Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 16 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 390
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    njih sam zaboravio....a eto ideje za zaradu svim forumasima.
    mozda nije losa opcija ni kupiti za cijelu obitelj te kartice, jednu tele2 pretplatu i 1. dan u mjesecu napuniti svakome po malo
    eto, 3-4 broja, a samo 160 kn mjesecno

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao aurellie Pregledaj post
    Danas sam bio u dubrovniku i slučajno prošao kraj tele2 prodajnog mjesta a unutra KRCATO. i ja bi na revoluciju ali drži me knock out ugovor još 3 mjeseca

Vjerojatno ćemo na kraju izbacit i telefon iz kuće, jer i ovako ga plaćamo pun k... a ne koristimo nikad.
    Nema veze kaj si pod ugovorom, tarifu možeš mjenjat! Bitno je samo da ti trenutno pretplata nije veća od nove što vjerovatno nije tako da možeš besplatno promjenit tarifu u jednoj kalendarskoj godini a sve ostale promjene tarife se naplaćuju 40 kn.

3. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna li itko sta se desava ako TELE2 deaktivira SIM karticu zbog zlouporabe... nakon sta se prekoraci limit od5000 minuta, prilikom prebacivanja kuna na tomato, recimo.. i ako prekinu taj preplatnicki odnos... zanima me da li oni naplacuju te potrosene minute ili ti samo naplate tu preplatu od 160 kn i gotovo...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Bodovi
    3.698
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.698, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možete svi puniti račun i činit slične dosjetke, jer nigdje ne piše da se ne može. Ali ne zaboravite da smo upravo tu gdje jesmo baš radi takvih koji su imali slične dosjetke

6. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Dec 2007
    Bodovi
    3.698
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    Nema veze kaj si pod ugovorom, tarifu možeš mjenjat! Bitno je samo da ti trenutno pretplata nije veća od nove što vjerovatno nije tako da možeš besplatno promjenit tarifu u jednoj kalendarskoj godini a sve ostale promjene tarife se naplaćuju 40 kn.
    svaka čast za ovo, evo sad sam zazvao službu za korisnike i sve što treba je pojavit se na nekom tele2 prodajnom mjestu i tamo podnijet zahtjev, pa idem ujutro to riješit. Još jednom hvala

7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hajde neka netko nazove sluzbu za korisnike i neka pita koliki ce racun biti ako TELE2 raskine ugovor zbog zlouporabe... da li treba platiti samo preplatu za prethodni mjesec ili se placa sve ono sta se i potrosilo... ja ne mogu zvat jer mi deaktiviralo karticu..

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam zasto bi sebe netko dovodio u nezgodnu situaciju s tim pitanjem sluzbi za korisnike. Punio si tomato racun na kojem sigurno imas 300+kn pa mozes s istog tog tomato broja i nazvati SZK.

10. 'Hvala' kažu:

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadam se da ćete dobro opeči. Zbog ovakih ljudi kao ti i onaj pametnjaković Hackrivers koji misle da su uhvatili Boga za bradu mi smo u ovakvoj državi kakvoj jesmo. Daš balkancu nešto on će to iscijediti do zadnje kapi. Zaslužujemo baš da nas se tretira kao zadnje smeće jer to i jesmo. Revolucija je prva prava tarifa koja ti za određenu cijenu daje sve, al mi balkanci očemo 1000000 minuta da punimo tomato i zovemo u afriku za 0kn. I ono za 10% 30 minuta je maknuto iz pdf-a al zbog ovakvih trebali bi vratiti to pravilo. Stvarno ne kužim te ljude, onda prodaju po njuskalu i misle da su poduzetnici.
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

12. 'Hvala' kažu:

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Bodovi
    9.119
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.119, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti si jedna obična primitivna b***la. tele2 u tarifi nudi 5000 minuta za koje ću ja pošteno platiti 150 kuna. koga briga šta ja s time punim SVOJ tomato račun (koji nije namijenjen za daljnju prodaju nego za osobnu upotrebu).
    tarifa revolucija ima svoje opće uvjete, uz koje se veže načelo pravednosti i opći uvjeti tele2 usluge i ja se svih nabrojanih uvjeta striktno držim i ne zlorabljujem apsolutno ništa.

