Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 16 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 390
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Bodovi
    3.698
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.698, Nivo: 14
    Bodovi: 3.698, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bio u tele2 centru, prebacio se sa knock out 150 na revoluciju. aktivacija je bila sutradan ujutro, obavjesten sms-om. sad cu malo lakse gurat jos 3-4 mjeseca do kraja ugovora Sad bas citam u vip temi da postojecu korisnici ne mogu prebacit na "savrsenu" tarifu tako da svaka cast teladi sto nisu cigancili sa takvim stvarima

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, Vip si ne može dopustiti da bude jeftiniji od Tele2. To im je ispod časti...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
    Dobro, Vip si ne može dopustiti da bude jeftiniji od Tele2. To im je ispod časti...
    Kakve su to gluposti, pa valjda mu je u interesu da bude jeftiniji, da privuce što više korisnika...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al se vip nije potrudija da zadrži klijente koji su pod ugovorom,da mogu aktivirati savršenu tarifu. Meni još ostaje 5 mjeseca do isteka ugovora i misle da ću im ja plaćati penale i da ću opet ostati na njihovoj mreži da bih aktivirao savršenu tarifu "malo morgen" od ja na tele2 na revoluciju bez razmišljanja jeb.. ti vip oni uvjek sve u rukavicama rade.

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igor999 Pregledaj post
    Kakve su to gluposti, pa valjda mu je u interesu da bude jeftiniji, da privuce što više korisnika...
    Nije točno, Vip ima velike troškove i ne smije ići toliko nisko s dampinškim cijenama kao što radi Tele2. Kao da nisu mogli odmah parirati Tele2 i izjednačiti se u cijenama na svim razinama... Nisu to napravili, tvrtka je uvela novu mrežu, za one koji misle svojom glavom i traže najjeftinije moguće telefoniranje koje će zadovoljavati kakve-takve standarde. Ali takvi su u manjini jer su ljudi lijeni, ali i prilično glupavi jer moraš dobro promozgati ako se želiš snaći u hrpi svih mogućih tarifa.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E nije baš tako. VIP ima tomato te s njima konkurira u segmentu najjeftinijih mreža. VIP se reklamira kao pouzdana, kvalitetna mreža koja brine za svoje korisnike i kad ih nazoveš "sve će napravit da budeš zadovoljan" ono ulizivanje u pakšu ali ćeš zato ti to sve dobro platit. Tele2 im je s revolucijom zadao preveliki udarac i morali su se prilagodit toj ponudi zbog naglog gubitka korisnika.
    VIP je kvalitetnija mreža ali je pederska firma jer danas je savršena tarifa a sutra je već mogu ukinut i vratit te na neku njihovu klasičnu tarifu zato ne volim VIP a to isto rade i sa tomatom. Zato sam siguran kod tele2 jer je on prvi koji skida cijene i zadaje probleme konkurenciji. Isto tako bilježi konstantni rast u udjelu tržišta!
    Zadnji uredio Memphis : 17-05-2012 u 10:45

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
    Nije točno, Vip ima velike troškove i ne smije ići toliko nisko s dampinškim cijenama kao što radi Tele2. Kao da nisu mogli odmah parirati Tele2 i izjednačiti se u cijenama na svim razinama... Nisu to napravili, tvrtka je uvela novu mrežu, za one koji misle svojom glavom i traže najjeftinije moguće telefoniranje koje će zadovoljavati kakve-takve standarde. Ali takvi su u manjini jer su ljudi lijeni, ali i prilično glupavi jer moraš dobro promozgati ako se želiš snaći u hrpi svih mogućih tarifa.
    Ne lupetaj, pa Tele2 ima vece troškove nego Vip. Vip ima svoju infrastrukturu, a Tele dio koristi od T-mobila i naravno placa za nju... A kakvi su to kakvi-takvi standardi?

