nije ti greska u mobu...cak sam ga i mjenjao...i takodje se i meni to dogadja...
isti problemi sa ulasko i izlaskom iz zagreba...
zanimljivo je da se to ne dogadja kad ulazis u split,šibenik ,zadar....tamo bez problema prebacuje na mućke2...
nokia 6280 i samsung sgh850...... e na njima ne prebacuje...
Zadnji uredio Inovator : 31-03-2007 u 21:08
isti sam problem imao sa vs3,ali vs6 radi bez problema.kad ga rucno postavim na vip,radi bez greske.
Sutra tele 2 akcija... Cini se dobrim za prosiriti broj korisnika... Ovak nes se kod nas bas nije dogadjalo...
http://www.tele2.hr/rates/promotion/spasimomobitele/
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
detaljno o samoj akciji raspravljamo ovdje
Jel zna netko kad će napokon tele2 aktivirati mms?
Više mi se fakat ne da teglit simpu sa sobom samo zbog toga...
Kao što smo nekoliko puta sami zaključivali: najvjerojatnije ne nego puste u rad vlastitu mrežu u cijeloj Hrvatskoj što bi moglo potrajati.
Ja sam u subotu 7.4. primjetio GPRS signal na podrucju Broda, Djakova i Osijeka i trajao je samo 1 dan :-(
Inace tada sam dobio neku poruku (Ne SMS!) na mobitel tipa "Daytime zone is activated! Deacitvate?"
Radi se o SE K750 i K300 na Tele2 mrezi!
Zna li netko sto o tome?
Ja sinoć platio bon od 50 kuna preko poziva na 333, i ništa od moje love. Zovem SZK i kažu mi da sam ga uplatio nekom drugom.Ma kako je to moguće s vlastitog aparata??? rekli mi da čekam 48 h da riješe problem. Do tada bez love, poziva i sms-a.
Da li se još kome nešto slično desilo???
Ja imam velikih problema sa slanjem SMS poruka. Neke prođu odmah dok neke neće pa neće poslati. Šaljem s Nokije 6680 pa mogu pratiti u kojoj je fazi slanje poruke. Sve se vrti oko Šaljem-Neuspjelo-Povovno slanje (za 2 min).
Otipkam iste poruke preko Vipa i pošalje bez frke.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo i mog dojma o mreži,ja sam danas prošao dio Slavonije i nigdj nisam ostao bez signala i nisam naišao na problem kod poziva i slanja sms-a.Ja sam zadovoljan mrežom i tarifama.![]()
meni doma signal varira od 0 do vrha../ al najbolje mi je..frend koji isto ima TELE 2..on mene moze zvat i slat poruke..kad ja zovem njega,onda mi kazu TAJ BROJ SE NE KORISTI i sms nemogu poslat hihi..
U vezi SZK. Mogu samo reći da tamo rade amateri, a mnogo je njih bezočnih lažova, koji ti lažu u slušalicu hladnokrvno ko Luciferi. Ne mogu zamisliti da se jedna navodno ozbiljna firma bavi takvim glupostima.
pa kad rade volonterski,logicno da se od njih ni ne moze ocekivati kvaliteta i znanje kao kod vip-a i t-mobilea
![]()
zamisli ja neki dan odem odem u jedan trgovački centar i tamo kolica ne naplaćuju,nešto mi zafalilo odem u drugi kad tamo moraš ubaciti kovanicu.
stvarno mi nije jasno.
tema je povezana sa SZK
Dobio sam mms poruku poslanu sa vip mreze, i pise mi da odem tele2.hr i da otvorim pomocu pin-a mms, no svi znamo da to ne ide, a je li postoji neki drugi nacin otvaranja?
Bookmarks