Najbolje da nazoves SZK pa pitas, meni je tip sam predlozio da uzmem visu tarifu pa se nakon 3 mjeseca vratim natrag na nizu makar to vracanje na nizu tarifu obicno izbjegavaju navest kao opciju...
Da li mi netko može odgovoriti, al trebo bi mi što prije odgovor...
Da li je istina da ako se produži ugovor na recimo 2god, tarifa 60, da se samo prvi mjesec plaća Web'n'walk, pa se onda može odjaviti, pa ispada da platiš tu uslugu (100Kn) samo za razdoblje koje ti je taj w'n'w bio uključen? ili se plaća svaki mjesec tih 100Kn bez obzira što si tu opciju isključio?
Ako može odgovor što prije jer bi iskreno rečeno htio ubost N70 ali mi se ne ispalti ako bi morao svaki mjesec plaćati tih dodatnih 100Kn...![]()
Unaprijed hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Najbolje da nazoves SZK pa pitas, meni je tip sam predlozio da uzmem visu tarifu pa se nakon 3 mjeseca vratim natrag na nizu makar to vracanje na nizu tarifu obicno izbjegavaju navest kao opciju...
Nakon 4 mjeseca se moža spustiti na nižu tarifu, ali samo "za stupanj nižu".
Npr. s tarife 300 se može spustiti na tarifu 150, ali ne na tarifu 60.
ja sam uzimao mda vario isto u toj ponudi na tarifu 150 i 24 mj i meni nisu uopce ukljucili wnw. zbog cega neznam,ali i bolje da nisu jer sad necu valjda platit ni tih 100 kn. dok je frend isto uzimao varia u toj ponudi i njemu su odmah ukljucili, ali ne xl tarifu nek s. mislim da su jako zbunjeni oko tih stvari. uglavnom, ti bi mogao odmah drugi dan to iskljucit
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ma sve je to meni jasno... Al me zanima dal onda moram plaćat tih 100Kn svaki mjesec (24 mjeseca)?
Ma mislim da ću sutra do t-mob dućana i raspitat se... možda znaju nešto više...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neces placat ako u potpunosti iskljucis wnw. ja sam isao par puta pitat i zvao sam par puta szk i svi su mi rekli drugacije. a moj slucaj je cisti primjer kak i oni sami sebe za.ebu. uzeo uredaj u toj akciji, a nisam platio ni tih prvih 100 kn.
A je li moguće surfati sa bilo kojim mobitelom sa EDGE/UMTS-om ili isključivo sa mobitelima u wnw ponudi, bilo na mobu ili na kompu preko moba?
Naravno da je moguce, GPRS/EDGE/UMTS i koristis u raznoraznim verzijama.Izvorno postao ekopi
dodatak:
ako moze laicko objasnjenje u vezi ovog uzimanja w'n'w s mobom bio bih zahvalan. ljudi me vuku za rukav, a ne znam sto im reci jer ni sam ne vjerujem u to... dakle... ako uzmem N70
Nokia N70 + web'n'walk XL 198,00 na 24mj tarifa 150
1.mjesec 150kn + 100
2. mjesec 150kn (likvidiram w'n'w)
3. mjesec 150kn
4. mjesec 150kn
5. mjesec "korak dolje" na flex 60 i slijedecih 19 mj. na flex 60...
jesam shvatio dobro ili sirim dezinformacije?![]()
unaprijed hvala na odgovorima.
Zadnji uredio Pharcyde : 11-11-2006 u 18:12
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
dobro si shvatio. ak ces imat srece kao ja, neces platit ni tih prvih 150 kn za wnw.
odlicno... 100kn za wnw...Izvorno postao ExCenTric
nego, kakve su komplikacije i ima li istih kod ovog spustanja s flex 150 na flex 60?
pozz
Zadnji uredio Pharcyde : 12-11-2006 u 14:18
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
nakon 4 plaćena računa možeš bez problema spustit tarifu samo jedan korak na nižeIzvorno postao Pharcyde
u tvom slučaju sa 150 na 60 bez problema
a wnw koliko se vidi iz njihovih uvjeta korištenja možeš odjaviti već sljedeći mjesec osim ako t-mobile ne uoči tu rupu u svom sistemu i izmjeni uvjete kao što je to nedavno napravio sa max.tv-om
er:gf768,788,t18,20,28,29,39,65,r320-sz7-n8210-p:gd30,92,55,75-ph630-si:s35,55-sam:n100,a400,800,e700-moto:v50,60,360-se:t230,610,k700i,z520,530,1010
imam n70 ali na svojoj kartici nemam uključen wnw, ali kod staroga na kartici imam pa me zanima dal ako njegovu karticu ubacim u svojoj mob dal će ić na njegovu karticu promet.
logično je da ide na njegovu,al za svaki slučaj da budem siguran, jel za netko??
