ne u potpunosti, nego samo promet preko optime. Optima je ogranicila taj promet, ne t-com. ima cak i sluzbena obavijest o tome na Optiminim stranicama
al zar nije brzina do t-coma??zasto se zalite da vam optima "smanjuje# brzine...vi ste u potpunosti presli optimi ili...???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ne u potpunosti, nego samo promet preko optime. Optima je ogranicila taj promet, ne t-com. ima cak i sluzbena obavijest o tome na Optiminim stranicama
iPhone 5s 16 GB
Hebemu misa danas se prvi put spoji preko optime i sad me zanima, gdje mogu naci koliko sam prometa potrošio, tražim, a ne mogu naći!
Imam osnovi paket!
www.optima.hr i onaj prvi prozorcic u izborniku (ZA KORISNIKE) i unutra kad udes ima Pregled usluga - adsl traffic
iPhone 5s 16 GB
Ok! Uzeo bi je jer mi za istu cijenu daje 2GB + 512MB što smatram da će mi biti i više nego dovoljno za 100kn mjesečno. Tnx![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jučer sam nažalost vjerujući u isplativost i kvalitetu iste uzeo uslugu Flat-min i gadno zažalio.
Što se tiče brzine,HT omogučava brzinu između vašeg modema i njihove centrale te centralnog servera a sve resto je Optima!
Nemaju dovoljno kapaciteta i priznaju to, probajte nazvati službu za korisnike.
Moram vas sve nažalost obavjestiti da će situacija biti sve gora i gora i ne vidi se uopće nekakvo riješenje.
Prodaju username i passworde za traffic uslugu kao kikiriki a kapaciteti su im potpuno zagušeni.
Situacija noću je potpuno očajna a ni danj nije baš nešto.
Jedino riješenje je nažalost otkazivanje usluge i plačanje tih nekoliko dana nazovimo adsl usluge te vračanje na najgoru moguću opciju a to je nažalost HT.
DRUGOG RIJEŠENJA IZGLEDA DA NEMA!!!!!!!
zagusenje je na samo za torrente, tj. ogranicavanje brzine. evo ja sam sad spojen na optimu i evo rezultati testa
a pise u uvjetima koristenja adsl traffic da ce se torrenti i p2p ogranicavati
http://www.optima.hr/%5Cobrasci%5CUv...fic_usluge.pdf
![]()
iPhone 5s 16 GB
Tijekom dana je situacija kako tako,noću dolazi doproblema i to vrlo izraženih. Inače se uopće ne služim p2p alatima i jedino što volim noću da gledam na kompjuteru je internet stream tv a to mi iz već gore navedenih razloga nije moguće. Čak što više potpuno je nemoguće. Zvao sam službu za korisnike na broj 08000088 i čak sam im rekao da što se mene tče mogu mi potpuno p2p uslugu onemogućiti jer mi je bespotrebna, jedino želim da mi http promet normalno funkcionira. Rekli su krajnje doduše ljubazno, da će mi se kao javiti. Dajem im do ponedjeljka a zatim idem i uslugu gasim u potpunost, ukoliko se situacija ne poboljša i stabilizira.
A bilo bi dobro da imaju i izracun ukupnog prometa u mb kao kod t-coma.,ili mozda negdje ima ta opcija pa nisam vidio?
...sve je to lijepo i bajno, ali ipak ne bi mogao da mi poslije 22h skrešu brzinu torrenta na 30-40kb... ostajem na iskonu, a ostalima sretno i nadam se da će ubrzo riješit i to zagušenje poslije 22h (ako još postoji)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sad evo skidam nera...ali s njihove origigi stranice i skida se brzino izmedu 30-40kb...
ali, ne kuzim...kako optima moze srezati brzine kada brzinu placamo t-comu a promet optimi??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
evo ja sam ih sad zvala i pitala zasto mi je brzina iza 2h pala na 30kbps...reko frajer da su upoznati s time i da se dogada zato sto ima puno korisnika...trazio me je username i broj telefona i da ce me kontaktirati...
kontaktirati u vezi cega, ne znam ...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Radi se o tome da iako je max brzina od t-coma 1mbit, optima ima zakupljen premali bandwidth (prema t-comu ili internetu nemam pojma) i kad se od 22-7 nakače svi skidati dogodi se ovo. Nadam se da će to sredit već jednom...
Dana sam ujutro oko 9.30 h, otišao do Optima telekom prodajnog centra u Osijeku na uglu A.Europe i ulice L.Jegera i lijepo raskinuo uslugu. Vrlo ljubazna djelatnica me pitala za razlog i pošto sam joj sve potanko objasnio i uvidom u evidenciju, gosp. mi je raskinula uslugu i vrlo mi se ljubazno ispričala zbog problema i neispravnosti same usluge a na moj upit koliko sam dužan za ova dva dana i tri noći što je usluga bila aktivna, djelatnica mi je rekla da nisam dužan ništa i da je njoj vrlo žao zbog takove po njih nezavidne situacije a s kojom nije bila upoznata. Vrlo ljubazno, ako ništa! Ja sam joj rekao da sam istu uslugu spreman ponovno aktivirati kada Optima telekom zajamči kvalitetu iste.
Otkazao bi i ja, al nemam kud drugdje za te novce.
Točno se o tome radi. Bio sam do sad na iskonu i za 55kn imam bijednih 5gb-a. Za 15kn više imam flatmin i skinem puuuno više nego na iskonu i uz sve ove probleme mi se isplati. Zadnje 2 noći mi je čak puno bolje radilo i samo malo vremena je bilo sporo, a većinom 106 KB/s sa rapida. Prijašnjih noći mi je bilo 30 cijelo vrijeme skoro. Nadam se da će to ubuduće biti još bolje i ja prezadovoljan.
Kod mene nije bilo problema sve do prekjucer, sad mi je isto brzina pala...
Al kao sto kaze ojpi , puuuuno vise skinem i sa ovim problemima na flatmin nego na t-comu...
zvao sam sluzbu za korisnike i rekli su mi da ce od ovog tijedna opet biti sve uredu s brzinom!Živi bili pa vidjeli....Koliko se skinuli u 2 mjesecu! Ja sam oko 36GB sto je cisto uredu...ja zadoboljan![]()
Bookmarks