Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 373

Tema: Web´n´walk

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel ikako moguce postic to da ti internet (tj. data usluge) radi samo ako imas na web 'n' walku dovoljno MB, a ne da ti se nakon automatski prebaci na ultra-skupu free-surf tarifu? Jer ovo je uzasno, ak slucajno ostanes bez MB na web 'n' walku odu sve pare u sekundi jer je ova FreeSurf tarifa 33 puta skuplja tj. 60 kn/MB.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao leden Pregledaj post
    Jel ikako moguce postic to da ti internet (tj. data usluge) radi samo ako imas na web 'n' walku dovoljno MB, a ne da ti se nakon automatski prebaci na ultra-skupu free-surf tarifu? Jer ovo je uzasno, ak slucajno ostanes bez MB na web 'n' walku odu sve pare u sekundi jer je ova FreeSurf tarifa 33 puta skuplja tj. 60 kn/MB.
    Da, nazalost to je tako, zamka za mnoge, tako sam i ja neki dan ostao bez 50 tak kn....
    Samo imam jos jedan problem koji mi se ponavljao vec na nekoliko mobitela i nije mi jasno?
    Dakle kad koristim simpa internet wnw cim sam minut ili dva neaktivan prekine mi se veza dok kad idem npr preko vipa sve ok?
    Da li ima neka postavka ili sta je tu u igri?
    Dogadjalo mi se to na n80 a sada i na p990 u operi ali nisam naisao na neku postavku da bi pomislio da nije u redu?

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove