Kod mene isto piše da su Q1 2010 iako sam stavio 2011. Ali sama karta je bolja od Q4 2010 jer sad napokon pokazuje moju ulicu koje prije nije bilo. Znači u pitanju je samo bug.
čitam vas i ne razumijem nesto.. nakon instalacije 3.5.0 i promjene svih onih parametara u fileu,pa zezanja sa freshom da imamo karte i da radi 3.5.0 sam prosao .. a sad ste samo update napravili na 3.5.3 i onda na 3.5.4 i ne treba vise nista mijenjat onaj file i spajat na fresh da proradi? ono sa novim mapama i fileovima znam ubacit kuda,tako ide i na navigon uredjajima.. samo ovaj update me muci!!
ima li netko dobar da mi objasni kako instalirat navigon (skinio sam 3.5.4 verziju jer sam procitao da moze na CM7)? standardni postupak koji sam prije radio ne pali, izbaci mi da kupim na marketu NAVIGON Mobile Navigator...inace imam DHD
Nekužim šta te mući. Skineš 3.5.4 i netrebaš ništa mijenjati u fajlu, netrebaš ići na fresh po karte nego skineš karte sa zadnjeg linka za mobilsm. forum, to su najnovije karte 1Q 2011, staviš ih u folder mape i skineš sve one fajlove i njih staviš u folder data i to je to. Ja sam tako napravio i radi bez greške...
PREDATOR
hvala..uradjeno tako i radi .. pobojao sam se da mi opet ne zezne mem.karticu fresh ,ionako sam se pomucio da se pokrene navigon .. nije mi prvi put,i garmin i sygic i ostalo sam slozio,al me fresh zezao,jos mi sprckao mem.karticu.. nije mi se zato dalo zezat s time nanovo ako ovo nebi prošlo..
hvala..
prebacio sam apk koji sam skinuo s nekog linka odavde na sd card i pokrenuo instalaciju...kada se instalirao otisao sam ga pokrenut u aplikacijama i izbacio mi je neku poruku, evo koju....
Navigon select is intended only for customers of participating mobile network operators and device manufacturers. This software can not be started on ypur device. However, you can purchase the software 'NAVIGON Mobile Navigator' in Android Market.
i dole na dnu ekrana imam samo opciju CLOSE
inace koristim CM7 trenutno
Zadnji uredio ravilov : 17-03-2011 u 22:50 Razlog: postoji gumb Uredi post
no luck![]()
Daj nam malo više podataka. Koji Navigon, odakle ... ?
dali se mogu staviti karte 1Q 2011 na navigu 3.5.0
Može
imam htc desire i imam već instalirane karte 1Q 2010,zatim sam išao na foru mobilsm i skinuo sam karte 1Q 2011 i zatm sam na mobitel ušao u fail navigon,mapa i u mapi sam izbrisao karte i kopirao nove 1Q 2011,zatim sam skinuo navigon7 1Q 2011 nsf files sve sam skinuo i u mobitel sam ušao navigon, data i izbrisao iz date sve i kopirao sve što sam skinuo u nsf files,zatim sam ugasio mobitel i upalija s nadom da ću pokrenuti nove karte na navigonu ali bezuspješno tražija mi je da skinem karte s interneta i skinuo mi je preko wlan-stare karte.Pa bih molija nekog tko je uspješno instalira nove karte na navigon 3.5.0 da mi pomogne kako to da napravim.unaprjed zahvaljujem
Zadnji uredio smoto : 18-03-2011 u 14:11
Ja ću za koji dan to isto instalirati. Ja mislim da nisi trebao ništa bristai i zato ti je on sam počeo skidati jer ti je očito nedostajao neki fajl. Trebao si samo skinuti te nfs fajlove i mape i samo sve iskopirati i mislim da bi ti tako trebalo raditi. Probaj na taj način. Ja ću probati za koji dan pa ti javim.
Tako je! Samo obrisati stare mape, ubaciti nove i to je to. I onda samo ubaciš nove .nfs fileove.
napravijasam sve to i kada sam pokrenija navigu u informacijama mi piše da je instalirana 1Q 2010 sve radi normalno,dali je onda uopće instalirana karta 1Q 2011
Citaj malo gore sto pise...
http://cafe.mobil.hr/threads/67014?p...l=1#post981354
evo ovaj...http://ul.to/wuvcdt
Instalirao si samo 3.5.4? Ne ide to tako. Prvo moraš instalirati 2.6.1 koji je crac..., a onda nadograditi na 3.5.4.
Evo ti jedan dobar tutorijal : http://www.red-gsm.net/t48846/
trebam malu pomoc oko galaxy 3,zanima me dali kad se spojim na gps mi skida kune sa racuna-tele2,i imam gps gdje se koriste karte sa google maps a ja bi htio kao kod garmina
Ne postoji "spajanje na GPS", postoji samo hvatanje signala, a taj signal je svugdje i svakome besplatan.
Takodjer, vec je bezbroj puta receno da GPS nema NIKAKVE veze sa internetom, pa nemoj brkati to dvoje. To sto gmaps treba internet da skine mape nema veze sa GPS-om. I da, ako mislis koristiti gmaps, to treba internet i skida ti pare s racuna. Garmin za Android (jos) ne postoji.
Ne znam zasto nisi pregledao cijelu ovu temu i onih drugih nekoliko o navigaciji na Androidu, ovo sve je vec vise puta objasnjeno...
Pa ... "tehnički" gledano Garmin za Android postroji : Asus A10 i nuvifone A50.
HC4L
Bookmarks