prekopirao sam karticu na hd. Vidim da je cela instalacija gps na kartici, i da ikonica Navigation pokrece .exe
Samo zbog iskustva i mapa sto vec imam, sam mislio da stavim garmin. Ne znam koliko redovno ima update karti za iGo.
prekopirao sam karticu na hd. Vidim da je cela instalacija gps na kartici, i da ikonica Navigation pokrece .exe
Samo zbog iskustva i mapa sto vec imam, sam mislio da stavim garmin. Ne znam koliko redovno ima update karti za iGo.
iGO Primo je dobra Navigacija , pogotovo za uređaje s WinCe .
Mape (karte) koje koristiš na Garmin nuvi uređaju odgovaraju i za GarminXT , ali nesmiju biti veće od 2GB .
AdriaRoute NT 4.10 i SCG NT 2.70 odgovaraju , jer su količinski u MB vrlo male u odnosu na cijelu
Europu koja je velika oko 2.8 GB ... Koristiš li Mape preko MapSource onda nemaš problema jer možeš
sam odrediti veličinu ...
Prije nego natjeraš GarminXT da radi na navedenom uređaju , razmisli ipak o nekoj Navigaciji , kao
što imaš "backup" za iGO Primo , ako Ti i proradi GarminXT uglavnom ćeš imati više problema nego
koristi , rezultati nikakvi ! Garmin je najbolji na njegovim uređajima , ovo drugo je samo igrarija
( zaje....a ) .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks