Uvjetno rečeno FLAT, s obzirom na uvjete korištenja...Ali nećemo ići u krajnost![]()
To je prva flet tarifa u RH,druge su uvik imale ograničenje prema nekoj mreži,naplata uspostave i sms-a.To je tarifa za ljude koji puno pričaju,a ne skidaju filmove i gledaju youtube na mobitelu,uostalom skineš nešto doma pa staviš na mobitel.Mobitel i služi za pričanje,a surfati nešto usput dok ideš negdi ili nekog čekaš.Kupi laptop ili tablet i za 100 kuna imaš 20 giga.A za one koji bi tili gledat ligu prvaka na mobitelu neka uzmu dodatni paket.A ima tri tarife smart 30 300 minuta za umjerene korisnike ,brutalka za ovisnike i revolucija za poslovne ljude i one koji puno pričaju.A ima i bonbon za 40 kuna prema bonbonu bez uspostave poziva tako da nije brutalka baš najpovoljnija.Kako za koga
Uvjetno rečeno FLAT, s obzirom na uvjete korištenja...Ali nećemo ići u krajnost![]()
krajnost: 30 dana*24 sata*60=43200 min odnosno npr 40 000 kn na Tomato tuđi račun.....
sakrit mob, otvorena linija i prisluškivanje od 0 do 24h....
slanje jedno 100000000 reklamnih sms-ova,
e da, nisam pročitao uvjete korištenja bemti...
....
Vec je sve receno.
Moj otac se upravo prebacio sa knockout 150 na ovu revoluciju i srezao troskove sa nekih 270-320kn mjesecno na ovih 160kn. Puno razgovara, posalje 20ak SMSova a internet ne zna ni upaliti. Jednostavno da ne moze jednostavnije.
Sestra se isto isla prebaciti sa brutalke na revoluciju iako mislim da nije profitirala. Doduse na brutalki je bon od 20 kn potrosila u 72h pa opet..
Ja ostajem dosljedan brutalki jer sa 100 kn mogu isto sto i revolucija, uz vise interneta.
Problem je sto ljudi moraju izvagati da li zele smanjiti mjesecni izdatak za mobitel ili zele povecati kolicinu usluga, a eto ja sam nasao tarifu koja nudi i jedno i drugo.
Sent from my HTC Legend
Zavisi koliko osoba priča,nekima je potrebno i više od 1000 minuta,a nije toliko bitan internet,imaju tablet i 20 giga za net.Ja zasad ostajem u smart 30,dovoljno mi je 300 minuta
Negativna strana brutalke.Moraš ispunit pristupnicu,moraš pazit da na računu ostane ti 55 kuna,inaće je nemožeš naknadno aktivirat.Vrijedi do 30.4,posli nemožeš.To su vrlo velike mane brutalke
Zadnji uredio morski vuk : 01-04-2012 u 20:41
Da ,ali moraš uvik pazit da nakon 30 dana imaš 55 kn na raćunu,ako iti jedan mjesec u narednom periodu imaš 54 kune,gubiš je zauvik.To je ogromna mana i zato ta tarifa i nije baš najpovoljnija.Koristim smart 30 i zasad je ok 300 minuta mi je dovoljno.A za ove koji vole puno pričat,a surfat više vole na tablet i laptop,nego na mobitel revolucija je strava,jer nema pristupnica,ograničavanja minuta,uspostava poziva i ucjena da moraš imati 55 kuna.Mislim da zbog ove odredbe večina ljudi ipak će birati između revolucije na postpaid ili smart 30 na prepaid
Kog vraga spominjete uspostave poziva ako je CIJELI PAKET 55kn. Tele je lijepo opalio cijenu 160 kn i naravno da nece bit uspostave..
A ako vec koristim mobitel toliko koliko mi tarifa nudi onda mislim da je najmanji problem sjetit se nadoplatit 50-100 kn svakih mjesec dana.
A svi zaboravljaju na famozni Tele2 signal..
Sent from my HTC Legend
Tarifa je dobra za one koji dosta pričaju i isplati je se uzeti, zoveš prema svim mrežama i ne misliš koliki će ti doći račun. Uz to uvijek možeš provjeriti mail ili pogledati nešto što trebaš na internetu... a oni koji koriste razne message klijente viber, msn,fring,skyp,voip i druge điđe miđe i koji nadoplačuju 50-100 kuna mjesečno, ovo sigurno nije tarifa za njih. Svatko si odabere ono što mu više odgovara.
PREDATOR
Nema tu puno rasprave. Brutalna tarifa je povoljnija od revolucije za većinu ljudi, dok će oni koji ne vole bonove ili obavljaju puno kratkih poziva odabrati revoluciju. Meni pak najviše odgovara smart za 30kn, nekome neka 4. itd. Bitno je da imamo veliki izbor i da tarife nikad nisu bile bolje.
Citiram:
"Je li cijena za korištenje podatkovnog prometa ista ako se napravi na Tele2 ili na T-Mobile signalu u Republici Hrvatskoj i je li promet napravljen na Tele2 ili T-Mobile signalu uključen u besplatnu količinu koja je uključena u tarifu Revolucija?
Da, cijena za korištenje podatkovnog prometa ista je za sav podatkovni promet napravljen na području Republike Hrvatske na Tele2 ili T-Mobile signalu."
Da, to je dobra stvar. Jer koliko se sjecam na smileyu je bila shema da se podatkovni promet poveca na 2.5kn/MB kad si u roamingu (t-mobile).
Al sta je netko rekao vezano za Tele2 signal, kad idem autom ili busom prema Zg-u gotovo je nemoguce uhvatit signal na 50% puta, pa stvarno ne znam kako funkcionira prebacivanje na roaming
Sent from my HTC Legend
Meni prebacivanje na roaming radi bez problema, kad nestane tele2 signal treba mu nekoliko sekundi da se prebaci na t-mobile.
E ali obično u praksi to ne radi tako lijepo, nego se prebaci na T-mobile ali onda zna prebaciti i nazad na Tele2 (iako ga zapravo definitivno nema) i onda te ljudi zovu a ti nedostupan...Imaš signala samo 0%... Ne šljaka to baš bez problema. Također može se staviti na ručno traženje signala, ali to onda stvara nove probleme - kad se signal izgubi (u liftu, podrumu, putem) moraš ručno odabrati signal (inače si nedostupan)... Naravno, u bolnici, liftu i nekim podrumskim prostorima tele2 se izgubi dok t-mobile i vip su jaki. Zato u bolnici a pogotovo podrumu bolnice Osječke baš i ne šljaka koliko se sjećam...
Ali dobro, ako nekome šljaka tele2, tj. neće se naći u nekim ovakvim upitnim situacijama onda neće ni primjetiti takve probleme...
Meni je taj tele2 signal (slabije penetracije od T-mobile) i roaming stvarao užasne probleme. Jer sam se često nalazio u bolnici, podrumu, liftu i često sam putovao u područje roaminga...Tako da non stop neki problemi u vezi toga...Ručno biranje, automatsko biranje - neznaš šta je gore!
Dovoljno je i 100kn uzeti kao 0. Čim se spusti iznos na dvoznamenkasti broj - treba nadoplatiti i to je to! Zašto svi vole imati 3 kn na računu!?!?!
Ni ja to nevidim kao problem. Bilo bi vjerovatno jednostavnije da je 50kn, al i 55kn je OK, bonova ima svuda, mislim da to nije problem!
tele2 je također odradio odličan (napokon) posao! čekamo još šta slijedi za bonaše...
Zadnji uredio mmausa : 05-04-2012 u 11:41
Bookmarks