E ovo je vec zanimljivo,u svakom slucaju definitivno se isplati!![]()
![]()
http://www.optima.hr/adsltraffic.aspx
Prilično zanimljiva ponuda. Od sad optima nudi one iste cijene prometa za sve t-com adsl korisnike, znači flatmin za 70kn (5gb-a, a od 22-7 flat) + brzina t-comu.Dok je pravi flat 150kn.
E ovo je vec zanimljivo,u svakom slucaju definitivno se isplati!![]()
![]()
Ni ja se nebi složio,mislim da sad imaju para od obveznica pa troše.Odlična ponuda ,baš me zanima kako će se razvijati situacija.
Zadnji uredio niten : 25-01-2007 u 21:57
jeli tko ima ovo.
jeli i ovde raspad veze.
kolko para toliko muzike,ili ima nesto ovde pametnog.
Jel mi može netko pojasnit ovu uslugu? Zapravo, jel ovo znači da preko T-HT-a mogu koristiti ADSL od Optime? Hvala
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Da,možeš preko T-Coma koristiti njihov ADSL. Zapravo,u većem dijelu Hrvatske je to i jedini način.
Što se tiče cijena,svejedno mislim da će one padati. Dosta se o tome već priča po netu,a i Šoljanica je najavila "velika iznenađenja za korisnike". Znači ili povećanje brzina ili pad cijene. Mislim da će prvo ići s rušenjem cijena da navuku onu ekipu bez ADSL-a na ugovore (kao i mene,uzeo sam na 2god radi WLAN-a),pošto im infrastruktura i nije nešto pogodna za svemirske brzine.
dakle ako netko hoće od optime ovu uslugu prometa... dovoljno se prebaciti na start paket kod t-coma i ne spajati se s njim... već se spajati s optimom...
Seriously?
ti njima platiš 150kn za flat, a t-comu platiš brzinu!
nice, very nice. samo zbog prometa bi se isplatilo to uzeti. ionako sam već na optima telekomu
pitat ću brata da li mu treba ova flat min opcija
a dal se to vrijeme od 22-7 racuna u tih 5 Gb, ili kako se vec to racuna?...(5gb-a, a od 22-7 flat)...
Zapravao, dal se uopce to broji?
Ovo mi se čini dosta dobro, pošto sam ja još na ISDN-u.. Al nije mi jasno nešto, ako zatražim zahtjev za ADSL od T-coma, pa kaj ne moram onda s njima potpisat ugovor na godinu/dvije? I jel moguće onda koristiti npr. OptiMIN, ali preko wireless-a od T-coma?
Oprema od t-coma ti nema veze s kojim ces providerom spavat. Stovise, savjetujem ti da ne potpisujes dvogodisnji ugovor zbog poluproizvoda koji dobijes od T-Coma i kupis si pravi WLAN router za 500-njak kuna. I da, povrh svega, moci ces koristiti OptiMIN, bez obzira sto si na T-Comovom ADSL-u.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Odlično, hvala na odgovoru i tipp-u.. Već sam se pripremio da ću čekati još cca 2 mjeseca Optimu, al ovako bih je mogao i sad uzeti.. Još samo jedno pitanje- imam 3 kompa, na 2 razine u kući- najbolje riješenje je onda Wlan, jel da? Jel ima kakav link-tema (da ne idem u off) gdje bih mogao pitati/pročitati o padu brzina ak se koristi Wlan- ak uopće pada?
Evo ja se prebacujem posto i telefon imam kod njih!
Kad ja posaljem optimi zahtjev ocel mi se automatski raskinuti promet sa t-comom???
Neće. To moraš otići u T-centar i reći da se želiš prebaciti na start paket...ili jednostavno promjenu obaviti preko Interneta.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja mislim da neces morat ako se ni jedanput ne spojis.
nek me isprave ovi,ako sam krivo napisao.
ćek malo, jer ja moram šta potpisivat sa optimom ili mogu prestat kad hoću..
npr. ostalo mi još par mjeseci kod t-coma, i sad odem kod optime, nemoram potpisivat ugovore na neko određeno vrijeme..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ja se prebacujem na optimu definitivno..
Popricao sa starim, i on je rekao da moze..![]()
neces morat nista placat osim brzine 79kn/mjesecno...
20kn za promet placas samo ako se jednom spojis dakle nacmes paket....zato T-comovu lozinku odmah u smeće---
Mjesečna naknada za ADSL FlatMIN promet je 80kn + 79kn za brzinu ispravak (70+79)150---SORRY
Dok su T-com 5gb 60kn + 79kn za brzinu
A flat 199kn + 79kn za brzinu Apsurd???!!!
Optima isplativa u svakom slucaju...ovaj nacin flata mi se svida...ionako ovih 5gb po danu necu potrosit, FLAT za 159kn ODLICNO!!!! svaka cast optimi
EDIT: VM mreze su imali jeftinije pa se nadajmo da nece i optima tako brzo zavrsit....
Zadnji uredio Yo!Gurth : 28-01-2007 u 14:00
Bookmarks