noćni, dnevni je zbog flat-a, znači nekoć je bio flat min, iza 22h se ubij, pa je koristilo.
noćni, dnevni je zbog flat-a, znači nekoć je bio flat min, iza 22h se ubij, pa je koristilo.
Evo ja vec 3 dana koristim Optimu i mogu rec da sam za sada zadovoljan, imam paket od 3mb i brzina ide i do 400 Kbps!Evo u 3 dana otislo 15 gb.Napokon se rijesio t-com gamadi!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ne nisu mi dostupni ni jedan ni drugi, samo optima i to je vrhunski jer je daleko najjeftinija!!! Ja sam u Kaštel Sućurcu.
Zadnji uredio lujito : 08-12-2007 u 21:51
FORD FOCUS RS500
I like it!
Kakva vam je ovih dana brzina na trafficu?Ja sam primjetio da se gotovo
prepolovila bez obzira od kuda skidam-.
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Meni ide normalno preko 200 kB/s.
Upravo mjerio na carnetu tri puta zaredom u minuti i svaki puta drugacije,
ali max sam dobio 167...
To je problem do Optime ili T-coma,ili oboje?![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
meni isto ovih dana brzina nije baš ok, a do čega je ne znam.
Probao sam se spojiti preko računa o t-com i tamo je ok, možda nešto ovi iz optime radu.
Nikakvih problema već dosta dugo nisam imao. Brzina ti se veže za T-Com, a promet za Optimu. Od Optime ćeš dobiti nove podatke za pristup netu, a stare T-Comove jednostavno prestaneš koristiti (ako ne koristiš T-Com promet tj. ako se nitijednom u mjesecu ne spojiš s njihovim podacima - neće ti se niti naplaćivati promet, dok im preplatu uvijek plaćaš).
Sve ti piše na:
http://www.optima.hr/adsltraffic.aspx
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jučer i danas mi ne rade news grupe prek optime, ima još netko ovih problema?
Ma užas, jučer poslijepodne sam to skužio. Do sad nikad nije bilo takvih problema. Se to može kak riješiti ili treba čekat Optimu?
Upiši umjesto Optiminog news servera Carnetov. Kod mene radi:
news.carnet.hr
port: 119
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Radi, ali kolko vidim nema binsa. U svakom slučaju pomak :-) tenks!
FLAT pojeftinio na 99 kuna.
Zna li netko da li povečanje sa 15GB na 25GB vrijedi i ovaj mjesec (kao što je bio slučaj kod tcoma) ili tek od sljedećeg mjeseca???
Nove cijene i nove količine prometa vrijede od 01.05.2008. godine.
Sve je to lijepo i krasno...no uvjek ne diraju ovaj osnovni paket...on uvjek ostaje isti...hmm...pa neka ga duplo povećaju i malo cijenu dignu,za nekih 5 kuniča![]()
![]()
Nego da pitam...ima li tko danas problema sa pregledom prometa korisničkim stranicama?
Naime kada kliknem na ADSL Traffic nemam onog pregleda prometa odnosno izvješća?
Da li tko još ima sličnih problema?
da li jos uvijek ide ona metoda da uzmem od t-coma neki paket(to placam 138) i ne koristim tcomov promet nego uzmem od optime flat za 50 kuna, i sve to placam 79+50=129 kuna. Znaci flat rate od optime za 50 i brzina od coma 79????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Naravno da da....ti možeš uzeti od bilo koga internet paket (Optime,Iskona i slično) ali brzinu i dalje plačaš t-comu...
I jedno važno pravilo...ako si na t-comu i imaš veći paket od 1GB moraš prije prebaciti se na početni paket, dakle 1GB i tek onda ti neće više dolaziti njihov račun ako se sljedeći mjesec spojiš preko drugog pružaoca internet paketa...
Bookmarks