Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 77 od 108 PrvaPrva ... 27 67 73 74 75 76 77 78 79 80 81 87 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.901 do 1.925 od 2682
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bad000 Pregledaj post
    Taj TELE 2 me vec zivcira kao sto sam vec i napisal gore ja sam potpisal raskid ugovora 22.12 prosli tjedan na dan kad mi je i pretplata istekla i sad ja cekam da oni mene zovu i pitajiu zakaj prekidam ..... prode 5 dana niko ne zove i ja danas nazovem SZK nakon cekanja 10 min da mi se neko udostoji javit sad je javi nekaj zenska ja velim zakaj me nije niko zval ona meni veli pa vas su zvali 24.12 u 12.30 sati ja velim molim pa mene nije niko zval kaj je istina ,ona meni veli ne meni pise da su vas zvali i da vas ukupno pokusavaju dok raskidate dopit 3 puta kad je moguce da njoj pise da su me zvali ako NISU i sad ja pitam kad me budu zvali veli valjda do kraja tjedan...tak da se meni cini da i ak kaj ponude nema sanse da ostanem na njihov mrezi a pogotovo pretplati!!vidim da su neki uspjeli prenjet broj meni jos nisu ni prenjeli a ni zvali ...... ma nek se j... oni ja bum lepo sa 1.1 2011 iskljucil mob i svako tolko ukljucil da pogledam dal su me prebacili i sam nek mi proba doci racun ra 1 mjesec jer ja im ne mislim platiti 11,12 to moram i vise nist stavrno me razocaral tak TELE 2
    Čini mi se da sam pročitao u njihovim uvjetima da je rok za riješavanje zahtjeva za raskid ugovora 3 dana. Meni su isto razvlačili, a pošto se bližio kraj mjeseca poslao sam im mail i "ljubazno ih zamolio" da riješe to do kraja mjeseca jer nemam namjeru plaćati još jedan račun. Sutradan sam dobio odgovor da je riješeno.

Prije slanja maila zvao sam SZK i pitao lika hoću li dobiti račun za idući mjesec ako se to ne riješi, iako sam zahtjev predao u sredini ovog mjeseca a još nije realiziran. Odgovor je bio "paa, DA" Ono kratko i jasno, wording za 5 (btw on mi nije rekao za ta 3 dana, vjerujem da ni ne zna uvjete i pravila)

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sto je sa onim problemima oko visokovrijednih poruka iz NTH medije koje su dolazile korisnicima tele2 negdje 12.2009, 01.2010 i 02.2010 vezano za onaj "IQ test", "iphone" i sl???
    ako tele2 ima tu uslugu da kad ja saljem sms jos dobijem na racun 12kn, volio bi to ukljucit

iz tog razloga, i jos masu drugih koje ukljucuju nekvalitetno pruzanje usluge odlazim 110% sa tele2-veze me samo ugovor jos 2mj...nazalost...i pitam se da li ce i mene neko nazvat kad budem dao zahtjev za raskid ugovora nakon 5god mjesecnog placanja racuna od 500+ kn...al sa zadovoljstvom cu ih odbit jer ponudit nes dobro ocito nemogu!

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Majci danas ponudli 500kn za bilo koji uređaj.

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oho, pa kako to?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam bio na forumu neko vrijeme ali evo...
    Postojeći brojevi se mogu ostaviti u nekom jeftinom mobitelu - bar sam ja tako učinio. Kupio sam preko webshopa za 95 kn samsung 1080e kojemu baterija traje po 2-3 tjedna i tu mi stoji tele2 kartica. U drugi mobitel sam stavio bonbon i tako sada mi više novca ostane za ručak... Znam da bi idealno rješenje baciti sve mobtele i ne imati nijedan...ali opet, mobitel je potreban! U mom slučaju mi je jeftinije imati 2 mobitela nego 1. Dok sam imao 1 mobitel tele2 na pretplatu - računi su mi bili 160-200kn. Sada imam 2 mobitela i trošim 50 kn mjesečno. 10 kn radijska frekvencija za tele2 pretplatu (100kn x 12 mj koje mi je tele2 poklonio), 40 kn bonbon mjesečno. Ukoliko stvarno ne budem imao šta jesti, bit će da se riješim i oba mobitela... Samo vidim da mi sada ostaje 150-ak kn mjesečno više u džepu za "ručak"...Nemam toliko para na bacanje da si priuštim samo jedan mobitel po bilo kojoj cijeni na bilo kojoj mreži...Zato nosim radije 2 mobitela (ovaj tele2 znam i zaboravit u stanu, svi me dobiju na bonbon)..