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne lupetaj, pa Tele2 ima vece troškove nego Vip. Vip ima svoju infrastrukturu, a Tele dio koristi od T-mobila i naravno placa za nju... A kakvi su to kakvi-takvi standardi?
    Očito nisi informiran ili nisi u poduzetničkom duhu. VIP je veća firma ima puno više usluga, korisnika a i time puno više zaposlenih te isto tako i veće troškove, to što tele2 plaća najam infrastrukture je jeftinije od ovog svega što sam nabrojao.

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    E nije baš tako. VIP ima tomato te s njima konkurira u segmentu najjeftinijih mreža. VIP se reklamira kao pouzdana, kvalitetna mreža koja brine za svoje korisnike i kad ih nazoveš "sve će napravit da budeš zadovoljan" ono ulizivanje u pakšu ali ćeš zato ti to sve dobro platit. Tele2 im je s revolucijom zadao preveliki udarac i morali su se prilagodit toj ponudi zbog naglog gubitka korisnika.
    VIP je kvalitetnija mreža ali je pederska firma jer danas je savršena tarifa a sutra je već mogu ukinut i vratit te na neku njihovu klasičnu tarifu zato ne volim VIP a to isto rade i sa tomatom. Zato sam siguran kod tele2 jer je on prvi koji skida cijene i zadaje probleme konkurenciji. Isto tako bilježi konstantni rast u udjelu tržišta!
    Nije problem ni u jednom operateru, nego u tržištu. RH tržište je relativno malo i vec je zasiceno, pa operateri nemaju velike mogucnosti za širenje.
    Sad svi mjenjaju taktike i daju usluge bez mobitela, što u konacnici, gledajuci unazad pet ili šest godina kad su davali mobitele za kunu (i to dobre), a derali na uslugama dolazi na isto.

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očito nisi informiran ili nisi u poduzetničkom duhu. VIP je veća firma ima puno više usluga, korisnika a i time puno više zaposlenih te isto tako i veće troškove, to što tele2 plaća najam infrastrukture je jeftinije od ovog svega što sam nabrojao.
    Ma nemoj, jeftinije je uzeti renta-car, nego otplacivati svoj auto s kojim radiš? Toliko o tvom poduzetnickom duhu....

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije problem ni u jednom operateru, nego u tržištu. RH tržište je relativno malo i vec je zasiceno, pa operateri nemaju velike mogucnosti za širenje.
    Sad svi mjenjaju taktike i daju usluge bez mobitela, što u konacnici, gledajuci unazad pet ili šest godina kad su davali mobitele za kunu (i to dobre), a derali na uslugama dolazi na isto.
    Joj prijatelju ... bez uvrede ali nemaš pojma i nemoj najsjedat na te Mudrinićeve fore. Ima mjesta koliko hoćeš ima mjesta za još 10 operater samo što će ti takve glavešine pričat takve nebuloze zato što onda oni gube tržište i nemaju više tolike profite. Jedna nizozemska koje je veća država od naše ima 40 operatera! Tako da te fore o zaisićenosti su priče za malu djecu. Što se tiće telefona to je zbog novog zakona u kojem možeš raskinut ugovor prije isteka ali moraš platiti razliku u popustu (benefitu). Zato je tele2 digao cijene iako je bio najjfetinij što se tiče aparata.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nemoj, jeftinije je uzeti renta-car, nego otplacivati svoj auto s kojim radiš? Toliko o tvom poduzetnickom duhu....
    Pa to sam ti baš htio reć! Naravno da je jeftinije rentat mrežu jer ja nemam nikakvih drugih troškova osim najma. Dok tecimo t-mobile mora meni osigurat ispravnu mrežu i on je dužan investirat u nju i održavati je što su veći troškovi od najma. Sve firme danas rentaju aute jer im je povoljnije ali sad zašto o tome nećemo jer vidim da se ne snalaziš u tome.
    Naravno daj je tebi to neisplativo jer ti to gledaš iz svoje pozicije kao korisnik.

