Meni se Navigon ruši na Galaxy S Darky ROM 10... Ima li lijeka?
Meni se Navigon ruši na Galaxy S Darky ROM 10... Ima li lijeka?
Forumaš godine :)
Ne radi ni meni, valjda zbog Gingerbreada...
To svi izgleda znaju podesiti Navigon osim mene!?? Ima puno raznih datoteka koje treba staviti na razno razna mjesta - a kad tome pridodamo da vidim da treba staviti sve glasove ili sve mape, da ako se maknu drugi jezici da neradi i ostale međuovisne komplicirane stvari - ja ostanem zbunjen! Jel može netko napisati 2-3 rečenice s linkom što da skinem i gdje da stavim da bih imao Hrvatsku navigaciju...?
imam problem, stavio san navigon i prilikom instalacije trazi spajanje i kaze da nema dovoljno mjesta na kartici (1 giga) iako sam izbacio nepotrebne karte i glasove tako ga mjesta mora biti dovoljno.
Malo si paranoican... Da je ovo neka hackana trojan verzija, ne mislis li da bi to dosad vec netko primijetio?
To sluzi za POI i slicno - kad nadje neku "poznatu" adresu za koju u bazi POI-ja ima i broj telefona, daje ti opciju da nazoves taj broj izravno iz aplikacije.
U Copilotu, kada kliknes na recimo Osnovna Skola xy, pise ti ispod nje broj telefona, i ti mozes "izravno zvati"... tako je i u Navigonu... razumijes?
EDIT Garmin kupuje Navigon ?!
http://www.bug.hr/vijesti/garmin-kup...on/109123.aspx
hmda, ima smisla. ;-)
Makar uopće mi nije teško zamisliti aplikaciju/igru koja uz svoju "osnovnu" funkciju ima i neki takav dialer virus prikačen.
Nego, zapeo sam kod povezivanja s Navigon Freshom... Acc je ok, ali kaže da "nije detektiran ni jedan uređaj".... A mob je Samsung Galaxy S i spojen je USB-om s PC-om i iz windoza mogu uredno browsati po kartici/telefonu. Jel nesto krivo radim, ili...?
Stavi karticu u čitač i onda probaj....
Heh, a što ako nemam externu sd karticu? Navigon je instaliran na internoj od 8GB (Samsung Galaxy S). Uopće ne znam kako ga nagovoriti da išta instalira na vanjsku. Ili kako ga nagovoriti da barem karte sprema na vanjsku?
Sve one varijante prebacivanja aplikacija telefon<->sd kartica, zapravo se misli na internu sd karticu.
Teško je ljudima pratiti statuse objavljenih linkova, ukoliko uočiš da je down, prijavi post, amožeš u prijavi staviti i valjan link, ukoliko si ga našao, kao u konkretnom slučaju.
Samo da definiramo neke stvari, interna/externa SD kartica? Ono što sam ja tebi rekao jest da izvadiš microSD karticu iz uređaja, ubaciš u čitač i posao obaviš tako.
Slozio sam navigon navigaciju 3.5.0 na samsung galaxy s i radi dobro...
No ipak imam tri pitanja, napravio sam update neznam da li na market place ili nnegdje drugdje i sad imam verziju 3.6.0 i sve radi na sammy galaxy i9000, no kad odem na verziju gdje mi pise 3.6.0, zadnja kucica su obavijesti i pise ovako: Mobile navigator 3.6 fuer Android, i ispod pise 25.07.11, 23:59:00 - da li to znaci da ce tog datume isteci, jel to trial sada ili kaj... u xml fileu mi sve pise kao za 3.5.0 samo sto je 3.6.0 - jel to uredu ili ce 25.07 u ponoc postati trial?
Drugo pitanje, da li moze Hrvatski jezik za navigiranje jel ga vidim u xml update, ali mi je mobitel na njemackom, pa je njemacki govor, a nema opciju da imam na hrvatskom samo sucelje mobitela.
i trece pitanje, imam i externu karticu ali je nisam uspio instaliratzi na nju, nego na internu sd karticu, da li je imoguce i kako je moguce instalirati na externu sd karticu...
hvala.
može mi netko objasniti kako da skinem skrekanu apk ako link ne radi ???
može netko upluadati na drugi link ?
http://sharebee.com/e7600351
hvala !
ljudi a kak ja da to napravim ovo meni izgleda kao da pričate o svemirskom brodu, kak da jedan jaaaa to napravim? pomoć
Kompletne detaljne upute su u prvom postu. Upute bi trebale biti dovoljno jednostavne za bilo koga tko poznaje osnove Android OS-a. Ako ih ne znas slijediti... Jbg, onda moguce da prvo trebas malo (samo)edukacije o Androidu opcenito.
U tome da Ginger nije podržan u toj verziji Navigona
Hvala Inovator , instalirao sam 3.6.1 - RADI, ali gotovo neupotrebljivo budući da se zna srušit kod pokretanja ili kalkulacije rute ili jednostavno kad mu dođe.
Preostaje samo čekati i korititi se nekom navigacijom izgleda. LP
Tražio sam malo po temi, ali čini mi se da još nije bilo riječi o ovom problemu. Mob je HTC Desire HD. Unutra je zadnji softver 2.36.405.8. Pratio sam tutorial iz prvog posta i tutorial sa ovog linka http://www.red-gsm.net/t48846/ i svaki puta nakon što snimim i pokrenem verziju 2.6.1. izbacuje mi ovu informaciju:
"Aplikacija Navigon (postupak com.navigon.navigator) nenadano se zaustavio. Pokušajte ponovno."
Naravno pokušao sam, ali bez rezultata. Bilo kakav savjet je dobrodošao.
Nadji post od Daca, mislim da je post 119. Instaliraj po redu i po uputama i nemas gdje fulati.
Jesam više puta i uvijek ista greška. Ne znam ima li to ikakve veze sa novim softverom u mobitelu. Ako itko ima Desire HD sa zadnjom verzijom softvera (2.36.405.8.) i da je uspio instalirati Navigon neka potvrdi. Barem ću znati da ja u nečemu griješim, iako sam cijeli postupak iz posta 119. ponovio nekoliko puta.
Ja sam imao tu verziju softvera ali jučer sam updejtao na 2.50.405.2 i na oba Navigon radi bez greške, imam verziju 3.5.4
PREDATOR
Pozdrav.
Imam Transonic PNA-7000T Navigon MobileNavigator version: 6.2,,koristim mapu :Eastern Europe Q2 2011 MN65....e sad pitanje?
da li moze da mi voice bude na hrvatskom molim vas za pomoc da mi to malo pojasnite,,,Hvala
Nema glasovne navigacije na hrvatskom
EDIT
Možda sam u krivu : http://gpsunderground.com/forum/navi...s-navigon.html
Nisam probao instalirati tako da ne znam da li radi i valja. Mislim da mob mora biti rootan
Zadnji uredio Riddick : 03-08-2011 u 08:44
Bookmarks