TPO mi je tek jučer-prekjučer proradio - non stop govorio 6 kn...

Moram pohvaliti tele2 webshop - mobitel stigao za manje od 3 dana! A sam mobitel je lud - baterija nikako da se isprazni!!! Punim ga jednom ili najviše dva puta mjesečno!!!

Odličan je tele2, za svaku pohvalu - kada mi daju 100 kn mjesečno da potrošim a ne platim!!!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp compaq
    Meni su ponudili da ak ostanem u tarifi 100 jos 12 mjeseci placam 50 kn popust od 50 kn,al ja nisam prihvatil jer znam da nakon tog isteka opet budu nudili i tak stalno samo da te zadrze jer puno njih odlazi s TELE 2. mene su danas iskljucili s pretplate i sad cekam da me prebace na bonove i opet se nezna kad srecom da imam jos jednu karticu da mogu koristit!!!sad kolko se tvojoj mami to isplati neznam jer sigurno postoji neka caka kod toga nebi oni nudili to da zgube tolke pare tak da ....
    milesic
    TELE 2 je bil dobar al sad vise nije ni on a danas sam skuzil da i bonovi kod njih ne isplate jer koju oces tarifu moras nadoplatiti bonom od 100 kn( da imas pozive npr KO 0,49 lipa), ja cekam da me prebace na bonove tj da dobim mrezu radi broja i by by telad....

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To sam i ja htio - eventualno zadržati broj...svuda je sada tako da moraš 100 kn nadoplatit - sve da dobijem za 100 kn 10 000 minuta prema svim mrežama i 10 000 poruka i flat internet - opet treba imat 100 kn svaki mjesec... Ovako 40 kn na bonbonu ak imam - imam, ak nemam - nemam! Cijena je non stop ista i nema uspostave!

Tele2 je uvijek bio loš prema pretplatnicima, na bonove se moglo uvijek nešto tipa 100 kn preko webshopa pa ti dadu još 100kn i slične akcije... Pretplata uvijek bila u banani...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Operater
    Nažalost TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako danas funkcionira "MB?"

Iskoristili ste sav promet ukljucen u Vasu podatkovnu tarifu. Dodatni podatkovni promet naplacuje se prema Tele2 cjeniku. Vas Tele2
    E a sada mi neko recite kolko sam zapravo potrosio MB

