Zar ne bi bilo normalno da te sms-o obavijeste na kraju mjeseca jesi li potrosio i koliko imas u slijedecem mjesecu!?!!??!! Ovak sam ko sljepac! Meni ovaj kod *200*4# ne radi!
Samo treba bolje pogledati sadržaj internet stranice T-Mobilea
Opcija web'n'walk
Želite li se spajati na internet putem mobilnog telefona i u svakom trenutku znati što se događa u gradu, posljednje vijesti iz svijeta, provjeriti e-mail, rezervirati mjesta u kazalištu, kinu ili često downloadate t-zones sadržaje, aktivirajte Simpa web'n'walk podatkovni paket i za samo 15 kn dobivate 10 MB podatkovnog prometa. Paket možete iskoristiti u roku do 30 dana od trenutka aktivacije.
Još niste koristili opciju web'n'walk? Aktivirajte je sada jer naknada za svaku od prve tri uzastopne aktivacije web'n'walk podatkovnog paketa iznosi 1 kunu.
Ukupnu količinu podataka, te rok do kojeg možete koristiti svoj web'n'walk paket saznajte biranjem koda *200*4# i stići će vam SMS poruka.
Novi web’n’walk paket se ne aktivira automatski po isteku 30 dana, već ga je potrebno ponovno aktivirati. Istovremeno možete aktivirati neograničen broj web'n'walk podatkovnih paketa ako na računu imate potreban iznos. Novi paket možete aktivirati i prije isteka postojećeg, a iznos novog paketa pribrojit će se preostalom iznosu već aktiviranog. Rok valjanosti podatkovnog paketa će biti 30 dana od aktivacije posljednjeg aktivnog paketa. Nakon što istekne 30 dana ili potrošite podatkovni paket, naplata se vrši prema cjeniku za Free surf: 5,98 kn za 100 kB prenesenih podataka. Ukoliko ne iskoristite svoj web’n’walk podatkovni paket u roku od 30 dana, kupite novi web'n'walk paket i neiskorišteni dio pribrojit će se novom paketu. Simpa web'n'walk podatkovni paket nije moguće koristiti dok ste gost u mreži stranog operatora, već će se podatkovni promet naplatiti prema T-Mobile HR cjeniku za roaming.
Zar ne bi bilo normalno da te sms-o obavijeste na kraju mjeseca jesi li potrosio i koliko imas u slijedecem mjesecu!?!!??!! Ovak sam ko sljepac! Meni ovaj kod *200*4# ne radi!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Nove web'n'walk tarife su s nama od 01.05.2010.
![]()
Dobro da su se konačno sjetili pojeftiniti to !!!!!!
Sad vidim da ipak neću morati nositi još jedan simpa broj na more zbog interneta.![]()
@domy_os
Da li se to odnosi na pretplatu ili i na prepaid?
Ispravka!
Vidio sam da i za Simpu to vrijedi, iako mi je ova cijena bez PDVa u zagradi malo cudna i ova cijena po Mb nakon potrosengo paketa, ali ok!
I to je neobicno da ovako unaprijed javljaju to, obicno se te informacija (valjda zbog konkurencije) cuvaju do kraja?!?!
Zadnji uredio 10aLEX : 14-04-2010 u 11:34
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne, krivo sam se možda ja izrazio, inače sam na pretplati ali sam prisiljen koristiti drugi simpa broj za internet jer mi je na pretplati bilo previše dati 50kn za pedesetak MB mjesečno.
Ja mislim da su ovo nove cijene isključivo za pretplatu, na simpi su nedavno pojeftinili...
@cionn
za 100mb plaćaš 20 kn, što je ista cijena po megabajtu kao i u ovoj novoj ponudi za pretplatnike...
@ Harasho!
Sada sam pogledao i na Simpi stoji da ce od 1.5. biti nove tarife, iste ove koje su iz pretplatu!?!?!
