Ajd pliz daj link za Q3 karte...
Ajd pliz daj link za Q3 karte...
Pitanje, instalirao sam Navigon verziju 2.5.1 na HTC Wildfire i sve radi OK, kako da ubacim druge mape, pošto sam prvotno instalirao samo mapu Hrvatske?
imaš na mobilsim forumu... i upute, makar sama instalcija nije nešto naročito komplicirana, treba imati instaliran 2.6.1, tako da na kartici bude kreiran direktorij sa svim fajlovima, instalira se verzija 3.5, izbriše stara, zatim se registrira na Navigon Fresh programu za PC, i tad se mogu skinuti direktno od Navigona Q3 karte za cijelu Europu po izboru... kao da se kupili orgigi program![]()
Q3 karte ne rade na verziji 2.6.1
hellouuu
upravo sam se registrirala da se uključim u neke rasprave pošto imam desire.
necu biti OT pa cu prijeći na temu:
dakle, ponekad imam osjećaj da pričate španjolski ali ok.
probala sam instalirati neke apk tocnije sa onog foruma mobilism ali nece mi se spojiti na wifi. kaze da je nedostupan.
sad isprobavam staviti preko vasih linkova i ne mogu nista skinuti pogotovo onaj prvi file gdje jest navigon. ne radi.
pa molim dobru dusu da mi stavi link. moze i na pm.
i ako je moguce detaljnije objasni upute sto i kako raditi. sto oznacava Q1, Q3 i tako to. previse se ne kuzim u to
hvala.
edit: ja sam instalirala 2.6.1 cracked verziju i sve je skinuo sa neta. isla sam u software info i ne pise da je trial. drugo nisam nista skinula, mjenjala.
jel će to biti u redu i nakon 30 dana?
Zadnji uredio vrazichka : 08-10-2010 u 19:46
Imam verziju 2.5.1 i karte skinute iz prvog posta, ali karta BiH velika je samo 1073 KB, trebao bih za par dana u Bosni do Tešnja međutim nema ga na popisu gradova.
Da li je karta loša ili ne radi ako nisi u datoj državi?
Karta je loša, za BiH je dobra karta jedino od iGO navigacije.
Pozdrav!
Zanima me moram li skidati sve mape od cijele Europe, ili samo one koje želim pa ih onda prebacim na karticu?
I jos nesto, od gore, od pocetka threada. Nikako da instaliram taj Navigon.
Onaj postupak mi neide u glavu... skinem onaj Navigon 2.6.1, pa moram instalirati i onda maknuti, pa version.ini premodificirati i onda ver.3.5 instalirati.
E tu su nejasnoce.
to mi je sve novo i treba vremena da i to sve polovim jao jao....
idem pod settings-about phome- i sad mi tu pise
Model number
IMEI
imei SV
Device serial number
Phone number
IMSI
Ali koji je od toga, sta je od toga svega PRODUCT ID, i ID??
pise mi tamo da u version.ini od navigona moram upisati productid i id i imei. IMEI sad znam, al sta mi je od tog ID, i product ID??
ja imam navigon 2.6.1 i mene zanima kako ubaciti POI u njega, htio bi staviti POI od lpg-a i za free wifi??
EDIT: di mogu skinut hrv voice za navigaciju ako uopce postoji i kako podesiti jer u programu nemogu nigdje naci za jezik
Zadnji uredio dennocro : 12-11-2010 u 02:45
skinuo sam krekanu aplikaciju ali je ne zeli instalirati. kaze mi da ne moze rasclaniti file.
nesto si pobrkao sa datotekama napravi ispocetka po tutorialu
Pozdrav! Skinuo sam na svoj HTC Desire Navigon 2.5.1. Radi sve super i zadovoljan sam. Sad me zanima kolike su razlike u verziji 2.6.1., mislim na karte Hrvatske ili ima li koja još novija verzija od ove i isplati li mi ju se instalirati ili prelaziti na nju pošto imam ovu verziju 2.5.1. Hvala na odgovoru.
verzija programa nema veze sa mapama, a dali ima neke velike razlike neznam ja imam 2.61
ako mislis na ovu slikumeni se ona jednom pojavila na autocesti u Rijeci, Od Pu-Vu samo ta jedna.
kolko znam ne
Znači ja mogu staviti noviju mapu hrvatske (čini mi se da je to verzija od 16.539mb) na već instaliran NAVIGON 2.5.1?
Inače navigacija se uredno pokrene na mobitelu, kad upišem adresu nađe mi lokaciju i prikaže zastavicom al kad stisnem "Start Navigation" on prikaže poruku:
"GPS reception is currently not sufficient. Navigation starts automatically as soon as GPS reception is OK again." Otvori mi prozor sa opcijama "Demo" i "Cancel"
U postavkama "Lokacija i sigurnost" mi je uključeno "Koristi GPS satelite" i isključeno "Koristi bežične mreže".
E da, mobitel je Samsung i5800, Android 2.1 je na njemu.
napisao sam ti u pm nek samo koristi gps sateite ako nemas nebi paket za net da ti neuzima pare ako imas paket nek nace ti brze barem je meni.
Dennocro još jednom hvala, sad sve radi savršeno! Prvo sam aktivirao GPS, pa pokrenuo "GPS Booster Lite" i onda pokrenuo Navigon. Pronašao je rutu za 7 sekundi![]()
Jedino šteta što se ne može zumirat (može se zumirati sama mapa puta al tijekom navigacije nemam mogućnost + i - )
mozes stisnes strelicu nazad kad ti navigira i onda ce ti biti navigacija iz pticije perspektive i onda mozes zoom ako se nevaram.
Instalirao sam navigaciju po uputama sa prvog posta, ubacio mapu Hrvatske i sve je odlično radilo. Kada sam rotirao mobitel rotirala se i karta na njemu. Onda sam išao dodati još par drđava, skinuo ih sa tog linka, ubacio u maps ali ih nije prepoznao, i dalje mi daje kao mogučnost samo Hrvatsku. I sada kada rotiram mobitel karte se ne rotiraju. Da li je još netko imao ovakav problem? Kako to riješiti?
PREDATOR
Pozdrav!
trebao bih malu pomoć. Instalirao bih na svoj HTC Desire Navigon 3.5.0. sa ove stranice: http://www.red-gsm.net/t48109/ . Skinuo sam sve što treba, ali mi instalacija izgleda malo komplicirano pa jel bi mi mogao netko objasniti u par koraka? Hvala.
Hm, cek... Ako se pozivas na podatke i upute sa nekog drugog foruma, pa sto ne pitas onda na tom forumu?
U prvom postu ove teme se nalaze upute za instalaciju, kao i svi potrebni linkovi. Meni se cini sve prilicno jasno i jednostavno, no ako gdje zapnes, reci korak gdje si zapeo...
Bookmarks