Web´n´walk - povoljni paketi iz T-Mobilea
Objavljeno prije 7 sati
OD DANAS svi privatni i poslovni pretplatnici T-Mobilea (osim korisnika stare Opcije Team) mogu aktivirati webnwalk uslugu koja omogućava jednostavan pristup internetu, e-mailu i drugim zabavnim sadržajima. Usluga se aktivira uz postojeću glasovnu uslugu svakog pretplatnika, a korisnici, ovisno o količini prometa koji ostvaruju, mogu odabrati jedan od dva ponuđena paketa
Korisnici koji se odluče za paket webnwalk XL, uz mjesečnu naknadu od 100 kuna, imaju na raspolaganju 1 GB prometa mjesečno, što im omogućuje pregledavanje više od 3000 internet stranica ili npr. više od 130 000 Google pretraživanja.
Ukoliko korisnik u mjesec dana prekorači promet uključen u iznos mjesečnog paketa, svaki dodatni MB naplaćivat će se 1,10 kunu. Ovaj paket se može aktivirati u promotivnom periodu do 28.veljače 2007., a vrijedi sve dok ga korisnik ne deaktivira.
Za one koji ne provode puno vremena na internetu, namijenjen je paket webn walk S gdje za mjesečnu naknadu od 25 kuna korisnici imaju na raspolaganju 10 MB prometa, što im omogućuje više od 40 Google pretraživanja dnevno. Nakon što korisnik prekorači promet uključen u iznos mjesečnog paketa, svaki dodatni MB naplaćuje se 2,5 kn.
Korisnici webnwalk XL paketa mogu odabrati i dva uređaja: Nokiju N70 i MDA Vario po povoljnoj cijeni, uz obavezno trajanje pretplatničkog odnosa na 12 ili 24 mjeseca. S ovim uređajima korisnici mogu jednim klikom pristupati webnwalk portalu i započeti s pregledavanjem internetskih sadržaja.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=326992
da i reklame su danas krenule....
zbog toga ono "tako google" u tako blizu reklamama
E, a pazi ovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27359
mene samo zanima dal se ta pretplata odnosi i na wnw.naime,ja bih uzeo uredaj recimo na 12 mj pretplatu, ali bih ukinuo taj wnw jer mi netreba, a uredaj bih dobio puno jeftinije
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Mislim da možeš bez problemaIzvorno postao ExCenTric
Ja čisto sumnjam da možeš... Možda nakon određenog broja mjeseci, jer sumnjam da bi davali tako povoljno tih nekoliko uređaja zajedno sa tom tarifom, pa dopuštali ljudima da odjave tu uslugu i riješe se tih 100 kuna troška mjesečno... Nije mi logično...
Cijena MDA Varia je i prije ove šeme bila ista, kako za keš, tako i na ugovor, pa ne vidim razlog zašto bi se tu pravila razlika.
Mene isto zanima što i ExCenTric-a...
A ovo piše u uvjetima za web'n'walk: (9ta točka)
e sad, mene zanima, znači ako uzmeš mob sa tim web'n'walk-om, koristiš to mjesec dana i onda isključiš, da li se i dalje plaća tih 100Kn mjesečno za w'n'w ili se to samo plaća kada je uključena ta opcija??Web'n'walk XL paket moguće je aktivirati za trajanja promotivnog razdoblja između 11. rujna 2006. godine
do 28. veljače 2007. godine. Pretplatnik može aktivirati web’n’walk XL paket maksimalno 2 puta tijekom
trajanja promotivnog razdoblja. Pretplatnik web’n’walk XL paket aktivira pozivom T-Mobile Službi za
korisnike ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva za aktivaciju web’n’walk XL paketa na ovlaštenom prodajnom
mjestu ili putem prodajnog predstavnika. Web’n’walk XL paket aktivirat će se Pretplatniku u najkraćem
mogućem roku nakon poziva Pretplatnika T-Mobile Službi za korisnike, odnosno potpisa odgovarajućeg
zahtjeva za aktivaciju na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem prodajnog predstavnika. Nakon izvršene
aktivacije Pretplatnik će primiti SMS poruku s obavijesti o trenutku kada mu je web’n’walk XL paket
aktiviran, te od trenutka aktivacije Pretplatniku počinju teći prava i obveze utvrđene ovim Uvjetima
korištenja. Web’n’walk XL paket neće biti aktiviran Pretplatniku koji u trenutku postavljanja zahtjeva za
aktivaciju ili u trenutku aktivacije ima dospjela nepodmirena dugovanja prema T-Mobile-u. Web’n’walk XL
paket deaktivira se pozivom Pretplatnika T-Mobile Službi za korisnike ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva
za deaktivaciju web’n’walk XL paketa na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem prodajnog predstavnika, s
time da zahtjev za deaktivaciju stupa na snagu na kraju obračunskog razdoblja u kojem je zahtjev
postavljen. Pretplatnik koji aktivira web’n’walk XL paket, može ga koristiti u neograničenom vremenskom
periodu, odnosno, dok ga ne deaktivira.