Pogledaj na ovoj stranici imas link pri sredini stranice:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp?t=4#wnw
Ah, sad vidim. Čini mi se nevjerojatno da će relativno skupa iOpcija biti dostupna i na prepaidu. Ništa, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati.
Ja bih rekao da idu parirati novim Tele2 data paketima, ali oni ih daju samo za pretplatu?!?!?
Više mi se sviđala ona opcija, 20kn=100MB. Al ajde, nije ni ovo loše.
Hoce li i ova I opcija biti za prepaid? Ako bude to ce biti super. A ako nebude opcija S i M nisu nesto. Ovo je samo naznatno povecanje prometa ondam. Iskreno ocekivao sam i povoljnije pakete ali ajde i ovo ce da bude solidno i dobro. Samo me iznenadise da je od 1.5. prije su korigirali cijene 1.9. cini mi se. Ali ocekujem i ofenzivu i jos povoljniju tarifu na Vipu koja bi trebala da krene 1.6. ako se nevaram
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja trosim 300-tinjak MB mjesecno tako da bi mi ovaj paket od 850 najvise pasao. Da se opustim i nepratim stanje MB ucestalo. Barem je danas promet lako potrosit, malo surfanja, skidanja mp3-a, igara, gledanja videa, slanje mailova i eto ga, jos tko ima bolji mob. ti MB nestaju samo tako. Bravo za T-mobile.
Pa zato i imam internet na mobu da nebi morao furat laptop svuda sa sobom
Blesavo mi je to sad placat 5 kn vise da bi imao 25 MB vise kaj mi ovak i onak nicem ne sluzi...
E tak i ja, odem na fejs [mobile facebook], mail pogledam, odem na index [jedina stranica koja skine dosta MB-a] i tu i tamo na youtube..
Prije tocno 30 dana kupio sam taj paket od 100 MB i potrosio sam 20 MB..
A blesavo mi je davat 15 kn za 20 MB, kad vec za 5 kn vise mogu dobit 100 MB [taj cjenik mi uopce nije logican]
Hmm..
Ovo mi nije jasno, kak prek mobitela skidas mp3 i igre??
Ja bi volio da stave jedan paket od recimo 50 MB za recimo 15 kn, za one ne zahtjevne korisnike..
@ Cionn
"Ja bi volio da stave jedan paket od recimo 50 MB za recimo 15 kn, za one ne zahtjevne korisnike.. "
Isto tako se mozes pitati zasto je cijena izvan paketa cca. 6kn=100kB, a odgovor je da te natjeraju da trosis sto vise, prvenstveno novaca a posredno i Mb
Mislim da nikada neces dozivjeti da je 15kn=50Mb vec prije 20kn=50Mb a 25kn=125Mb i onda ces i sam iako ti je 50Mb dovoljno uvijek kupovati ovaj za 5kn skuplji paket!!![]()
![]()
Ja ne branim t-mobile, samo ti objasnjavam njihovu politiku!
U krajnjem slucaju mozes uzeti Tele2 prepaid gdje imas pakete 10kn=20Mb ili 20kn=50Mb ali bez vremenskog ogranicenja (kao ovdje sto je 30 dana) ili cak osnovnu tarifu koja je takodje relativno povoljna 0,5kn=100kB.
I ja bi vece pakete al na vipu ja paket od 100mb potrosim za par dana,skidam mp3 prek moba,jer neam net na kompu tak da...
@Expresso
Za takvu "heavy" upotrebu je bolji Simpa internet (samo data kartica), sada daju pakete od 10kn=1h upotrebe bez ogranicenja kolicine Mb (ja sam jednom u nedelju ujutro uspio skinuti 230Mb u tih sat vremena) ili 20kn=24h uz ogranicenje od 250Mb!![]()
Evo prvi je a nisu izmjenili ove pakete?? I dalje sam platio 20kn za 100MB.
@Goodman
Valjda zbog praznika nema nikoga da to ukljuci!
Za utjehu i na Simpi su isto stari paketi.
Stvarno, sto onda ne stave od 3.5. a ne ovako "je a nije"!
Bookmarks