14. 'Hvala' kaže:

7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a pridrzavao bih se i ja tih pravila da su oni u svojoj reklami naveli i taj limit od 5000 min.. za njega sam saznao tek nakon sta mi je deaktivirana kartica..

Datum registracije
    Mar 2008
    Bodovi
    9.119
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa napunio si vjerojatno svoj tomato s jedno 5000 kuna i dobro. nećemo sad biti previše pohlepni.

7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, ali sad mi kartica deaktivirana i ne znam kakve su eventualne posljedice..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N97, N93, 6288
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    5.953
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.953, Nivo: 18
    Bodovi: 5.953, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kakve bi bile posljedice? Ugovor je raskinut i vjerojatno ti neće dati napraviti novi u neko dogledno vrijeme i to je to.

@Hackerivs: Koja je poanta punjenja tomato računa za osobnu uporabu kad na Tele2 tako i tako imaš besplatne pozive, poruke i 500MB prometa? Još moraš Tomato račun nadoplaćivat bonovima da ti račun ne istekne slučajno.
    Meni se čini previše gnjavaže za tako banalnu stvar kao što su telefoniranje i sms, a papreno skup podatkovni promet se pri tom plaća pravim novcem, ali tko voli nek izvoli

Vip je stvarno vrhunac bezobrazluka, vidim da su ukinuli da pozivi s vip mreže "pune" Tomato.

19. 'Hvala' kaže:

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sipe Pregledaj post
    al mi balkanci očemo 1000000 minuta da punimo tomato i zovemo u afriku za 0kn. Stvarno ne kužim te ljude
    pozdrav od "te ljude"

imam mnogo minuta koje nemam kako koristiti u HR, pa ih pretvaram u kn na tomato računu:
    - za pozivati rodbinu/prijatelje u inoz
    - za poslovne razgovore prema inoz (najčešće zbog dolazaka gostiju u apartmane)
    - za telefoniranje u roamingu (skijanje, poslovno/turističko/obiteljsko putovanje u inoz...)

p.s.
    nakon što na tomato broju (sa par tisuća kuna) istekne vrijeme aktivacije prodam ga.
    više se isplati kupiti novi broj za 12,5 kn nego nadoplaćivati stari bonom od 50 kn. ipak nekad i nadoplatim bonom od 50 kn ako neki tomato broj ne prodam u roku od 270 dana koliko je dozvoljena neaktivnost

inače u italiji "te ljude" imaju još veće mogućnosti. bili prilozi i na TV (le iene). tip isao u TIM i dobio 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). prebacio broj u wind i dobio novih 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). prebacio broj u vodafone i dobio novih 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). i tako u krug.
    to je najjednostavnija računica, a bilo je i drugih kombinacija

info za sipe:
    da ne misliš da je snalažljivost odlika samo balkanaca, ima ih i među apenincima

ovdje pričamo o kombinacijama "revolucija > tomato >"
    a proteklih godina bilo je raznih kombinacija u t-mobileu, vipnetu i tele2 zahvaljujući kojima sam napunio svoje prepaid brojeve s tisućama kuna (prave kune, ne bonus kune) koje sada trošim na plaćanje sms parkinga
    tada nisam čitao ovaj forum, ali se vjerojatno i tada našao koji dušebrižnik koji se brinuo da opstanu vip i t-mobile te da korisnici ne koriste nemilice njihove promocije. a onda kada je došao tele2 sa svojim promocijama vjerojatno je bilo likova kao Sipe koji su se trudili uvjeravati kako nije pošteno uzeti to što ti operateri nude, jer kao, oštetit ćeš ih
    Zadnji uredio ispravljach : 02-05-2012 u 13:23

21. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Mar 2008
    Bodovi
    9.119
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao filipv Pregledaj post
    A kakve bi bile posljedice? Ugovor je raskinut i vjerojatno ti neće dati napraviti novi u neko dogledno vrijeme i to je to.

