Ima li netko saznanja što će biti sa ovom uslugom u novoj godini s obzirom da na njihovom webu stoji da je promotivna usluga aktivna do 31.12.2007.
T-mobile Web`n`walk
Danas sam ukinuo XL paket pa nek se j*bu. Da nisam vec prebacio broj odmah bi otisao na neku drugu mrezu... ovdje je nebriga prema korisnicima odvratna.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ima li netko saznanja što će biti sa ovom uslugom u novoj godini s obzirom da na njihovom webu stoji da je promotivna usluga aktivna do 31.12.2007.
T-mobile Web`n`walk
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
WnW mogu imati i simpa korisnici jel tako?
15 kn za 5mb?
I jel ono sto ne potrosimo ostaje i za iduci mjesec ili?
Prije 2 dana sam uzeo WnW stick i koristim ga za komp. Mozete li mi preporuciti nekakav brojac i gdje da ga skinem?
Molim vas
Ja sam uzeo w'n'walk u promotivnom razdoblju od tri mjeseca, svaki za kunu..
'' s '' paket, odnosno 25 MB mjesečno, nakon toga ću ga disable-ati jer mi se ne isplati davati glavu i po' za 150 MB prometa
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zanima me dali za simpa korisike koji su vec isprobavali tj koristili w'n'w vrijedi 3 paketa(od 10mb) za 1 kn ili samo za one koji nikada nisu koristili?
ja sam super prosao,sad je neka akcija,stari je produzio ugovor na 2god i dobio je usb modem i 1g badava neta,paket od 3gige! a drugu godinu se placa..i k770 za 98 kn![]()
Evo ja takodjer uzeo isti paket. Koristim ga iskljucivo za push email (vidi topic) i sad me zanima koliko mailova mogu mjesecno skinuti za tih 25 mb.
Jel procjena od 300 do 500 mailova OK?
Jel mi može netko reći kako T-Mobile pretplatnici mogu provjeriti potrošeni promet?
Hvala
Najsigurniji način je da koristiš brojač prometa od mobitela. Resetiraš ga početkom svakog mjeseca i to ti je najsigurniji način da vidiš koliko si potrošio.
Kod moje Nokie 6288 se to nalazi na Menu->Log->Packet data counter->All sent data + All received data.
evo ovak, aktivirao sam web and walk onaj novi 10mb, i imam mob m600i i kad god hoću ići na net on meni kaže "could not locate remont server" šta da radim?
i mene zanima dal ima kakav brojač prometa.. frend ima web n walk stick, na manageru nema nikakav brojač.. gdi se može provjerit stanje?
Mene zanima jedna stvar: kupio sam dva paketa u manje od mjesec dana, da li ću i slijedeći mjesec dobiti 2 paketa ili samo jedan?
Šta si? "Prepaid" korisnik? Paket ti vrijedi 30 dana od dana zadnje kupnje, ako ga ne potrošiš, ostatak megabajta se ne prebacuje iza, osim ako prvotno ne obnoviš novim paketom.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pogrešno, nepotrošeni megabajti ti ostaju. Čak i ako par mjeseci ne koristiš w'n'w kad aktiviraš novi paket imat ćeš sve nepotrošene megabajte na raspolaganju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prepaid sam. znači, svaki mjesec trebam aktivirati w'n'w?
Jel ikako moguce postic to da ti internet (tj. data usluge) radi samo ako imas na web 'n' walku dovoljno MB, a ne da ti se nakon automatski prebaci na ultra-skupu free-surf tarifu? Jer ovo je uzasno, ak slucajno ostanes bez MB na web 'n' walku odu sve pare u sekundi jer je ova FreeSurf tarifa 33 puta skuplja tj. 60 kn/MB.
Da, nazalost to je tako, zamka za mnoge, tako sam i ja neki dan ostao bez 50 tak kn....
Samo imam jos jedan problem koji mi se ponavljao vec na nekoliko mobitela i nije mi jasno?
Dakle kad koristim simpa internet wnw cim sam minut ili dva neaktivan prekine mi se veza dok kad idem npr preko vipa sve ok?
Da li ima neka postavka ili sta je tu u igri?
Dogadjalo mi se to na n80 a sada i na p990 u operi ali nisam naisao na neku postavku da bi pomislio da nije u redu?
Bookmarks