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    računi su mi bili 160-200kn. Sada imam 2 mobitela i trošim 50 kn mjesečno. 10 kn radijska frekvencija za tele2 pretplatu (100kn x 12 mj koje mi je tele2 poklonio), 40 kn bonbon mjesečno.
    Da, sad su ti racuni 50 kuna zato što dobivaš 100kuna od Tele2, a kad to prestane opet ceš dobivati 160-200 kn mjesecno. To ti je privremena ušteda. Tko stvarno pazi na razgovore i želi uštedjeti neka uzme Tomato, nikakvi bonboni i ostala sr...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    B3410, HTC Wildfire
    Operater
    T-mobile, Tele2, VIP
    Godina
    39
    Bodovi
    7.405
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.405, Nivo: 20
    Bodovi: 7.405, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele2 nastavlja sa svojim igrama, znaci svoj zahtjev za raskid sam napravio i poslao 27.11. javili su mi se 3.12. (strah me da mi i 12 mjesec naplate makar karticu nisam koristio a zahtjev sam poslao na vrijeme), sada gledam racun koji sam dobio za 11 mjesec, na ispisu poziva mi pise da sam koristio 35kb data podataka, a internet nisam koristio nikad na tom mobu...zatim da sam poslao 7 poruka u rozdoblju od 10minuta svom starom, kojemu sam u zivotu poslao 1 poruku, kojemu inace treba sat vremena da napise poruku i koji u 90% slucajeva kada mu neko posalje poruku nazove tu osobu...mislim opcenito podatak da sam ja u 11mjesecu poslao 114 poruka je smijesan, jer mi je prosjek inace oko 50-70 valjda, a secer na kraju 40kn za MIGRACIJU sa pretplate na bonove, iako nisam imao ugovornu obvezu i trazio sam iskljucenje broja, ali to jos nekako i mogu razumjeti, govna ostaju govna, nikad vise tele2
    Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Operater
    Nažalost TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja si ostavljam svoj stari broj na planu nula a bas me zanima kolko cu zvat i pisat kad taj broj necu uopce koristit

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ću u VIP-u uzet novi, ovaj plaćati dok ugovor ne istekne, i onda gud baj đo. Eventualno ga bacim na bonove (ali također nekom drugom operateru), za slučaj da se netko jednom sjeti zvati na taj broj (ipak, koristim ga već 10-tak godina; pa je malo teško za pretpostavit tko ga sve ima, ...).

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad nakon godinu dana izađe ta pogodnost - onda ću lijepo prenijeti taj broj na bonove ili posve raskinuti ugovor! Na bonbon ću trošiti 40 kn/mj a ako neki mjesec bude potrebe i 160kn. Bitno da neću svaki mjesec dobivati račun od 160kn...Osim ako se tele2 ne popravi i pojeftini ili nešto slično. Puno se toga može desiti u godinu dana... Onda tako možemo reći i što kada izađe bonbon 2020. godine - kada više ne bude bespla minuta!?! - a šta onda!?!

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poruke se šalju, ali nikamo ne dolaze!

Bravo, Tele2.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
    Poruke se šalju, ali nikamo ne dolaze!

Bravo, Tele2.
    meni sve normalno radi

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    meni sve normalno radi
    I meni su sada sve prošle, ...

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam izgubio signal (piše mi Limited service), a inače imam puni 3G signal tu di jesam. A prije nego što mi je nestao signal nijednu poruku nisam uspio ni poslat (ne da bude isporučena, nego uopće poslat)

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao i prosle godine, ugasili su izvjesce za isporuku. Meni poruke normalno salje i odmah isporucuje.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Kao i prosle godine, ugasili su izvjesce za isporuku. Meni poruke normalno salje i odmah isporucuje.
    Bilo je 20 min zagušenja mreže kada poruke nisu prolazile iz prve, ali nakon par pokušaja bi prošle. Neke su odmah stizale, neke s odmakom od nekoliko sati, ali sve poslane su isporučene. Jbg, takva je noć, jednom godišnje je prihvatljivo. Ja sam zadovoljan.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao djibuti Pregledaj post
    Bilo je 20 min zagušenja mreže kada poruke nisu prolazile iz prve, ali nakon par pokušaja bi prošle. Neke su odmah stizale, neke s odmakom od nekoliko sati, ali sve poslane su isporučene. Jbg, takva je noć, jednom godišnje je prihvatljivo. Ja sam zadovoljan.
    ja ne znam kaj ljudi sad očekuju kad znaju da se svake božićne i novogodišnje blagdane isto događa zbog masovnih slanja poruka, isto tako to mi se događalo kad sam bio na vipu! Ne vidim to kao neki problem

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bio sam i na drugim mrežama i poruke bi bile poslane ali nebi stigle odmah na odredište...dok jučer kod tele2 poruke uopće nisu mogle biti poslane i čak bi bilo u redu da je to trajalo kraće vrijeme oko ponoći no do 16h poruke uopće nisu bile slane, a poslije toga su bile slane ali bez izvješća...16h za otkloniti problem koji je prisutan i kod drugih operatera kojima za isto treba puno manje vremena ili probleme uopće nemaju je neprofesionalno...pozive se također nije moglo ostvarivati oko ponoći, što je bilo za očekivati, ali kako ja nisam uopće mogao ostvariti odlazni poziv, a sa vip-a se moglo normalno zvati?
    čestitke TELE2 i sretna Vam nova godina...