@Hackerivs: Koja je poanta punjenja tomato računa za osobnu uporabu kad na Tele2 tako i tako imaš besplatne pozive, poruke i 500MB prometa? Još moraš Tomato račun nadoplaćivat bonovima da ti račun ne istekne slučajno.
    Meni se čini previše gnjavaže za tako banalnu stvar kao što su telefoniranje i sms, a papreno skup podatkovni promet se pri tom plaća pravim novcem, ali tko voli nek izvoli

Vip je stvarno vrhunac bezobrazluka, vidim da su ukinuli da pozivi s vip mreže "pune" Tomato.
    poanta je upravo ova koju je ispravljach napisao iznad mene. daleko od toga, napunjen tomato račun dugo će vremena pružati izvor besplatnog telefoniranja za moje potrebe (ukoliko vip ne promijeni opće uvjete)

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hackerivs Pregledaj post
    ti si jedna obična primitivna b***la. tele2 u tarifi nudi 5000 minuta za koje ću ja pošteno platiti 150 kuna. koga briga šta ja s time punim SVOJ tomato račun (koji nije namijenjen za daljnju prodaju nego za osobnu upotrebu).
    tarifa revolucija ima svoje opće uvjete, uz koje se veže načelo pravednosti i opći uvjeti tele2 usluge i ja se svih nabrojanih uvjeta striktno držim i ne zlorabljujem apsolutno ništa.
    Balkancu, javi se kad te isključe. 1. ti si primitivna kako si me već nazvao jer javno pišeš da ćeš zloupotrebiti tarifu i nadam se da nećeš uspjet napunit niti 100kn. Zbog ovakih "pamtnih" kao što si ti i tvoj prijatelj ispravljach mi propadamo i uvijek ćemo propadati. Javi se molim te samo kad te isključe.

= Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    pozdrav od "te ljude"

imam mnogo minuta koje nemam kako koristiti u HR, pa ih pretvaram u kn na tomato računu:
    - za pozivati rodbinu/prijatelje u inoz
    - za poslovne razgovore prema inoz (najčešće zbog dolazaka gostiju u apartmane)
    - za telefoniranje u roamingu (skijanje, poslovno/turističko/obiteljsko putovanje u inoz...)

p.s.
    nakon što na tomato broju (sa par tisuća kuna) istekne vrijeme aktivacije prodam ga.
    više se isplati kupiti novi broj za 12,5 kn nego nadoplaćivati stari bonom od 50 kn. ipak nekad i nadoplatim bonom od 50 kn ako neki tomato broj ne prodam u roku od 270 dana koliko je dozvoljena neaktivnost

inače u italiji "te ljude" imaju još veće mogućnosti. bili prilozi i na TV (le iene). tip isao u TIM i dobio 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). prebacio broj u wind i dobio novih 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). prebacio broj u vodafone i dobio novih 500 € na prepaid računu. potrošio ih (ne samo za usluge operatera). i tako u krug.
    to je najjednostavnija računica, a bilo je i drugih kombinacija

info za sipe:
    da ne misliš da je snalažljivost odlika samo balkanaca, ima ih i među apenincima

ovdje pričamo o kombinacijama "revolucija > tomato >"
    a proteklih godina bilo je raznih kombinacija u t-mobileu, vipnetu i tele2 zahvaljujući kojima sam napunio svoje prepaid brojeve s tisućama kuna (prave kune, ne bonus kune) koje sada trošim na plaćanje sms parkinga
    tada nisam čitao ovaj forum, ali se vjerojatno i tada našao koji dušebrižnik koji se brinuo da opstanu vip i t-mobile te da korisnici ne koriste nemilice njihove promocije. a onda kada je došao tele2 sa svojim promocijama vjerojatno je bilo likova kao Sipe koji su se trudili uvjeravati kako nije pošteno uzeti to što ti operateri nude, jer kao, oštetit ćeš ih
    Pozdrav i tebi. Također ti želim da te isključe nakon 2 obavljena poziva. Ovo što vi radite je ZLOUPOTREBA USLUGE ZATO VAS I ISKLJUČUJU. Ja ne znam dali ste vi potpuno pismeni, ali ako ti meni iznajmiš auto i zamoliš me da ga ne vozim više od 6000 okretaja da ga ne uništavam, a ja ga vozim 7000 okretaja jer sam ti platio korištenje tjedan dana auta i imam pravo na radit što želim, što bi rekao? Jednostavno ne vidite dalje od vlastite koristi i toplo se nadam da će vas isključiti. Isto zašto je tomato (vip) vratio tarifu na tuđi račun je igraju prljavo i obični su lopovluk, znaju za ovakvu "gospodu" koja želi "iskoristiti" ono što su platili. Šteta što tele2 vas može samo isključiti, trebalo bi im dozvoliti prijavu hakomu, javna objava podataka i zabraniti korištenje mobilnih usluga.
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sipe Pregledaj post
    Balkancu, javi se kad te isključe. 1. ti si primitivna kako si me već nazvao jer javno pišeš da ćeš zloupotrebiti tarifu i nadam se da nećeš uspjet napunit niti 100kn. Zbog ovakih "pamtnih" kao što si ti i tvoj prijatelj ispravljach mi propadamo i uvijek ćemo propadati. Javi se molim te samo kad te isključe.

