Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jun 2011
    Bodovi
    4.690
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.690, Nivo: 16
    Bodovi: 4.690, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad kad mi je krenulo nema vise pomoci sta je sa vama,uplasio sam sa da nije nestalo struje.....

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    96.961
    Nivo
    75
    Bodovi: 96.961, Nivo: 75
    Bodovi: 96.961, Nivo: 75
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Najvjerojatnije nisi nešto napravio kako treba , onaj fajl koji sam poslao "zapakiran" je u raru i njega treba najprije raspakirati na PC-u zatim kopirati na karticu , mora biti u Folderu MobileNavigator ... Kolega Martin2000 koji je imao isti problem kaže da to radi , što bi značilo da će radit bilo koji drugi program ili Navigacija . To sam poslao da bih ustanovio na koji se način pokreće Tvoja navigacija ... To što želiš sam napraviti i ako uspiješ u tome je pohvalno , i ja sam takav ...

Objašnjavanje korak po korak nije moguće, svaki je uređaj drugačiji , ako uređaj nisi imao u rukama ili nisi na njemu radio , ja taj Symorp S35 nisam nikad niti vidio , ali već po iskustvu mogu odredit u čemu se radi , ali bez dovoljno podataka nemogu napraviti ništa ...
    Nema toga uputstva "korak po korak" , a da bude univerzalan za sve vrste odnosno modele navigacija . Postupak instalacije karata (Mapa) najednostavniji je kod Garmina , svi njegovi uređaji koriste isti sistem postavljanja karata i kod njega nije problem .
    Kod ovih drugih na bazi WinCE je druga priča , izgubiš li SD sa sistemom pokretanja Navi programa uređaj nije u "voznom" stanju ... Upišeš li nešto krivo na njegovoj memoriji on nezna gdje mu je šta . Isti je problem i kod "telefonske" navigacije u Androidu , Symbianu ili nekom drugom mobilnom OS_u ...

= Citat = Izvorno postao batoboy Pregledaj post
    sad kad mi je krenulo nema vise pomoci sta je sa vama,uplasio sam sa da nije nestalo struje.....
    Nije problem u tebi ni struji , nego te je "pogurala" neka druga tema , i nisi bio vidljiv . To je inače nedostatak svih foruma , netko otvori drugu temu i nestaneš s uvodne prve stranice ...

Znači ako stvar radi kako sam opisao , onda bi trebalo krenuti dalje i pokrenuti neku od boljih Navigacija . Ja bih za početak stavio Mireo Navigaciju koju ćeš skinuti s ovog Linka:
    Mireo Ginius Truck viaGPS 3.1r10 Black Edition

Pošto je gore instalirano samo nekoliko karata ostatak možeš skinuti ovdje .

Da sad previše ne pišem i ne opisujem što napraviti , kad skineš ovo što sam napisao , na PP (privatne poruke) ću Ti poslati ime za Skype (Nick'Name) , i sve ću Ti tamo lijepo objasniti ... Mogu se i spojiti na Tvoj kompjuter preko TeamViewer i to odraditi direktno na navigaciji ...

Napiši mi imaš li Skype instaliran na kompjuteru !?

Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-01-2012, 19:38
  2. TOSHIBA Satellite A100-011 vs. TOSHIBA Satellite A100-599
    By viruango in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 28-01-2008, 15:05
  3. D900i-Dali se Frimware može ubaciti u D900
    By Slatky in forum Samsung
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-07-2007, 11:02