Zadnji uredio mortal : 07-09-2007 u 11:42
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Daj da vas priupitam još.
Jučer sam se na istom mjestu spajajo sa 450kbps a sad se spaja sa 115.
To se događa često? O čemu to utječe?
zašto da se svađam kada sam u pravu?
O vremenskim uvjetima, zagušenosti BS-a (što uključuje i standardne razgovore) itd itd...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nemam bas vremena za trazenje ovih informacija pa bi molio na razumijevanju i odgovoru .))
1. da li je web'n'walk dostupan za prepaid korisnike
2. meni treba samo web'n'walk. dakle bez govorne tarife (imam tele2) - da li
je moguce imati web'n'walk bez govorne tarife odnosno pretplate za istu
to je u biti sve zasad![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Koliko vidim imas 22 godine, i jos ako si student onda ti je jedino moguce rjesenje mobil carnet:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=327833
Jedino se to moze uzeti bez govorne tarife.
Pitam se kada će već jednom ovi naši u T-Debilu shvatiti da imaju preveliku cijenu tarifa.
Nisu normalni.
Pogotovo za simpa korisnike...15kn-5 pišljivih MB.
Kada bi dali neki paket od 50MB za nekih 30kn (što je još uvijek daleko prevelika cifra) ja bih to uzeo odmah.
Pa nisu normalni.
Iz principa nisam uzeo w'n'w 1GB paket jer mrzim pretplate i već ih imam na Vip-u.
Zato sam na Simpi na prepaidu godinama i neću im nikada ići na pretplatni ugovor zbog pizdarija koje sam kod njih doživio.
I sada gledam, i gledam...pa mislim stvarno imaju ponudu za -5 (minus pet).
I oni misle tako ući vjerojatno i u 2008 godinu.
Jadni smo mi uz takve operatere. Zaista jadni...
Je li netko skužio do sada zašto im ne radi šifra za provjeru prometa *200*4#+ZOVI? Na simpi naravno...
Kod njih naravno piše da bi to trebalo raditi ali qurac...možeš misliti kako radi...
http://www.t-mobile.hr/pda/main/defa...10-10-30-21-00
Ne želim zvati opet ove pi*deke u SZK...znaju manje o tome nego ja ili vi na ovome forumu.
Meni samo izbaci "Unos je pogresan. Molimo Vas pokusajte ponovo."
Da li si dostupan na mobitel dok surfas internetom?
Evo, imam jedno pitanje!
Danas sam se malo igrao s mailom na mobu i probao sam poslati jedan probni na mob i gle, radi. Ali tek sam se kasnije sjetio da to i košta. Nemam aktiviran nikakav paket web'n'walk, inače sam na t-mobile pretplati (150) i nisam nikad koristio web'n'walk mada imam u mobu onu ikonicu.
Na onom brojilu prometa na mobu mi pokazuje da sam poslao 5,69 kb, a primio 157,03 kb.
Kolko mi je to love progutalo?
Ovako prije godinu dana presao sam sad prepaid na pretplatu i uzeo sam si w'n'w onaj paket 10MB 25 kn il kolko vec, to sam nakon mjesec dana otkazao.
E sad, vidim da t-mobile ima neku akciju za studente w'n'w na 6mj za 1 kn, pitanje je, da li ja mogu nakon tih 6 mjeseci otkazat w'n'w. Ako moze mislim da bi to uzeo jer zivim na selu i nema nikakvih naznaka da ce uskoro doc DSL u moj kraj a problem mi je sto sam recimo 4 dana u Vž zbog faxa i imam na stanu DSL, a ostala 3 dana sam doma i imam ISDN, a princip studiranja mi je da 30-40 posto obaveza, zadaca i raznih testova rjesavam preko interneta, dakle s ISDN-om tesko izvedivo jer mi tati treba za posao.
Jos nesto svidja mi se ona nokia 6120c koju nude uz tu studentsku akciju, pitanje je dal dodje mobitel jeftinije ako produzim ugovor na 24 mj uz tarifu 150.
Sto mislite dal se isplati onda uzet tu opciju w'n'w na 6 mj za kunu pa onda iskljucit tu opciju ili mozda ima neko bolje rijesenje (imam i carnet account, dobio od faxa) ?
Isprika ako sam postavio pitanje slicno nekom od prethodnih no jednostavno sam u stisci s vremenom zbog faxa i obaveza pa ne stignem sve procitat
Hvala na odgovorima i lijep pozdrav
Nakon isteka 6 mjesečnih naknada opcije web'n'walk XL za 1 kn, ona ostaje i dalje aktivna i počinje se naplaćivati - dakle, opcija se neće automatski deaktivirati, pa je potrebno zatražiti njenu deaktivaciju prije isteka promotivnog perioda.
Dakle, možeš je deaktivirati, jedino si 2 godine vezan za t-scum pretplatu.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ne kužim jednu stvar... Ima li kakav paket za prepaid korisnike? Mora bit da sam glup,ali ja ovo ništa ne kužim...![]()
![]()
![]()
Evo sad sam si aktivirao w'n'w paket od 5MB (za početak
)...
U meniju (mobitel je K530) imam ikonicu web'n'walk,međutim nikako mi se ne želi povezatPokušavao sam mijenjati internet postavke (imam ponuđeno TM HR MMS,TM HR GPRS i TM HR Internet),međutim ni na jednoj ne radi... Ima li ovdje netko SE i na njemu w'n'w pa da mi kaže koja su mu podešenja?
Hvala![]()
Zadnji uredio Sniper : 30-11-2007 u 21:14
Ne radi im vec 4 dana TM HR Internet pristupna tocka i nikom nista.Ciganska posla.
@Symbianer
I ja mogu potvrditi da mi ne radi GPRS, podrucje Os i SB!
@Sniper
I ja sam uzeo paket 5Mb WnW na Simpi ali nista od cetvrtka ne radi!!! :-(
Kako ne radi kad meni sve radi bez problema ??
Evo upravo sam sad isprobao UMTS/HSDPA
@Shamanix
Da li je moguce da GPRS ne radi a UMTS radi?
Ja koristim GPRS konekciju za prepaid WnW, mozda je APN razlicit ili ...
Ona jedino ostaje da provjerim da mi se nisu smrdale postavke na mobitelu?!?
Bookmarks