paketa imam potrošeno 5,7kn; ne znam otkud.

Očito i dalje to ne radi kako treba, ...

Tele2, fuj!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iuris, djelomicno si u pravu.... bio bi potpuno u pravu kada bi SVI u hrvatskoj bili na bonbonima (hhahhahaha).....ali brate, smaras. ovo je tema o drugom operateru,a ti djelujes kao da radis za t-mobile, ili u najmanju ruku,da si gadno nabonboniran.

ok, sve treba uporediti, postaviti sve tarife operatera u jednu temu i onda raspravljati,ali ovo nije ta tema.
    postoji tema "Usporedbe operatera, Novi operateri".
    znaci pravac tamo, hvali bonbon,pljuj po drugima, a nas pusti da kukamo jer telci ne cijene dovoljno svoje pretplatnike, sto izbor uredjaja i nije neki a i cijene su ime lose, sto ne radi ili zahebava TPO....

GSM-Java™ Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    HTC One Dual SIM
    Operater
    VIPme,T-Mobile,Tele2
    Bodovi
    30.904
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.904, Nivo: 42
    Bodovi: 30.904, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, TPO radi. Iznos racuna za prosli mjesec tj. nepodmireno dugovanje mi je upola manje nego ocekujem....
    Forumaš godine :)

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    SGS2
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    7.632
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.632, Nivo: 20
    Bodovi: 7.632, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kak vam "MB?" prikazuje stanje ukoliko ste aktivirali DUPLO?
    kod mene je kao da nisam aktivirao, piše paket 50MB i kolko sam potrošio, kod cure koja isto ima 50MB aktiviran samo piše da je potrošila cjelokupan iznos unutar paketa (ima cirka 70MB potrošenih), i da se sve izvan paketa naplaćuje po redovnom cjeniku... (a isto ima DUPLO aktivirano)

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Htc Leo
    Operater
    bonbon, tele2
    Bodovi
    4.248
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma gledajte. Ne hvalim ja nikoga niti mi je to u interesu. Operateri su tu da služe meni i da se oni prilagođavaju mojim potrebama. Oni žive od mene i zato im to mora biti u interesu. Ukoliko ne ispunjavaju te uvjete idem dalje, idem onome koji zadovoljava moje potrebe. U današnje vrijeme je to sasvim normalno, mijenjati operatera sukladno ponudi i potražnji. Ako je netko previše sentimentalan uz svoj broj može ga prenijeti. Ja konkretno trenutno komuniciram s 15-tak ljudi i svima sam poslao sms sa svojim brojem, oni ga lijepo spreme u imenik i ne moraju ga opce pamtiti. Ostali ljudi koji me žele naci, mogu me dobiti preko e-maila, facebooka i drugih poslužitelja. Moje trenutne potrebe su takve i to je to. Što ce biti sutra, ne znamm ako bude bolje, idem na bolje i to je to. Opet smsam uskom krugu ljudi svoj broj i amen. Interes mi je imati sto manje troskova i za tim cu se voditi bez ikakve sentimentalnosti uz nekog operatera ili broj. Tele2 mi trenutno ne pruza ono sto zelim, imao sam u zadnjih pola godine problema s tarifama, nemogucnost provjere potrosnje i to mi je dosta. Idem dalje, kad ponude nesto bolje vracam se.

20. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele2 je bio dobar i odličan zadnjih 2-3 godine, ali sada je ili posustao u bitci ili što već! Govorim generalno, i u cijenama, i u ponudi tarifa i u ponudi mobitela a i u kvaliteti (koja ruku na srce nije ni bila nikada na visokom nivou). Bonbon je sada aktualan i u smislu kompeticije s tele2 vjerujem da može proći pod ovu temu... Ovdje nitko ne spominje poslovne korisnike. Naravno da su poslovni korisnici zasebna kategorija. Moj zet ima poslovni mobitel i cijela firma (hrvatske šume) ima tog određenog operatera i njemu firma plaća mobitel - zašto bi se on bonboniro!? Svejedno mu je koja je tarifa... Ja sam student i meni je bitna tarifa i cijena. Velika mi je razlika plaćam li 200 kn (kao do sada tele2 operateru) ili 40 kn (bonbonu)...Kada pribrojimo uštedu ostalih korisnika (mama, tata, brat, sestra...), onda je to znatna ušteda i nije zanemarivo. U tele2 mi svaki mjesec dođe račun jer sam na pretplati. Na bonbonu nemoram nadopatiti ni 40 kn ako nemam, nazvat će me od kuće ili tko je već nadoplatio bon. Nekad pred kraj mjeseca znam vraćat boce u merkator da bi nagreco za ručak...a da neću gledat uštedu od 150 kn/mj. Fućkaš broj - treba imat za ručak!

Ima i vip tarifu 0 unutar mreže, ima i tele2, ima t-mobile ...ali svuda uzimaju neku pinku...25 lipa po 25 lipa...tjedna nakada, uvjet ovaj uvjet onaj, nadoplati 100 kn... Tako da opet moram potrošit i nadoplatit. Bonbon nemoram nadoplatiti ništa i svejedno mogu zvati.
    Tko me treba nazvat će me - zato kažem da zvrcenem. Eto sad sticajem okolnosti tele2 mi je dao 100 kn/mj pa nemoram zvrcat nego mogu nazvat! To je pohvalno za tele2 kao što sam ranije rekao - bilo je i vrijeme da odriješe kesu! Sretan BožiČ, Stretan BožiČČČ dragi korisniČČe!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    SE Xperia Ray
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    5.687
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prijatelju moj, ako nemaš za ručak na kraju mjeseca, okani se dvije kartice i dva mobitela.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tipična hrvatska priča: nemam za jest ali imam 2 mobitela i auto od 120 konja.

Anyways, on topic: aleluja da radi TPO, nadam se da sad konačno prikazuje pravu potrošnju da mogu svoju karticu držat "na ledu" tj. unutar 100 kuna miminalne potrošnje. Zasad ide ok iako mi nije jasno slijedeće. Piše potrošnja 46.04 od 96.77 unutar paketa, a minimalna mi je 100kn. Kako su uspjeli doći do ove više matematike od 96.77?? Di su mi preostale 3.23kn??
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Iuris Pregledaj post
    Ako je netko previše sentimentalan uz svoj broj može ga prenijeti.
    Ne mogu prenijeti broj u bonbon.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ojpi
    Od 1.1.2011. ce se moci prenjeti broj u bonbon ali onda vise nema 1000 min. unutar mreze za 40kn!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    @ojpi
    Od 1.1.2011. ce se moci prenjeti broj u bonbon ali onda vise nema 1000 min. unutar mreze za 40kn!
    Znam, zato i velim to, poslije nikome ni neće koristit baš zbog toga.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hamanu Pregledaj post
    Tipična hrvatska priča: nemam za jest ali imam 2 mobitela i auto od 120 konja.

Anyways, on topic: aleluja da radi TPO, nadam se da sad konačno prikazuje pravu potrošnju da mogu svoju karticu držat "na ledu" tj. unutar 100 kuna miminalne potrošnje. Zasad ide ok iako mi nije jasno slijedeće. Piše potrošnja 46.04 od 96.77 unutar paketa, a minimalna mi je 100kn. Kako su uspjeli doći do ove više matematike od 96.77?? Di su mi preostale 3.23kn??
    PDV----tako je i meni na pretplati....23%...pa onda ne trošiš 150 kuna paketa(govorim o mojoj pretplati koliko reklamiraju nego oko 130 kn. Lopovluk, još malo pa sde pozdravljam sa Tele2

+ Odgovori na temu
Stranica 75 od 108 PrvaPrva ... 25 65 71 72 73 74 75 76 77 78 79 85 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579