Pozdrav i tebi. Također ti želim da te isključe nakon 2 obavljena poziva. Ovo što vi radite je ZLOUPOTREBA USLUGE ZATO VAS I ISKLJUČUJU. Ja ne znam dali ste vi potpuno pismeni, ali ako ti meni iznajmiš auto i zamoliš me da ga ne vozim više od 6000 okretaja da ga ne uništavam, a ja ga vozim 7000 okretaja jer sam ti platio korištenje tjedan dana auta i imam pravo na radit što želim, što bi rekao? Jednostavno ne vidite dalje od vlastite koristi i toplo se nadam da će vas isključiti. Isto zašto je tomato (vip) vratio tarifu na tuđi račun je igraju prljavo i obični su lopovluk, znaju za ovakvu "gospodu" koja želi "iskoristiti" ono što su platili. Šteta što tele2 vas može samo isključiti, trebalo bi im dozvoliti prijavu hakomu, javna objava podataka i zabraniti korištenje mobilnih usluga.
    Prijatleju, ako oni uvode limit od 5000 minuta, onda u svojim reklamnim porukama ne smiju staviti da su pozivi neograniceni, ako su ih na taj nacin ogranicili... jer neograniceno znaci beskonacno mnogo, a ako je limitirano na bilo kakav nacin onda to vise nije neogranicena tarifa... to isto tako mozes usporediti i sa neogranicenim internetom, gdje mozes biti 24 sata dnevno online, a placas samo preplatu... to se zove neograniceno...

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dok se strasti ne ohlade a i još neki će na hlađenje.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji ciganluk das mu prst a on uzme cijelu ruku..

Sent from my HTC Legend

7 days registered

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam trenutno na revoluciji i nemam se što požaliti plaćam 150kn mjesečni i nadoknada za cijeli mjesec mi je bila samo 11,67kn. Predlažem je sve je super samo nemojte skiati ništa s interneta jako mnogo naplaćju skiadnje podataka.

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivanamia Pregledaj post
    Predlažem je sve je super samo nemojte skiati ništa s interneta jako mnogo naplaćju skiadnje podataka.
    ? Molim te objasni ovu rečenicu.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    1.424
    Nivo
    8
    Bodovi: 1.424, Nivo: 8
    Bodovi: 1.424, Nivo: 8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivanamia Pregledaj post
    Ja sam trenutno na revoluciji i nemam se što požaliti plaćam 150kn mjesečni i nadoknada za cijeli mjesec mi je bila samo 11,67kn. Predlažem je sve je super samo nemojte skiati ništa s interneta jako mnogo naplaćju skiadnje podataka.
    Imas 500 mega besplatno. Sasvim dovoljno za provjeru maila i lagani surf.

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam neki dan sa Smart 200 prešao na Revoluciju, a što se tiće 'date' koja je u paketu......pa meni su sva ažuriranja svega uključena i to je dovoljno 'date' za sve......e sad to što baterija nije, to je nešto drugo
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    do 31.8. promotivna cijena nakon potrošenih 500mb je 0.25kn za 1mb....

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    1.057
    Nivo
    7
    Bodovi: 1.057, Nivo: 7
    Bodovi: 1.057, Nivo: 7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo prošli mjesec od 12. Do kraja sam potrošio 1300 minuta razgovora na revoluciji i oko 150 poruka. Račun 102 kn. Meni se to i više nego isplati. Fiksni otkazao i svima odbijam pozive i nazovem nazad. Imam i widget za to :-).

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 16 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2 X8
    By strikan in forum Tele 2
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-02-2011, 21:48
  2. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  3. mms tele2 help
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-08-2006, 23:49
  4. Tele2 Pin?
    By Punio4 in forum Tele 2
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:06
  5. Tele2.hr
    By ojpi in forum Tele 2