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao adiutor Pregledaj post
    bio sam i na drugim mrežama i poruke bi bile poslane ali nebi stigle odmah na odredište...dok jučer kod tele2 poruke uopće nisu mogle biti poslane i čak bi bilo u redu da je to trajalo kraće vrijeme oko ponoći no do 16h poruke uopće nisu bile slane, a poslije toga su bile slane ali bez izvješća...16h za otkloniti problem koji je prisutan i kod drugih operatera kojima za isto treba puno manje vremena ili probleme uopće nemaju je neprofesionalno...pozive se također nije moglo ostvarivati oko ponoći, što je bilo za očekivati, ali kako ja nisam uopće mogao ostvariti odlazni poziv, a sa vip-a se moglo normalno zvati?
    čestitke TELE2 i sretna Vam nova godina...
    ljudi nemojte se zavaravat, radi mi frend u t-mobileu pa znam koliko im treba i koliko su profesionalni i sposobni! i btw. ne održava to tele2 obično je za to zadužena neka strana firma!

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svatko tko je vip ili t-mobile ako je slao poruke tokom dana (1.1.) nije imao problema, a tele2 je...što je praktični dokaz nesposobnosti, i vjerujem da i drugi operateri nisu na razini koja bi se očekivala i koja bi zadovoljavala svaki prohtjev korisnika no u proteklih mjesec dana stalno, na dnevnoj bazi, pisano i usmeno komuniciram sa tele2 i naslušao sam se svega...gluposti i nelogičnosti, a sve razgovore koje sam imao sa vipom, u isto vijeme, su bili mnogo uljudniji, točniji i zahtjevali su puno manje strpljenja...
    a ukoliko neka tvrtka to radi za tele2, a suprotne sam informacije od szk dobio, onda su također oni kao operater krivi jer su prenjeli svoje ovlasti i djelatnost na tvrtku koja nije sposobna udovoljavati uvjetima poslovanja...

24. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao adiutor Pregledaj post
    svatko tko je vip ili t-mobile ako je slao poruke tokom dana (1.1.) nije imao problema, a tele2 je...što je praktični dokaz nesposobnosti, i vjerujem da i drugi operateri nisu na razini koja bi se očekivala i koja bi zadovoljavala svaki prohtjev korisnika no u proteklih mjesec dana stalno, na dnevnoj bazi, pisano i usmeno komuniciram sa tele2 i naslušao sam se svega...gluposti i nelogičnosti, a sve razgovore koje sam imao sa vipom, u isto vijeme, su bili mnogo uljudniji, točniji i zahtjevali su puno manje strpljenja...
    a ukoliko neka tvrtka to radi za tele2, a suprotne sam informacije od szk dobio, onda su također oni kao operater krivi jer su prenjeli svoje ovlasti i djelatnost na tvrtku koja nije sposobna udovoljavati uvjetima poslovanja...
    a ne znam šta da kažem to je uvijek tako, svi misle da je drugdje bolje ali zapravo je to sve isto! Neću ulazit u daljenje rasprave imate sad mogućnosti mjenjat operatera svatko malo pa eto svatkom na volju neka bira, ali jedno znajte da svugdje trebate platit! I btw. tele2 koristi osim svojih i t-mobile mrežu!!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dal se to još uvijek neko žali jer mu poruka nije mogla proći iz prve u nogodišnjoj noći??

+ Odgovori na temu
Stranica 77 od 108 PrvaPrva ... 27 67 73 74 75 76 77 78 79 80 81 87 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579