Odi na Optimu kad si vec navikao na manju brzinu.
Odi na Optimu kad si vec navikao na manju brzinu.
Slažem se sa svima vama...budući da mi nema pomoći oko brzine onda je bolje uzeti Optimin paket, jer tako mi je od 1 GB malo, a još 1 bi bilo puno bolje... A i nemam ništa za izgubiti, cijena je ista i jedan mjesec mogu isprobati a poslije se vratiti...Znaći samo prekinem korištenje Optime,tj. više se ne spajam na njih i to je to, tu nema ugovora..evo sad ću ispuniti online prijavu ili čak mi je bolje isprintati obrazac, kopirati osobnu i faksirati...prije će mi doći username i password...sad je 12, znaći do kraja mjeseca će doći i 1.5 mogu početi koristiti Optimu![]()
I ja ću na optimu traffic čim mi istekne flat od T-comovog adsl-a... za iste pare 1.5 GB više![]()
Sve je to relativno... Iako ces na Optimi skinuti par gb vise, morat ces drzat komp svake noci u mjesecu upaljen od 22 - 7h. A to sta ce te kostat zivaca... Po meni je apsolutno neisplativo... No tko ima zivaca nek navali na Optimin FlatMIN paket
P.s. od pocetka travnja meni torrenti ne idu iznad 10kb/s. Pa vi komentirajte... (imam FlatMIN)![]()
Zadnji uredio Nemesis : 12-04-2007 u 11:49
Ma znam da će me koštati živaca...ali 1,5 GB je više i to će me držati...![]()
No pošto ja ne skidam pretjerano...već male filmiće,pjesme i programe bit ću strpljiv glede brzine.. Makar već i sad znam da ću poludjeti zbog brzine![]()
Što se tiče ispunjavanja prijave za prelazak u Optimu Traffic, dali treba ispuniti 2 primjerka zahtjeva ili jedan?.....naravno i preslik osobne i poslati
...evo ja već 4 dana skidam epizode serije 24 na torrentu - i brzina mi rijetko ide ispod 50 KB/s, a često imam full (cca 105 KB/s) i naravno - na Iskonu sam...i nema toga koji bi me natjerao da mjenjam za optiminih jadnih 10-20kb/s i flat...imam paket od 5 GB i sasvim mi je dovoljno (iako ću ovaj mjesec zbog ovog downloada imat kojih 80-100kn veći račun) - ali su mi zato ušteđeni ŽIVCI...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam jedan ispunio i faksirao sa preslikom osobne
iPhone 5s 16 GB
Jel istina da ako uzmem ADSL kod T-coma (već sam ga uzeo) ne mogu godinu dana na optimu traffic jer sam kao pod ugovorom...???
VN ;)
aha, već sam se uplašio, jer planiram čim mi istekne flat kod t-coma odmah prijeći na optimu traffic, a bratić mi ubacio tu bubu u uho da godinu dana ne mogu ništa jer sam pod T-comovim ugovorom...
VN ;)
Nema straha...može se... prije 2 dana sam ja ispunio za Optimu prijavu... plaćaš brzinu t-comu a promet optimi... a sad jedva čekam taj 1.5 kad ću se prvi put spojiti preko optiminog računa (do onda će biti riješena ta procedura)![]()
jedno pitanje ja sam ispunio onaj formular od optime i ujedno narucio max adsl paket od 1 gb,e sad dali cu ja imati pravo na 2mjeseca flat kod t-coma,posto cu postat korisnik max adsl do 5.5?
Naravno da ćeš imati... koliko ja znam gleda se datum kada si poslao/faksirao/podnjeo zahtjev, a ne kada ti oni dođu...
BTW i ja čekam, faksirao sam prije 6 dana, zvao ih u subotu, sutra opet zovem![]()
VN ;)
ako si zahtjev podnio u toku te akcije, dobit ćeš flat na T-Comu
znaci nema veze sto cu imat promet od optime,svejedno dobivam flat.
Pa promet od optime, odnosno njihov username i pass ćeš početi koristiti tek kad ti isteknu 2 mjeseca flata...
VN ;)
lol sta cu ja s 2 mjeseca flata
btw hvala na odgovorima.
da li itko koristi flatmax, zanima me kakav je protok jeli ima problema priko dana
Slučaj jednog mog kolege, napisao sam na prethodnoj stranici u ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=371
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Popunio zahtjev online jer sam mislio da neće baš tako dugo trajati... sad će biti 2 tjedna a ništa od lozinke...zvao i rekao tip da pričekam još 2 dana, da su zaprimili moj zahtjev i ako u tom roku ne dođe da isprintam zahtjev i pošaljem!!
To sam i odmah trebao no nema žurbe.. trenutno još imam od tcoma a od 1.5 će stići i to za Optimu...pa neka se tcom j......![]()
ni ja nisam jos nis dobio a ima vec tjedan i pol kak sam poslao.
Bookmarks