Evo ja sada probao. Uključio Navigon, isključio ga bez ikakvog posebnog isključivanja gps-a i otišao vidjeti šta troši bateriju. Tu među stavkama nije bilo navigona, znači da se skroz zatvorio i da ne cucla bateriju.
Evo, instalirao sam System panel i preko te aplikacije pogledao što mi točno trenutno troši bateriju, i Navigona nije bilo. Sve je u redu, samo me bilo zbunilo ono što piše pod Battery use, no to se zapravo odnosi na ono vrijeme kad je određ. aplikacija bila pokrenuta. Sve je u redu. Pozdrav
Evo ja sada probao. Uključio Navigon, isključio ga bez ikakvog posebnog isključivanja gps-a i otišao vidjeti šta troši bateriju. Tu među stavkama nije bilo navigona, znači da se skroz zatvorio i da ne cucla bateriju.
PREDATOR
Kad sve instaliran i ubacim mapu, mob zahtjeva spajanja na internet preko wlana ili PC. Zašto?
Ukljucis internet i pusti da skine to sto treba. Tak je i meni bilo, ali ak si sve napravio kak spada, treba ti samo prvi put spajanje na net i to par sekundi, kasnije kad udjes u Navigon, vise ne. Pozdrav
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Molio bih Navigon (program i karta HR) za Xperiu X8. Stavio sam IGO ali je prespor i vuce se
iPhone 5s 16 GB
Da, citati 180 postova, u par tema, i skidati sve verzije, pa koja radi, koja ne. Pitao sam zato ako netko ima bas na X8 da mi kaze koju tocno skinem. Nije za mene i ne razumijem se u android i ne zelim ga istrazivati i muckati kako ide
iPhone 5s 16 GB
Kojih 180 postova? Gledas samo zadnje postove jer ces logicki zakljucit da oni imaju najnoviji Navigon i karte koje idu uz njega. Neces valjda citati prvi post koji je iz pocetka 2010?! I drugi puta zahvali, ili posalji frenda da on zahvali. Dajte se naucite ponasati na forumu.
Evo sam i ja stavio napokon 3.5.0, odnosno Fresh download-a mape pa se nadam da će radit![]()
Sve je išlo po uputstvima u 119 postu (Hvala Dac!), samo šta mi nije htjelo učitat microSD karticu nakon izmjene .xml fajla (kao i jurici), al sam je izvadio iz moba, vratio i sve radi!
Ovo prek Fresha je problem jer Fresh misli da je tvoj telefon navigacijski uredjaj. Bitno da si uspio. Sretan put!
Update sam napravio preko fresha, dakle da bi to radilo morate imati dva accaunta.
U xml staviš najnoviju verziju izbrišes sve osim xml-a i lodaš opet.
Imam kod sebe obadvije 3.5.3 ali razlika se vidi sa expl ali neću o tome.
Mislim da link još radi za taj apk
http://freakshare.com/files/59ob3bjb/3.5.3.rar.html
2much je pas a nije mačka
Zadnji uredio ravilov : 15-02-2011 u 18:26 Razlog: nauci se quotati postove...
Ja sam danas instalirao Sygic Auru jer sam od dosta ljudi cuo da je dosta dobra pa cu je testirati i javiti dojmove. Imam i Navigon pa cu bas s tim usporediti. Na prvi dojam mi djeluje jako dobro.
PREDATOR
@jurica_m,
Malo off-topic, ali...
http://cafe.mobil.hr/threads/68534?p...l=1#post947658
Ako nije problem.
jel mi može ko pomoći oko navigona??
imam SE x8 ..2.1
instalirao prema uputstvima navigon..obrisao sve u mapi,instalirao noviji.. spojio preko fresha..uplodao mape na mob ..i sada prilikom pokretanja javlja mi ovu gresku:
Navigon select is intend only for customers of participating mobile network operators and device manufacturers.
this softvare can not be started on your device.
Hoever you can purcafe the softvare NAVIGON MOBILE NAVIGATOR in android market.
wtf???
POzdrav, imam i ja problem sa instalacijom navigona ...
Slijedio sam upute na prvom postu i navigon uspješno instaliran. Problem se javlja što ne može naći GPS satelite (ili tako nešto. Kad pokrenem navigon, upišem adresu i kliknem "start navigation" pojavi mi se prozorčić "GPS satellite reception is not sufficient" i imam izbor Demo i cancel. u splitu sam i vjerujem da bi prijam satelita trebao biti dobar.
Uređaj je samsung galaxy 3 (GT i5800) na androidu 2.1. Ima li neko savjet?
To se i meni desilo prije mjesec dana kada sam išao preko fresha provjeriti da li ima novija verzija karata. kada sam ga prvi put instalirao preko fresha sve je prošlo dobro ali očito da se sada preko fresha nemogu nadograđivati crackirane verzije. Nakon toga sam skroz deinstalirao navigon, sve izbrisao i instalirao verziju 3.5.3 (prije je bila 3.5.1) ali bez fresha i sada sve radi normalno...
Evo da malo pohvalim navigon. za vikend sam išao u Nessfeld na skijanje i navigon je bezprijekorno obavvio funkciju. I pošto sam instalirao i upozorenje za kamere u Villahu me upozorio na mjesto gdje je kamera koja mjeri brzinu. U početku nisam kužio šta mi pokazuje (crevena točka koja pulsira na karti) i kada ssam ddošao bliže skužio sam da su auti tu smanjili brzinu na 50 koliko je dozvoljeno. Zapravo bilo je i zvučno upozorenje navigona za kameru ali u vožnji nisam to skužio. Uglavnom jako korisna funkcija za upozorenje gdje su kamere...
PREDATOR
eh a sto sad?
ima koja dobra duša da stavi nekud potrebne mape iz foldera navigon (voice,maps i ostalo..) . i karte da se skinu.. hr,slo,ita,aut,hu.de... okolne zemlje..
unaprijed zahvaljujem..
stare karte i navigon..
trebao(trebali) bi za ovu noviju verziju da neko stavi slicno
pa da se ne zezamo sa freshom i sl
samo prepravimo onaj file,kopiramo karte i sl u folder i sibaj...
E, to bih i ja. Mozda se tko javi pa stavi karte, ako ih uopce ima, osim na Freshu.
Meni je uspio upgrade na 3.5.3 preko applanet-a (imao sam 3.5.0).
Preko torrenta skidam karte Q1 2011, vidjet cu ide li to zajedno.
Bookmarks