Bilo bi super kad bi to netko znao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Njemački t-mobile za 60 Eura daje 5 GB + 200 sati mjesečno na WLAN hotspotovima, a za 44 Eura 400 MB + 20 sati.
Eh, di smo mi od 5 GB
P.S. Naravno da je 60 Eura za naše pojmove preskupo, ali i njemačke su plaće nešto veće od naših![]()
To ne radi na laptopu ??? Ne? Dobro ...
Nije ovo za mene ...
Kako misliš da to neradi an laptopu?Izvorno postao tomislav10
Pa to je opcija za mobitele, tj da sa mobitelom surfaš netom... a ako hoćeš, možeš povezati laptop i mobite, pa onda mob koristiš kao "modem" i surfaš netom sa laptopom...
Izvorno postao tomislav10
Kod mene radi i na običnom kompu
Da, ali je on vjerojatno mislio na to da mu za to netreba mob, već da damo "To" "ušteka" u laptop i gotovo... mislim da se na to odnosilo...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Danas sam aktivirao web n walk S, mislim da je to dobra opcija ako se pogledaju cijene gprs-a koje su bile prije. Za mail i malo surfanja po netu biti če sasvim doviljno.
PREDATOR
ja sam danas uzeo vario i xl tarifu od 1gb
ali smrdi mi to jako,nikakva aktivacijska sms poruka mi nije dosla
a APN je isti kao freesurf to znaci da ukoliko mislite da vam je
ukljucena tarifa s ili xl a desi se da nije za 1gb vam moze doci racun od 60 000 kn
100kb=6 kn freesurf
mogli su barem promjeniti apn da nebi dolazilo do greske,ali cini mi se da je to planska pljackica
a jesi pital mozda jel mozes iskljuciti taj wnw nakon recimo mjesec,dva? jer ako se moze, onda su ovi mobovi bagatela
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Kad si već to uzeo i potpisao, onda si trebao barem pročitati uvjete korištenja.Izvorno postao clocker
Uglavnom, ako ti je aktivirana XL tarifa, automatski ti se gasi FreeSurf tarifa
APN je mogao biti i stipemesic.gprs, nema nikakve veze
pa pitao sam I imam pravo iskljuciti xl nakon mjesec dana.uostalom da ga uzmes u govornoj tarifi 60 bez xl cijena je ista
a morao je biti apn drugi jer kad se slucajno desi da xl nije ukljucen mobitel ti I dalje
surfa ali po freesurfu to znaci racun boli glava
ali sa ovim internet explorerom u njemu 1gb nije puno evo sad postam sa njega I za ucitavanje jedne stranice foruma potrosi 130 kb
APN je uvijek isti, stvar je u tarifiranju.Izvorno postao clocker
Kako bi ti objasnio freesurf i megasurf, a imaju isti apn???
Naravno da kad isključiš xl da si na freesurfu, tu nije ništa čudno.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
možeš isključiti odmah drugi dan, ali tarifni paket ti ostaje na 24 mjesecaIzvorno postao ExCenTric
Zadnji uredio milo dete : 02-10-2006 u 12:17
ma kakvi ja sam potpisao ugovor o tarifi 60 na 12 mjeseci koji ne ukljucuje xl na 12 mjeseci,mogu ga prekinuti odmah sad
mda vario sam platio 2300 kn i mogu reci da je uredaj vise nego mobitel
ima da se sramu iz motorole,nokie... sa svojim igrackama
samo mi je cudno kako sad odjednom 1gb mozes dobiti na govornoj tarifi,a prije si mogao dobiti u mobile internet paketu koji ne ukljucuje govorne usluge najvise
512 mb za 200 kn
i pazi ovo,nema mogucnosti pregleda stanja potrosenih mb na internetu
bicu oprezan ovaj mjesec dok mi ne stigne prvi racun,meni se ovo cini predobro
da bi bilo stvarno
Pregled stanja možeš pratit na mobu. Instaliraj si "GPRS monitor", i ne trebaš se bojati.Izvorno postao clocker
treba mi hitno ot savjet kako zaustaviti Hotmail u windowsima da stalno crpi gprs
nigdje opcija za iskljucit non stop ide gprs i crpi mi bateriju i kb
Start > settings > system > memory > running programs i ovdje ga ugasis.Izvorno postao clocker
No ipak preporucam neki pravi task manager tipa SPB Pocket Plus.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
možeš prekinuti odmah, ali će ti doći račun svih preostalih rata po aneksu ugovora, u tvom slučaju 60+12.5+(11x60) +100kn za wnw, tj. prorate ovisi o danu u mjesecuIzvorno postao clocker
dalje
kad potrošiš 1GB onda ti ide obračun iz tarife (ako je do tad nisi potrošio) i tako je zamišljena usluga (to ti je zamjena za bivši megasurf gdje si imao 10MB u pretplati).
Tarifa mobilni internet niti nema govornih (voice) usluga već samo prijenos podataka (gprs i sms)
Zadnji uredio milo dete : 21-09-2006 u 12:44
Bookmarks