Imam isti problem.
Radi tootal commander.
Da li postoji nacin da se stavi garmin xt na ovaj uredjaj? Igram se vec par dana sa njim i bez uspeha.
hvala
Imam isti problem.
Radi tootal commander.
Da li postoji nacin da se stavi garmin xt na ovaj uredjaj? Igram se vec par dana sa njim i bez uspeha.
hvala
Misliš na Symorp S35-A100 , dali radi onaj Total Commander kako sam ga ja poslao ili si nešto prerađivao ...
Sa Garminom nećeš na "zelenu granu" , program je užasan vuče Linux "korjene" - neće radit GPS , explorer u
pozadini , uglavnom trud je ne isplativ ...
Pokušaj staviti Mireo Ginius Truck viaGPS 3.1r10 Black Edition
Treba samo podesiti putanju Mapa i GPS port u Ordinale.exe .
Ne budeš se mogao snaći , javi se ponovo !
Radi i iGO Primo , koji je po meni bolji nego Mireo , po mogućnostima , izgledu i t d... (o tome kasnije) ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
onako kako si stavio radi total commander, nista nisam menjao.
Ovaj gps sam dobio, i na njemu je bio Primo.
Ja imam novi 2495 i na telefonu imam garmin xt, pa mi je bila zelja da i na ovo da stavim. Nasao sam razne garmine xt za windows ce ali nijedan nisam uspeo da stavim.
skinuo sam ovaj Mireo Ginius Truck viaGPS 3.1r10 Black Edition kopirao na karticu i nista se nije desilo isto ko i pre
Njprije nisi odgovorio dali radi ono što sam poslao na postu #7 (O tome sve ovisi , da bi se krenulo dalje) !?
Da bi radio Mireo Ginius Truck viaGPS 3.1r10 Black Edition onda se njegov Folder mora zvati mobilenavigator , a izvršni "fajl" mobilenavigator.exe
Ovako:
\SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.exe
Ka d bi bilo tako jednostavno !? Onda ne bi trebalo foruma, nije dovoljno napisati , " kopirao sam na karticu i ništa se nije desilo " , što si kopirao i kako !? Rado bih pomogao , ali ja moram iz Tebe "izvlačit" i postavljat pitanja ...
PS: Nadam se da gospodin Sljaka , ima više "živaca" od mene ...![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks