ej, ljudovi, kod optime traffic, kada ste slali zahtjev postom, da li ste poslali i preslik osobne iskaznice? ili moze i bez toga...?
kad se salje postom mora se poslat fotokopija osobne! Ja sam morao!
nema potpisa
Ha ha... Vidis... Zato sam ja pametan poslao bez preslika osobne na krivu adresu, s krivim podacima (malo sam zeznio adresu, greska u tipkanju), al sad idem u optima centar i tamo cu ima rucno predati sve...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Evo mene optima "posteno" zajebala.
Imao sam FlatMIN i cim sam cuo da se ukida stavio sam na 15 GB paket i sve bilo u redu, da bi sad za 7. mjesec dobio racun da moram platit 150 kn potrosnje + pretplata T-comu, a potrosio sam 15.3 GB od mogucih 15.5 GB.
Zovem ja Optimu i pitam zasto to, kad meni lik kaze da sam ja na osnovnom paketu 2GB = 20 kn.
Ja njemu kazem da sam ja odmah prebacio ( i to sam njih zvao da me prebace na 15 GB).
Lik kaze da mi mogu poslat obrazac za zalbu i da to ispunim on mi nemoze nista drugo ucnit...
Sad ja naravno nemogu nikako dokazat da sam trazio prebacivanje na paket od 15 GB i morat cu to platit.....
Ma svi su oni ista gamad...
ja sam prebacila na njihovim stranicama, i sve je ok...hebiga, covjek uci dok je ziv...ja sam rekla, takve stvari vise nikad necu raditi preko SZK jer sam se par puta opekla...uvijek na moju stetu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hm...kako nemas??kad odes na www.optima.hr i logiras se kao njihov korisnik, i ides tamo na adsl traffic...i kad to otvoris trebalo bi ti se pojaviti izbor...ovako:
i tu mozes birati koji ces promet izabrati...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hm...ja napravio ugovor 28.6 ...full novi broj i flat...onaj paket za 150kn....kazu mi da ce u roku 1 mj. sve spojiti...NARAWNO
bio prije par dana kod njih i eo problema ....postoje dvije centrale u mom kvartu i narawno da sam ja na onoj koja nije dovrsena od strane T-a i da oni nemaju pristup...tak da cu cekati jos par mjeseci...kazu moguce i do nove godine....
reko super...a kada sam potpisivao novi ugovor...zlani su reci da nema problema i da sve prolazi...
eto toliko o kvaliteti nasih operatera...samo jos jedan u nizu muljatora....
RoBee
koliko u Flatu MAX se smije skiniti ?znam da je ograniceno ali uvijek postoji ali
pitam jer sam skinio 180 giga u ovih 13 dana ?
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
flat max je flat...dakle nema ogranicenja...mozes skinuti i 1 terabajtjust keep downloading
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
aha,,,na optimi sam vidio da nema vise od 4 mbita ,,,pa pitanjce
koji su provideri najbolji recimo za vise od 4 mbita mislim na iskoristivost da mi ne da 10 mibta pa dobijem 7 mbita?
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Pa za više od 4 megabita ti je najbolji Amis, pa onda i Iskon, iako nemaš puno izbora...Za Amisovih 6, dobiješ Iskonovih 5 pa sad razmisli što ti se više isplati.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pa posalji im sliku (prtsc) na mail da im dokazes da nemas toga...
iako, ni ja ne vidim razloga zasto toga ne bi bilo...
jesi probao s nekim drugim browserom?
R.I.P.-16.10.2007.
Probao sa IE i Firefox....
ista stvar...
EDIT:
Evo bas sad isao provjerit i promjenio mi se tip usluge sa "Osnovni" na "15 GB", a ja nisam nista mijenjao...
Sutra ih idem zvat da vidim sta je to posto nisam rekao da promjene, trazit cu da ostave kako je no necu platit ono sto su mi za 7. mjesec obracunali...
Zadnji uredio Black_Hawk : 22-08-2007 u 00:45
Sad zovem Optima SZK u vezi prelaska na ADSL traffic sa T-comovog start paketa i veli mi pametnjaković da trebam prije preći i na fiksnu liniju od Optime... Samo me još više zbunio, nisam ga htio više ništa pitat..
Uglavnom, najbrži način je da odem do Optima centra i predam zahtjev, jel da? Vidim da čekate i po mjesec dana jer poštom šaljete..
Hmm pise da ce mi bit dostupno tel+dsl u roku mjesec dana..jel to istina ili samo pisu tak svima?
Hm i meni je dosta t-koma ,pa sam predao za optimu fix i adsl sa 3mb i flat za 200 kn .istekao mi je ugovor davno sa t-šrot.Danas sam zvao optima szk i rečeno mi je da je sve ok i da dobivam ovaj tjedan papire i da ih potpišem i vratim nazad i za dva tjedna sve gotovo ,jer provjerili su liniju i sve i ok je ,,,,,,,,,,,,,nadam se da ne lažu.............
Točno tako, meni je u početku pisalo 1 mj. i čekao sam neko vrijeme da bi na kraju napisali 6 mj.... Nakon nekog vremena sam prešao na TCom i ugovor od 1 god. - pogađaš, optiDSL je tada postao dostupan(nije ni prošlo tih 6 mj.)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da ne otvaram novu temu, trazim pomoc oko namjestanja servera za spajanje preko traffica. user i pass sam dobio. zaboravio sam kak se router podesava. radi se o zyxelu 660 hw, probao sam,ali mi je na testu zadnja dva fail. naravno,sve to moze preko pm-a.
unaprijed hvala
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks