Najvjerojatnije nisi nešto napravio kako treba , onaj fajl koji sam poslao "zapakiran" je u raru i njega treba najprije raspakirati na PC-u zatim kopirati na karticu , mora biti u Folderu MobileNavigator ... Kolega
Martin2000 koji je imao isti problem kaže da to radi , što bi značilo da će radit bilo koji drugi program ili Navigacija . To sam poslao da bih ustanovio na koji se način pokreće Tvoja navigacija ... To što želiš sam napraviti i ako uspiješ u tome je pohvalno , i ja sam takav ...
Objašnjavanje korak po korak nije moguće, svaki je uređaj drugačiji , ako uređaj nisi imao u rukama ili nisi na njemu radio , ja taj Symorp S35 nisam nikad niti vidio , ali već po iskustvu mogu odredit u čemu se radi , ali bez dovoljno podataka nemogu napraviti ništa ...
Nema toga uputstva "korak po korak" , a da bude univerzalan za sve vrste odnosno modele navigacija . Postupak instalacije karata (Mapa) najednostavniji je kod Garmina , svi njegovi uređaji koriste isti sistem postavljanja karata i kod njega nije problem .
Kod ovih drugih na bazi WinCE je druga priča , izgubiš li SD sa sistemom pokretanja Navi programa uređaj nije u "voznom" stanju ... Upišeš li nešto krivo na njegovoj memoriji on nezna gdje mu je šta . Isti je problem i kod "telefonske" navigacije u Androidu , Symbianu ili nekom drugom mobilnom OS_u ...

Bookmarks