Stvar bi trebala ić preko njegove kartice (ko što kažeš logično je) jer kao što samo ime kartice kaže SIM kartica (Subscriber Identification Modul ili Pretplatnički Identifikacijski Modul). Ja imam WnW na kertici i 2 moba Motorola V360 i SonyErics. T630 i oba mogu koristit za WnW iako je T630 značajno sporiji.Izvorno postao marq
Eh, da sam prije naletio na ovaj forum/topic znao bih ranije ove stvari, umjesto da gnjavim jadne radnike u t-mobile centu sa mojim 'bezveznim' pitanjima. Odgovor je skoro svaki put bio isti "Samo malo da priupitam." LOL
Uglavnom, ubo sam N70 sa w'n'w. Koristio sam ga nekih 7-8 dana proslog mjeseca i koristit cu ga i ovaj mjesec, cist ono da se malo izivljavam, pa cu ga s novom godinom odjaviti![]()
Upomoć! Help!! F1!!!
Uzeo sam prošli mjesec wnw. Cijeli 11 mjesec surfao bez problema. Do neki dan.
Kad se spojim sa PC-a prekine mi vezu (ugasi se ono E uz antenu). Isto se događa kad surfam sa mobitela. Mobitel je Nokia 6233. I ništa nije promijenjeno u odnosu na vrijeme kad je veza radila besprijekorno, ni na mobu, ni na PC-u.
Nisam kontaktirao T-mobile nadajući se da nas ima još. Iako u uvjetima stoji da će spriječiti zloupotrebu ne znam da li se to odnosi na surfanje sa PC-a jer u ponudi imaju tarifu Mobilni internet koja je 2X skuplja.
kako znam kada sam potrošio tih gigabajt prometa???
što bih terbao napraviti da mogu web n walk koristit na svojoj 6600 njoki?
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
ovoono
mama ti sestra!
Instaliraj si GPRS Counter na mob. To bi 6600 trebao podržavat.
Namjestiš APN i to bi trebalo biti to...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kako mogu saznati koliko sam dosad MB potrosio... Koristim nekoliko uredaja pa mi nije prakticno koristiti neki GPRS counter.
Edit: nazvao sam SzK gdje su mi rekli da se trebam registrirati na moj.t-mobile.hr pa mogu vidjeti sve stvari oko racuna koje me zanimaju.
Nakon sto sam im dao tonu informacija o sebi nisam mogao pristupiti racunu jer je "Nedozvoljena operacija!", a racun.t-mobile.hr je odbio Operu i Firefox jer nisu dovoljno sigurni. Fenomenalna usluga.
Zadnji uredio rospaya : 08-02-2007 u 00:01
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja sam registriran I bez problema mogu pratiti sve podatke o racunu.
PREDATOR
Evo nabavio sam blackberry pearl lockan na tmobile,uzeo bb uslugu I wnw. E problem je taj sto se nikako nemogu registrirati na onoj njihovoj stranici instantemail.tmobile.hr tako da nemogu aktivirati na mobu tu uslugu iako je kod njih aktivna. Kazu mi da je mozda problem u tome sto uredaj nije kupljen u hrv. Za li netko rijesenje? A drugo pitanje je vezano za wnw. Evo ovo pisem preko opere mini na bb,ali neznam da li trosim wnw ili obican gprs?? Od postavki sam pod apn napisao wap.htgprs I radi. Zna li netko koje novce trosim I sto bi trebao napisati za wnw?
Opera Mini koristi isključivo normalni GPRS APN, dakle u tvom slučaju WnW... BB promet ide isključivo putem ugrađenog browsera.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Trajanje promotivne web'n'walk tarife XL produženo je do 31.12.2007.![]()
to se moglo i očekivat jer to skoro nitko ne koristi![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Bookmarks