= Citat = Izvorno postao batoboy Pregledaj post
pa evo ovako posto sam amater u ovome a pokusavam nesto nauciti imaj strpljenja samnom molim te ono iz posta 7 sam pokusao ali se nista nije dogodilo elem mozda i nisam uradio kako treba,sa interneta sam skinuo onaj tc i instalirao ga na karticu jer pri samom skidanju sa interneta me pita gde da ga smestim pa sam ga smestio u praznu karticu kao sto si napisao,ili je to trebalo drgacije da se uradi?pa sam posle pokusao sa ovim programom mireo,skinuo sam program otvorio folder i ono u njemu iskopirao na mojoj sd kartici eto to sam uradio ali dalje nisam znao uz svu dobru volju, i hteo bi da napomenem sve ovo pokusavam ne zato sto necu da nekom platim da mi odradi i gotovo to je najlakse i nije problem nego jednostavno onaj osecaj kad nesto sam uspes da odradis....normalno uz pomoc ovog foruma i dobrih i strpljivih.neznam zasto nema za navigacije onako lepo objasnjeno korak po korak kao za garmin xt koji se ubacuje na nokiju n95,citajuci polako sam sam uspeo da stavim na nokiju navigaciju i radi super
Najvjerojatnije nisi nešto napravio kako treba , onaj fajl koji sam poslao "zapakiran" je u raru i njega treba najprije raspakirati na PC-u zatim kopirati na karticu , mora biti u Folderu MobileNavigator ... Kolega Martin2000 koji je imao isti problem kaže da to radi , što bi značilo da će radit bilo koji drugi program ili Navigacija . To sam poslao da bih ustanovio na koji se način pokreće Tvoja navigacija ... To što želiš sam napraviti i ako uspiješ u tome je pohvalno , i ja sam takav ...

Objašnjavanje korak po korak nije moguće, svaki je uređaj drugačiji , ako uređaj nisi imao u rukama ili nisi na njemu radio , ja taj Symorp S35 nisam nikad niti vidio , ali već po iskustvu mogu odredit u čemu se radi , ali bez dovoljno podataka nemogu napraviti ništa ...
Nema toga uputstva "korak po korak" , a da bude univerzalan za sve vrste odnosno modele navigacija . Postupak instalacije karata (Mapa) najednostavniji je kod Garmina , svi njegovi uređaji koriste isti sistem postavljanja karata i kod njega nije problem .
Kod ovih drugih na bazi WinCE je druga priča , izgubiš li SD sa sistemom pokretanja Navi programa uređaj nije u "voznom" stanju ... Upišeš li nešto krivo na njegovoj memoriji on nezna gdje mu je šta . Isti je problem i kod "telefonske" navigacije u Androidu , Symbianu ili nekom drugom mobilnom OS_u ...