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa to sam ti baš htio reć! Naravno da je jeftinije rentat mrežu jer ja nemam nikakvih drugih troškova osim najma. Dok tecimo t-mobile mora meni osigurat ispravnu mrežu i on je dužan investirat u nju i održavati je što su veći troškovi od najma. Sve firme danas rentaju aute jer im je povoljnije ali sad zašto o tome nećemo jer vidim da se ne snalaziš u tome.
    Naravno daj je tebi to neisplativo jer ti to gledaš iz svoje pozicije kao korisnik.
    Da, da, jeftinije je placati dnevno 200 kuna za najam vozila nego cca 2000 kuna mjesecno za ratu leasinga, i na kraju auto ostaje tebi (ako znaš šta to je). Bože moj, samo se nadam da se neceš u životu baviti ekonomijom.....

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire, E63
    Operater
    VIP,Tele2, T-mobile
    Bodovi
    16.945
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Bodovi: 16.945, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VIP je kvalitetnija mreža ali je pederska firma jer danas je savršena tarifa a sutra je već mogu ukinut i vratit te na neku njihovu klasičnu tarifu
    Kako to misliš? Piše u uvjetima:

1. Tarifni model Savršena dostupna je za aktivaciju u promotivnom periodu od 16.5.2012. do 15.6.2012. a korisnici koji ih aktiviraju u navedenom periodu mogu ih koristiti neograničeno.

Ne mogu ukinut tarifu, nego je samo ugasiti za nove korisnike.
    T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daruar28, ti radis za vip???
    kako to mislis da vip ne smije ici tako nisko sa cijenama??
    pa da, istina...vip ima vece troskove,ali zar ne mislis da ima i vece prihode???
    oni su vec dugo na trzistu, opremu su otplatili,a tele2 se jos bori i instalira svoju opremu.
    mislis da njima tmobile POKLANJA svoje mrezne minute, struju,sta vec???
    naravno da ne poklanja, nego im iznajmljuje po cijeni koja je njima isplativa....dakle i na tome sto neko tele2 koristi preko tmobilevog signala, tmobile zaradjuje.
    tele2 u hrvatskoj jos uvijek posluje sa minusom, dok su tmobile i vip jedni od najvecih profitera, tj firme sa najvecim zaradama.
    to sto oni do sada nisu spustali cijene nema veze sa troskovima, nego jednostavno sa njihovim brandom.
    uveli su tomato kako svoj vip ne bi doveli u pitanje...kako svi korisnici vipa ne bi jednostavno poceli koristiti tu novu tarifu, koja je povoljnija od svega sto vip pod svojim brandom nudi. a kada bi to napravili svi korisnici vipa, smanjio bi im se profit.
    ovako su nas "zavarali", zadrzali skupe tarife,a pod novim brandom ponudili povoljnije usluge, za one koji su spremni pobjeci od vipa...da ih po svaku cijenu zadrze,po svaku cijenu, pa i po cijenu gubitka, tj neisplativosti (dumpinga). zbog toga su isli s cijenama minute ispod 0,20kn a zbog toga su uveli i brutalnu tarifu.

pa ipak, sve to ne bi nikada ponudili unutar svog branda, jer znaju da su korisnici ovce, koje je tesko pokrenuti....dakle, veoma mali broj ih je spreman prenijeti broj "na drugu mrezu" dok je puno veci broj onih koji bi isto ucinio al na drugu tarifu unutar branda

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, da, jeftinije je placati dnevno 200 kuna za najam vozila nego cca 2000 kuna mjesecno za ratu leasinga, i na kraju auto ostaje tebi (ako znaš šta to je). Bože moj, samo se nadam da se neceš u životu baviti ekonomijom.....
    Haha.

Ne funkcionira ti to tako. Mreza koju iznajmljuje t-mobile je iovako prekapacitirana za njih, i cijena najma je zato i niza. Jer ako ne iznajme, trosak im je isti. Zato tele2 placa puno manje za najam mreze nego sto bi ih kostao brzi razvoj vlastite mreze (sto podrazumijeva visoki stupanj zaduzenosti)

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    118
    Nivo
    1
    Bodovi: 118, Nivo: 1
    Bodovi: 118, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao aurellie Pregledaj post
    Možete svi puniti račun i činit slične dosjetke, jer nigdje ne piše da se ne može. Ali ne zaboravite da smo upravo tu gdje jesmo baš radi takvih koji su imali slične dosjetke
    sigurno većina korisnika revolucije ne potroši niti 2000 minuta. Tele2 treba spustit limit sa 5000 na 2000 i nema više zlouporaba, ako to ne žele, njihov problem

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda neka ne reklamiraju da je NEOGRANIČENO nego neka napišu ograničeno na toliko i toliko!!! Stvarno me živcira to laganje u marketingu!!! Zna se što znači neograničeno ili beskonačno a zna se što znači ograničeno i točno na koliko (5000 ili 2000)...Po toj logici moj auto može prijeći s jednim rezervoarom goriva neograničeno km - ja vozim beskonačno (ali je ograničeno na 42L goriva)... To što je limit nekome velik i nedostižan ne znači da ne postoji!!!

19. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia E5
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    13.857
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.857, Nivo: 28
    Bodovi: 13.857, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Onda neka ne reklamiraju da je NEOGRANIČENO nego neka napišu ograničeno na toliko i toliko!!! Stvarno me živcira to laganje u marketingu!!! Zna se što znači neograničeno ili beskonačno a zna se što znači ograničeno i točno na koliko (5000 ili 2000)...Po toj logici moj auto može prijeći s jednim rezervoarom goriva neograničeno km - ja vozim beskonačno (ali je ograničeno na 42L goriva)... To što je limit nekome velik i nedostižan ne znači da ne postoji!!!
    Dobro si povukao paralelu. Možeš se voziti neograničeno - normalnom brzinom dok ima benzina, a kasnije možeš beskonačno gurat, ha ha

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Ne mogu shvatiti u čemu je tvoj problem.......haloooo pa ti si na BonBon-u !
    Uostalom imaš HAKOM pa se žali da te smeta kako neki tamo operater laže i mulja pošten narod koji je na BonBon-u.
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je u marketingu i sitnim slovima. Dok bonbon i tomato jasno kažu "gle, imaš xyz minuta u paketu, a poslije se možeš j*", Tele ljudima maže oči ovčjim mlijekom zbog kojeg mnogi ne vide sitna slova koja >postoje<. I trebala bi biti puno veća. To više nisu sitna slova - to su osnovni uvjeti tarife bez kojih zapravo ne znaš što si potpisao.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

23. 'Hvala' kaže:

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sada sam tražio, no vjerojatno mi je promaklo, pa molim da me uputite na dokumenat na tele2.hr gdje je iskazano ograničenje vezano za količinu minuta / SMS-a u Revoluciji.......
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na prvoj stranici se spominje, Načelo pravednosti korištenja usluga i proizvoda koje vrijedi za sve njihove tarife, ali ipak najviše pogađa Revoluciju jer se reklamira kao neograničena.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kokibj Pregledaj post
    Sada sam tražio, no vjerojatno mi je promaklo, pa molim da me uputite na dokumenat na tele2.hr gdje je iskazano ograničenje vezano za količinu minuta / SMS-a u Revoluciji.......
    Načelo pravednosti korištenja usluga i proizvoda

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ograničenja u ovakvim tarifama će postojat uvijek. Razlog je zloupotreba, odnosno zbog call centara i sličnih. Imali bi fiksnu cijenu za telefon, i tu su operateri na gubitku.
    Ne da mi se sad tražit, ali i vani su vjerojatno takvi uvjeti u ovakvim tarifama.
    I inače, sustav automatski prati to, i ako se zalomi dva-tri mjeseca za redom prekoračenje, piši pa-pa ovoj tarifi.

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 16 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2