a mi sa wlanom? da bi promjenili sifru za spajanje moramo preko FF uci u postavke routera. I sad ako 31.02. promjenim sifru, naplatiti ce mi se optima za 2 mj, a ako 1.3. promjenim sifru, nadoplatit ce mi se t-com paket![]()
iPhone 5s 16 GB
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Skidam neku igricu koja nema bas puno seedova.
Poceo sam je skida oko 21:30 i brzina mi je bila oko 40-50KB/s sto je ok jer ima malo ljudi koji mi ju daju...
E sada je nasto problem kada je doslo 22h! Brzina mi se spustila na 5KB/s i koliko sam vidio nije se bas puno penjala....jos cu par noci pricekat ali ako bude tako zvat cu SZK!
Meni su rekli da ce me danas tokom dana nazvat ali nisu.
Sad ja njih opet idem zvat!
EDIT:
Evo pricao sam s njima i rekli su mi da se to sa IP-om nebi smjelo dogodit i da ce me sutra prijepodne nazvati i rijesiti problem!
Sad cemo vidjet sta ce dalje bit.
Sestra mi skuzila da na Vip music nemoze slusat niti gledat nista.
Izbaci ovu poruku:
Dali oni nas stavljaju sad preko proxy-ja pa nam javlja da nismo iz hrvatske ili koji k****????
Zadnji uredio Black_Hawk : 19-02-2007 u 22:43
A jel možete koristiti ostale vipove usluge? Webmail, vip imenik, websms, vip navigator i to?
Evo sredili su mi ovo u vezi IP-a i rekli su da ce i brzine sad normalno radit.
Zovite ih ako je i vama stalan IP, zbog toga vam i brzine padaju, tak su barem meni rekli.
Ja sam ih x puta zvao dok mi nisu sredili
I kod mene se IP ne mijenja,ali tek sam sada primjetio.,Znaci poceli su i oni da se "igraju"![]()
evo podneo sam zahtjev za OptiMin uslugu. I nazvao nesto T-com i pitam hoce li biti kakvih snizenja, kaze lik da ce uskoro cijene jako pasti, kao ide Uskrs i to... Kaze da probam nazvati 28. da vidim hoce li sto biti od 1.3.
iPhone 5s 16 GB
I meni je IP stalan,ali ne vidim da mi nešto sporije skida, Aresom upravo skidam dva filma i oba mi idu 100-120 kb sec.
Trenutno mi mijenja IP pri svakom diskonektiranju,a sto se tice brzine na rapidu ide standardno.,
ma nek govoreuzeti cu za 3. mjesec optimu, a ako snize nesto 4. mjesec sam opet na t-comu
iPhone 5s 16 GB
Evo sad mi radi sve odlicno, skida torrente po 100 kB/s i mijenja IP
sad ti skida ok?a ozbiljno ljudima ne prelazi 50kb poslje 22h koji program imas??
Skidam sa BitCometom!
Meni je bio stalni IP, a od ponedjeljka sam ih zvao i zalio se
U pon su mi rekli tjekom dana srediti i nisu, pa sam ih navecer zvao.
Onda su mi rekli da ce danas do podne sve biti rjeseno i oni mene u 11 sati danas zovu i kazu da su sredili problem.
Dok sam imao stalan IP brzina mi poslije 22 h nije prelazila 40 kB/s, a sad je u redu.
zato ih zovite i nedajte im mira...
I meni se mijenja IP, a brzine su super 100 kb Sec na Aresu, 70-80 kb sec na torrentu,poslije 22 h.![]()
![]()
Hvala bogu da su sredili to, vec sam mislio da ce bit kao i sa VM-om.
i svima rade torrenti punom brzinom poslije 22? citao sam na hr.comp.adsl da svi imaju problema s tim, da su ogranicili torrente na 30-40 kb
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks